9 Юни, 2021 19:58 6 841 31

5 признака, че е време да я разкараш

  • раздяла-
  • връзка-
  • жена-
  • мъж-
  • под чехъл

Ако си станал чехльо или пък те сравнява всяка вечер с бившия, значи имаш само един избор

5 признака, че е време да я разкараш - 1
Снимка: Shutterstock

Влюбването до уши може да заслепява доста сериозно силния пол - влюбваш се в нея и ослепяваш за всички недостатъци. Подобна аномалия най-често вади очите на приятелите или избледнява, когато прекалиш с алкохола, но чуждото мнение понякога може да се превърне в най-ценното съкровище за теб. И ако никой не иска да ти го каже, защото ще се превърнеш в истински задник, тогава ще спестим хейта на твоите приятели и ще ти покажем онези признаци, които напомнят, че е време да ѝ покажеш вратата!

Емоцията

Някои казват, че истинските чувства винаги остават силни от началото до края на връзката, но всичко си има срок на годност. И ако довечера се прибереш и видиш ухилената физиономия а на милото, без да ти трепне нещо, значи имаме лошо новини за теб и добри за компанията, която отдавна се опитва да ти го каже. Искаш ли да разбереш това по най-лесния и безболезнен начин? Прецени къде се чувстваш по-добре, когато си с приятели навън или с нея у дома, но без секса, защото този кораб е отплавал отдавна! Някои неща просто трябва да свършат, преди да е станало твърде късно.

Пари

Жените трябва да разберат, че ние също ценим това, което получаваме в края на месеца или ако се казваме Рокфелер, значи в края на деня. Обичаме също модните дрехи, но има приоритети като летни гуми за колата, които не търпят отлагане. Кога ще дойде денят, в който нейната 5-ватова лампа ще светне, индикирайки мисловна дейност? Искаме си парите, мило, а и ги ценим много повече, отколкото ти, когато отидеш в магазина за парцалки. Истинската жена е тази, която е независима и не ти се усмихва, за да си платиш връзката! Ако си започнал да я издържаш, тогава по-добре инвестирай в най-древната професия, поне ще получаваш това, за което си плащаш.

Сравненията

Едно много древно оръжие, което Бог е дал на жената, подло от негова страна, ама нямаме друг избор. Запознай се с този метод, който побърква егото ти и прави чудеса с нейните желания. Сравнението е покана за състезание, в което искаш да участваш и да се докажеш. Понякога ще бъде поднесено тихичкo, а друг път ще е във формата на хвърлена ръкавица. Колко пъти си чувал, че колежките ги взимат от работа? Спомняш ли си за добрия ѝ бивш приятел, който миеше чиниите, когато тя се измори, а някъде там не се ли крие и онзи с голямата сабя в гащите? Точно така, онзи, който винаги е бил по-добър от теб. Събуди се, драги, защото твоята любима просто те манипулира и лъже в очите, докато ти се опитваш да играеш най-жалката роля в нейния цирк. Искаш ли да го провериш, попитай кой от приятелите ти прави същите магарии, които правиш и ти? За истинската жена ще си перфектен точно така, както изглеждаш, а за всички останали ще бъдеш този, който има нужда от моделиране.

Чехларството

Най-добрият бизнес в днешно време, практикуван от нежния пол. Основните домашни люде се държат в сериозен плен от железния ѝ ток. Не си мисли, че оставя белези, защото тя го стоварва единствено с копринена кърпа върху теб и може да си ранен, но все пак щастлив, алтернативата е тъп и упорит. Ако си попаднал в този сектор или изпитваш ударите на съдбата, тогава подозираме, че имаш копието на Моника Белучи, циците на Памела Андерсън или Ирина Шейк - българско производство. Имахме една друга Ирина в класа, ама за друг шейкър ставаше дума. Не си виновен за съдбата си, защото имаш някакви чувства или оценяваш женската красота, обвиняваме жените, които отдавна се опитват да отмъстят за онзи път, в който са били жертви. Ставаш чехльо, защото я обичаш и си готов на всичко за нея, а най-страшното е, че тя го знае и изведнъж не харесваш футбол, отричаш се от приятелите си, спираш да комуникираш с близките и ставаш нейната играчка. Молиш се за секс, извиняваш се, сякаш има за какво и живееш в ада с илюзията, че е истински рай. Събуди се, счупи оковите и покажи малко характер.

