Необходими продукти:
8 бр. наденица
4 резена бекон, нарязани
1 глава лук, нарязана
5 големи картофа, обелени и нарязани
200 г крема сирене
120 мл пилешки бульон
Сол на вкус
Черен пипер на вкус
60 г настърган кашкавал
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 180 градуса. Нарежете надениците на парчета. Запържете ги заедно с бекона до златисто. Отцедете ги от мазнината и ги оставете настрана.
Сварете картофите в подсолена вода за 10 минути, докато омекнат леко. Отцедете ги и ги нарежете. В друг по-малък тиган сложете крема сиренето заедно с бульона. Загрейте внимателно, докато сиренето се разтопи. Овкусете с подправки по желание.
Сложете наденицата и бекона в съд за печене. Покрийте с нарязаните варени картофи. Покрийте със сместа със сиренето. Поръсете отгоре с настъргания кашкавал. Печете за 25 минути до златисто, пише flagman.bg.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Маймунски зърна, ти си наред..!
16:08 12.06.2021
2 Искате ли да ви изредя миризмите
16:59 12.06.2021
3 Yhihf
17:48 12.06.2021
4 Истината
18:05 12.06.2021
5 Истина
18:42 12.06.2021
6 МАЛКА пенсИЯ
09:26 13.06.2021
7 фен
09:27 13.06.2021
8 Ей туй
16:35 14.06.2021