Last news in Fakti

11 Юни, 2021 18:06 5 155 27

11 неща, които са по-важни за мъжете от красотата

  • любов-
  • важни неща-
  • по-важни-
  • красота-
  • отношения

Вижте кои са

11 неща, които са по-важни за мъжете от красотата - 1
Снимка: shutterstock

Когато говорим за мъже, любов, вярваме, че за представителите на силния пол, най-важна е добрата външност на една жена. Всъщност не е съвсем така. Има редица други неща, които впечатляват мъжете и красотата не е на челните места, пише сайтът brightside.me.

Ето 11 от тях.

Усмивката. Това ви прави по-привлекателни, но кара мъжете да се чувстват по-спокойни във вашата компания, но подсказва, че и за вас е приятно да бъдете заедно.

Готварските ви умения. Въпреки че има мъже, които са кулинари и за тях не е проблем жената да не умее да готви, готварските умения винаги правят добро впечатление на мъжа.

Игри и забава. За да бъде една двойка щастлива е важно партньорите да могат да се смеят заедно, да се отпуснат от динамиката на ежедневието, да се забавляват, дори и понякога да се държат по детски лигаво.

Дългата разхвърляна коса. Красивата коса, която е леко небрежна, може би с няколко вълни или в стил Дженифър Анистън, винаги се свързва с младостта на жената и доброто здраве.

Майчинският инстинкт. Той често се свързва с внимание, грижовност, нежност, а всеки мъж се нуждае от тях във взаимоотношенията.

Истинско поведение. Естествеността и неподправеността в поведението на една жена винаги си личи. За кратко мъжете може да са привлечени от капризната, превзета дама, но за дългосрочни взаимоотношения, те също като жените се нуждаят от истински партньор до себе си, а не от фалшива личност.

Добре изглеждащи бедра. За някои мъже дори по-закръглени. Те се свързват с плодовитостта на жената.

Доброта. Към нея може да добавим и съпричастност, подкрепа. За мъжете е много по-важно да имат сигурен партньор до себе си, отколкото красавица, която не е емпатична.

Жена с хобита, интереси. Това също прави добро впечатление на силния пол. Дама, която да се чувства добре в кожата си, която е вълнуваща за комуникация.

Червени устни. Червеното е цвят на страстта, романтиката и винаги поставя под любовно вълнение мъжете.

Чувството за хумор. Без значение дали става въпрос за мъжете или жените, никой не би искал да бъде във взаимоотношения с партньор, който е вечно намусен. Представителите на силния пол търсят в своята половинка доброто чувство за хумор. Да се смее на шегите му, но и да повдига духа му след лош ден.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Медуза

    15 23 Отговор
    Мммм...още 4 задължителни неща са важни за жените, за да са просто перфектни. Да умее да готви-това е посочено в статията. НО да може шкембе хубаво да прави, и със студена бира да го сервира-ето за това говорим! Второ-да гълта-това е блянът на всеки мъж! Трето-с приканваща усмивка и дълбок страстен глас да шепне:давай отзад! И четвърто,но не на последно място-да иска, настоява, обяснява, да вдига дори лек скандал, но да казва: "Мило, излез с приятелите си по мъжки, отидете на бар, пийте по питие-две, гонете фустите, забавлявайте се, изкарайте си чудесно!" Или- "Отиди на футболен мач, за риба, отдели време за колата си да я поглезиш, купи й спойлер или лети джанти..."
    Ето това е жена-мечта!!!

    Коментиран от #11, #16

  • 2 Да бе да

    22 9 Отговор
    Абе ако е неподдържаш се крокодил, колкото и хубаво да готви и се усмихва, не може ме задържи.
  • 3 трети

    3 6 Отговор
    пол-мода...
  • 4 Manoil

    6 31 Отговор
    За мен е важно националните предатели като р. радеф и рашкоф и другата измет да бъдат убити бавно и мъчително.

    Коментиран от #7, #8, #10, #12

  • 5 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    9 10 Отговор
    най ВАЖНОТО е една жена да бъде РОМАНТИЧНА и винаги да поставя РОМАНТИКАТА на първо място другото няма значение ако е РОМАНТИЧНА, добра чесна и обича рози и РОМАНТИЧНИ сериали и теленовели и НИКОГА не мисли за секс е ПЕРФЕКТНАТА жена за външния вид е все едно

    Коментиран от #9, #26

  • 6 Гост

    27 2 Отговор
    Всичко написано е така, но ако една жена само мрънка и прави скандали, и душевно тормози мъжа си, колкото и да е красива, няма как да не ти опрутивее. Мъжете бягат от проблемни жени. Никой не иска мрънкало у дома си.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бракувани от Казанлък

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Тъй като чета, романтика, рози, сериали, без секс... май описваш бабите.
    Мен, излагаш казанлъчани.
  • 10 Маноиле.