Свободната воля

Предполагаме, че това е единственото, за което една жена трябва да отиде в Страсбург. Спомняш ли си онази прекрасна игра Sims? Там всяко човече можеше да има свободна воля или да се превърне в робот, който просто да се радва на това, което му кажат. Спомни си последният път, когато поиска да направиш нещо и как ти беше отказано? Колко често се случва това? В проверката се оказа, че ти си обвързан с партньорка, а не с майка си. Всяка връзка трябва да има зачитане на мнението, а чрез манипулации получаваш правилното мнение, което най-често е и нейното мнение!


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кенди Дейвис

    19 29 Отговор
    Българите всички са чехлари защото не знаят да свалкат и като им върже гледат да не изпуснат защо знаят, че втори път няма да могат да свалка!

    Коментиран от #20

  • 2 Аз с жени не се занимавам от години

    27 11 Отговор
    Зяпам си порно поне е без пари и не мрънка иначе тва не е живот с жена да си....
  • 3 Бих се обвързал с жена само ако

    5 12 Отговор
    Има пари има цици или е без цици и пари но много секси друг вариянт нема

    Коментиран от #8

  • 4 Пръц

    7 7 Отговор
    Аз съм естет,чакам сама да си тръгне.И го прави по обясними причини.

    Коментиран от #7

  • 5 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    6 14 Отговор
    единственото нещо което може да ме отблъсне в една жена е ако започне да мисли за секс и за други ЛОШИ неща в место за любов и РОМАНТИКА например в место да гледаме някой РОМАНТИЧЕН сериал или да излезем на РОМАНТИЧНА расходка тя да иска да правим онова ЛОШО нещо за щастие моята съпруга не е такава жена но има жени които забравят че най ВАЖНОТО в една връзка е РОМАНТИКАТА

    Коментиран от #10, #24

  • 6 ponti

    37 6 Отговор
    НЕ ГОТВИ, НЕ ЧИСТИ, НЕ ПРАВИ С.КИ, НЕ ДАВА ОТЗАД, И .... БАЩА Й НЯМА КИНТИ! СТАНАХА ЛИ ПЕТ?

    ЗА КАКВО ТИ Е ТАКАВА?!

    Коментиран от #21, #30

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Сатана

    20 5 Отговор

    До коментар #3 от "Бих се обвързал с жена само ако":

    Всичко зависи от портофейлът ,на който седиш.Ако е дебел —получаваш цици,дупе и пълна програма.Ако е тънак ,ще мечтаеш за такава и без цици.Но нали знаеш,че “Сиромах човек на половин п*тка се радва” Успех.
  • 9 Ами

    7 1 Отговор
    Има логика
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 100

    12 1 Отговор
    100 признака, че и да я разкараш по-добро няма да намериш. Освен ако не станеш гей.
  • 12 Аз,

    17 3 Отговор
    усетих проблем още на 5 г и я разтиках, не си поплювам, най малко пък искам да съм домашен насилник.... Сега съм на 50..кеф.. Е съм и М. Живота е хубав!
  • 13 Дромантик

    15 0 Отговор
    Любовта може да те навести хиляди пъти или да не дойде нито веднъж, но всичко това зависи от теб самия, за самата не знам как е. За дългото време, в което се познаваме с любовта, тя само веднъж е почукала истински, но винаги аз съм я пущал или решавал дали да влезе или не. Решението е същото като това пред стръмно спущане, борят се желанието и страхът. Винаги може да има, "аз нали ти казвах?", но преди това всяка секунда си струва. Младежът хубаво ги разказва, но за мен си е пешеходец, гледал истината по телевизията. Формула няма и рисът си струва, а това за което става дума в заглавието е падането, което трудно остава без последствия и едва ли някой го е извел във формула.
  • 14 ГруЮ

    4 0 Отговор
    За неразбралите някои модерни термини- да комуникираш на български, означава да общуваш.
  • 15 no name no face no number

    11 6 Отговор
    Всички жени са меркантилни к....ви точка доказано
  • 16 И на, мъжожина, се, радва

    6 2 Отговор
    Сиромахът...всичките са, такива, че и дърти.... и грозни чуми и лоши....!

