Last news in Fakti

16 Юни, 2021 11:50 8 205 5

Най-големият внук на Елизабет Втора финализира развода си

  • елизабет втора-
  • внук-
  • питър филипс-
  • развод-
  • британско кралско семейство

Питър и Отъм Филипс се ожениха през 2008 г. в замъка Уиндзор, след като се запознаха през 2003 г. на състезанието от Формула 1 в Канада

Най-големият внук на Елизабет Втора финализира развода си - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Питър Филипс - най-големият внук на британската кралица Елизабет Втора, финализира развода с канадската си съпруга Отъм, по баща Кели, съобщи сайтът на сп. "People".

Питър и Отъм Филипс оповестиха раздялата си след продължил 12 години брак през февруари миналата година. Сега двамата са направили съвместно изявление, в което се посочва, че финансовите аспекти на развода им са разрешени и са одобрени от съда.

"Въпреки че това е тъжен ден за Питър и Отъм, те продължават да поставят на първо място благосъстоянието и възпитанието на своите прекрасни дъщери Савана и Айла. Питър и Отъм са доволни, че са разрешили проблемите по приятелски начин, поставяйки децата на първо място в мислите и решенията си", се посочва в изявлението.

Питър и Отъм също така молят правото им на неприкосновеност на личния живот да бъде спазено, докато се адаптират към този нов етап.

Четиридесет и три годишният Питър Филипс е първият от своето поколение кралски особи, който се разделя със съпругата си.

Най-големият внук на Елизабет Втора финализира развода си
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Питър и Отъм Филипс се ожениха през 2008 г. в замъка Уиндзор, след като се запознаха през 2003 г. на състезанието от Формула 1 в Канада, припомня БТА. Тогава най-големият внук на Нейно Величество работеше за екипа на BMW Уилямс.

Питър Филипс е син на принцеса Ана и Марк Филипс. Най-големият от внуците на кралица Елизабет Втора няма кралска титла.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рептирепти

    8 6 Отговор
    Рептил до рептила, мила моя майнольо
    И помежду им пак рептил!

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 aaaaaa

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "рептирепти":

    ТОЧНО....А И НЕ РАЗБРАХ,СВЕЩИЧКА ЛИ ТРЯБВА ДА ЗАПАЛИМ,ИЛИ ДА ИЗГАСИМ ТОКА В 12,00 ВЕЧЕР ЗА ЕДНА МИНУТА?????
    НЯМА ЛИ ДРУГА ПО-ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!!!!!!!!
  • 4 Овехнала и тоз оранжев,

    4 2 Отговор
    Та може би затова... хората гледат свежи репички......!
  • 5 ХХХ

    3 3 Отговор
    Като не я бива, да я разкарва.