    9 4 Отговор

    До коментар #4 от "Manoil":

    Пи ли си лекарствата?Ако посочените от теб ще ги ХХХХХХХ мъчително то какво ще правим с Тиквата ,групата му и гешефтара?

    Коментиран от #13

  • 11 Гост

    5 18 Отговор

    До коментар #1 от "Медуза":

    Какви си ги написал бе човек? Коя жена в днешно време не гулта? И коя не дава от3ад? Не съм случвал на такива, дето да не дават навсякъде. И за какво ти е да готви, като постоянно ядете на заведения? Една вечер да сте си у вас и на втората самият ти ще искаш да излезете да вечеряте навън. Кой те спира да си купиш спойлер? Как си харча парите си е моя работа, щом плащам сметки и данъци. Жена ми не ми прави сметка на моите пари, че иначе аз ще почна да й правя сметка на нейните. А за другото, да те пращала да гониш ф0стите - май много се размечта.
    На мен ми стига да се държи човешки и да не се чуди за какво да ме ядосва и тази вечер. Тогава и sеха ще върви и ще ме се ще да я заведа на вечеря.

    Коментиран от #15

  • 12 Гост

    10 3 Отговор

    До коментар #4 от "Manoil":

    Защо точно бавно и мъчително? Май нечии садистични наклонности вземат връх, над здравият разум!

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Manoil

    1 12 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Ами какво да ги правим тези боклуци?!
    Другия вариант е да и отрежем гърлата и да ги оставим няколко месеца да се разлагат навик в клетки пред всички за назидание. И така може.

    Коментиран от #17, #18

  • 15 Медуза

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Усмихвам се....лавмейкър. Помисли пак върху написаното от ТЕБ! И прави разлика между ирония и действителност.
  • 16 devil

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Медуза":

    Ти от тях жени ли си

    Коментиран от #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гост

    3 4 Отговор

    До коментар #14 от "Manoil":

    Бих предложил, да ги поставите да живеят в среда, в която да мога да оцеляват само и единствено благодарение на физическия си труд и уменията си. Едно екстрадиране доживот в Северна Кореа, мисля, ще им се отрази таман.
  • 19 Медуза

    4 3 Отговор

    До коментар #16 от "devil":

    Стой си на г.за, шейтане и не показвай повече прос.то.тия, отколкото имаш. Айде, чу.п.ка

    Коментиран от #23

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Тоалетна хартия

    7 10 Отговор
    Една ми беше казала, че ””” вече не те обичам, както преди”””. Казах й ””ако искаш ме мрази, важното е да ми правиш пълна програма ””” След 1 година я зарязах. Още 1 година ме търсеше, но не й вдигах телефона. Всичко е до секса.....Колкото и да е красива,добричка и добра готвачка, ако в секса е 0, не ми трябва. Лично мнение и на Фройд....

    Коментиран от #24

  • 22 Рошко

    11 1 Отговор
    Интелекта забрави миленче, най ме отвращават красиви и прости
  • 23 devil

    4 3 Отговор

    До коментар #19 от "Медуза":

    Далеч съм аз от Шеитанлъка любов моя и футбола не ме влече макар че ходя със футболни тениски другите две неща за гълтането и за отзад кой не иска все едно да ми кажеш че не щеш един език да те погали знам че го каза със ирония както сигурно още чакаш принца на белия кон но както обикновенно си женена обичаш един но си влюбена във друг но харесваш трети та така оборима нали живота е само пари и секс докажи ми че не е
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 мъж

    1 3 Отговор
    Пълни глупости
  • 26 Село Казанлък

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Едно и също . Какво даже да е крокодил в главата важното е да харесва това което сте написал . Това е малко глупаво . Това за мен ще е скучна жена . Аз не гледам романтични филми и сериали . А и не познавам жена която да не мисли за секс . Къде ги намираш такива . Май само в Казанлък има такива жени . По точно само една вашата . Скука .
  • 27 Кенефко

    1 2 Отговор
    Една ми беше казала, че,, остата,, ми е,, кенеф,,.....!