11 Юни, 2021 12:29 3 094 15

Наградиха Ани Салич

  • ани салич-
  • награда

Водещата е носител на много награди както заради работата си като журналист, така и заради социално отговорната си ангажираност

Водещата на Новините на NOVA Ани Салич получи отличие в категория „Медии” на тазгодишните награди на списание и клуб „Business lady”. Наградата се дава за висок професионализъм и успешна реализация на жените в обществения живот, бизнеса и медиите.

„Благодаря за отличието на “Business lady”. Аз съм от тези жени, които са получили шанс от съдбата да бъдат себе си в по-голямата част от професионалния си живот. Можех да се уча от най-добрите и да имам шанса да живея в много бурни и интересни времена. Ние жените можем много, наведнъж и то успешно.

Безброй са добрите български учени, лекари, писатели, изобретатели и то жени. Да не забравяме, че историята ни също помни много от тях. Това са българките – те са умни, красиви и силни“, коментира Ани Салич.

На официалната церемония вчера бяха наградени и дами на мениджърски позиции в компании от водещи сектори.

Ани Салич е едно от емблематичните лица на Новините на NOVA и заедно с Ники Дойнов са най-опитната екранна новинарска двойка в българския телевизионен ефир.

Тя започва кариерата си в NOVA през 1995 г. като репортер и водещ на публицистичното предаване „В сърцето на София”. От първите си стъпки в телевизионната журналистика до днес успява да се утвърди като една от най-популярните и обичани телевизионни водещи.
Водещата традиционно се свързва с множество благотворителни каузи.

Тя е посланик на добра воля на УНИЦЕФ от 2007 г. С присъединяването си към NOVA става лице и на социалната инициатива Game Changers – ПРОМЯНАТА, която се осъществява от фондация Reach for Changе с медийното партньорство на NOVA. Автор е на редица материали и документални филми, насочени към проблемите на децата в риск.

Ани Салич е носител на много награди както заради работата си като журналист, така и заради социално отговорната си ангажираност. Награда на Фондация "Искам бебе", както и почетен знак от президента Росен Плевнелиев за принос в защита на децата на България са част от дългия списък с отличия и признания.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 едно противно

    18 3 Отговор
    лице от телевизията
  • 2 За наградата ,,МИСИРКА НА ГОДИНАТА"

    28 3 Отговор
    Ли става въпрос?
  • 3 ценител

    14 0 Отговор
    Като беше по-млада и по-дебела мног я харесвах. Имаше един особено дебел период, жалко, че отслабна.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 шефа

    14 3 Отговор
    Поредната досадна физиономия с някаква награда.
  • 6 Кантарджиев

    12 2 Отговор
    Дайте път на младите... моля, г-жата.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    11 0 Отговор
    Тия от БанкяТВ и ДомусТВ ги награждават, че много слушат.
  • 9 01100

    8 0 Отговор
    Какво става, да не би и тая противнярка да я гласят за прибиране при кошлука в бнт? Нали там събират ненужните отпадъци от останалите сервилни медии.
  • 10 Рачо

    10 0 Отговор
    Много тъпо същество от неврокопско...благодарение на бошнака Бранко израстна и после му удари шута.. журналистка кръгла нула! Повече става да копае картофи и тютюн по неврокопско...
  • 11 Тая как можаха да и дадат награда

    6 0 Отговор
    Правилен говор, тов недоразумение, дето съобщаваше дни наред колко са умрелите от ковид.
    Позор, умрели, абе няма ли редактори в тая нова?
  • 12 цербер

    1 2 Отговор
    Безброй са добрите български учени жени, лекарки, писателки, изобретателки. Тя започва кариерата си в NOVA през 1995 г. като репортерка и водеща на публицистичното предаване „В сърцето на София”. Тя е посланичка на добра воля на УНИЦЕФ от 2007 г. Ани Салич е носителка на много награди ,както заради работата си като журналистка, така и заради социално отговорната си ангажираност.
  • 13 внтэжэтнве

    5 0 Отговор
    Тая ли МРЪНКЯЧКА наградена?! У нас всичко е наопаки. Кви социални каузи, тя знае само една - да гушка хилядарки за дебелия си г-з. Отдавна трябваше да я махнат от екрана.
  • 14 Рошко

    5 0 Отговор
    Тази награда е за утеха, белким се по излекува от безсънието
  • 15 Истината боли

    1 1 Отговор
    Браво! Честито на Ани Салич! Умна и образована учихме заедно и и прави чест че успяла жена на тази възраст записва да учи! А вие си завиждайте колкото искате!