    Коментиран от #22

  • 17 ГЛЕДАЙТЕ

    3 1 Отговор
    „СЪДЕБЕН СПОР,”ТАМ СА НАЙ_ДОБРИТЕ СЪПРУГ И СЪПРУГА😀LOVE LOVE😇
  • 18 Мюмюн

    6 0 Отговор
    И вярно, и невярно има в статията. 50 %от мъжете съвсем свободно приемат желанията, волята и странностите на една жена. Повечето мъже не се молят за секс. За тях секса не е и никога не е бил инструмент за манипулиране или постигане на определена цел. Това е територия само на жените. Повечето мъже винаги ще намерят време за приятелите си или за хобитата си. Повечето мъже ценят парите си, които вадят и свободата си. Повечето мъже не коментират дали ги оценяват с бившите на жените си, те знаят, че са по-добри.
    Ето...ас сам пу добар ут бившиа на мойто Айша, той идно чаве ни е направил, ази цели две й изпрасках. Затуй тя ма убича и пудкрепя, щот сам рабутлив, ни хода пу шафрантии, гледам си магарету и ата, бера жилязу динонощну, ода за рибоци на буната, пиа бири две три с авери, засищам я откам сексоален глад, ни сам кат оня бунак ут казанлак, дет ходи пу слаткарници и зяпа саму торски или индуски сириали и плющи негувата благуверна полусаблечена. Ма ко гу кументирам него-чакай, чи излези уферта-идни руднини уткрили чиреши ниобрани...отивъм да фпрягам ата, ша има бизнес таз нощ. Айди, гюле гюле!
  • 19 Гост

    18 8 Отговор
    Когато имаш деца, нещата стоят по друг начин. Да си оставиш децата, да ги лишиш от родител, за да си защитиш егото, не е нито мъжкарско, нито отговорно. Затова се мисли когато се избира.

    Коментиран от #29, #31

  • 20 Гост

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Кенди Дейвис":

    Госпожо, ако българите не знаеха да свалкат, защо вие не си помните бройката?
  • 21 Прави леки с***ки

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "ponti":

    Но дава отдзат ....другите са така ...още я държа ;)
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Asd

    11 4 Отговор
    Мъжете са ПУ.... Вци, а жените....... Начинът да си намерите читав човек до себе си е да се държите достойно.

    Не се очудвайте, че жена до вас е бо.. Лук, за мислете се вие какви сте.
  • 24 EdinotBG

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Твоята съпруга със сигурност иска и прави онова ЛОШО нещо. Щом не е с теб, значи е с някой друг.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ни жина

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "Яж г...":

    Исках да, кажа, на такава никога,, кеф,,.....и кучето се казва Лора, не аз...!
  • 27 Буха ха

    1 1 Отговор
    Наистина е време да я разкарам, почвам са си търся ново гадже, главните изисквания са да е с големи балкони и да не приказва много!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Айде бе

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Много е мъжкарско да си чехъл и да не искаш да се прибираш у вас, защото чумата ще ти изпиши нервите. Децата можеш да си ги гледаш и без да си мухъл
  • 30 мисирка

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ponti":

    Боже колко страсти и терзания за глупости! Убягва ви нещо основно. Преди да се диагностицирате по точките на тъпата статия просто се запитайте и си отговорете на въпроса: Сигурни ли сте, че искате жена, може би искате съвременен "мъж"? Ако ви е трудно да съвместите приятелството и еротиката, то или трябва да се откажете от едното за сметка на другото, или да си търсите сродна душа с която да сключите договор с ясни правила. Верно няма тръпка, ама такива са реалностите. Другото са тъпи сапунки.
  • 31 мисирка

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Така е, смятам, че си прав, но в зависимост от манталитета такова насилствено съжителство може да се окаже бомба със закъснител, която да опустоши психиката на децата също толкова успешно, колкото разпадането на връзката. Най-достойно е всеки да признае правото на грешки за себе си и за другия, да признае, че са имали хубави моменти, които са достатъчно повод да се разделят запазвайки добри чувства един към друг и да организират бъдещия си живот съобразявайки се със щастието на децата си. Това означава да продължат да бъдат приятели и да са приятелски настроени към евентуалните нови половинки на старите си половинки. Животът е кратък и на всичкото отгоре две трети от него или спим, или работим щото така трябва. И моментите, в които го "живеем" се оказват много малко, ама го разбираме, когато вземе да привършва.