13 Юни, 2021 07:00 6 541 0

Вашият хороскоп за днес, 13.06.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Благоприятен ден за Телците

Вашият хороскоп за днес, 13.06.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Имали сте и по-добри дни, но не можете да се оплачете. Най-големите ви грижи ще са свързани със семейството, но единствено там ще намерите топлина и съпричастност.

Телец

Благоприятен ден. Ще имате най-различни странни идеи, не ги пропускайте през съзнанието си. Срещите със стари приятели ще ви донесат много приятни емоции.

Близнаци

Днес бъдете внимателни дори с най-обикновените домакински уреди, не са изключени наранявания поради невнимание. Не бъдете прекалено неотстъпчиви, не е изключено да се заблуждавате.

Рак

Днес ще се чувствате просто окрилени и готови не само да пътешествате, но и да покорите света. Не се дразнете от по-мудните хора, те нямат вашия запас от енергия.

Лъв

Другите могат да бъдат и награда и проклятие. Ден, който да си дадете сметка колко е важно правилното общуване и още повече очакванията един към друг. Сложете нещата по места!

Дева

Днес ще действате решително и смело независимо от мнението на хората около вас. Прекалената категоричност не винаги е най-доброто при едно действие, но пък ще успеете да постигнете целта си.

Везни

Многообещаващ ден на творческа изява. Най-големият ви враг днес са собствените ви мисли. Опитайте да ги сложите в ред или поне да ги направлявате.

Скорпион

Хубав ден ви очаква. Позволете си да се насладите на малките радости на живота. Любовта ще ви окрилява и ще ви дава сили, дори може да ви посети някоя муза.

Стрелец

Ден, в който може да се отдадете на мечтите си и нищо чудно някои от тях да станат реалност, само трябва малко повече да вярвате. Не се впечатлявайте от подигравателните приказки на разни незапознати с истинската природа на нещата личности.

Козирог

Днес ще сте просто очарователни и трудно някой може нещо да ви откаже. Използвайте момента, за да получите подкрепа за идеите си. Засвидетелствайте почитта си към по-възрастните хора, скоро това ще ви е от полза.

Водолей

Днес има сериозна опасност да сгрешите не само в преценките, но и в действията си. Не действайте като “коне с капаци”, вслушайте се в мнението на хората около вас.

Риби

През този ден можете да проявите най-добрите си качества. Това няма да ви попречи да мрънкате и да се оплаквате, но нещата ще стават въпреки вас. Гледайте по-оптимистично на живота.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА