Last news in Fakti

17 Юни, 2021 22:31 5 959 13

Бившата любов се връща най-често при тези три зодии

  • бивша любов-
  • зодии

Представителите на изброените по-долу три зодии са с най-голям риск да изпаднат в такава объркваща любовна ситуация

Бившата любов се връща най-често при тези три зодии - 1
Снимкa: Shutterstock

Мислехте, че можете да излезете от старата връзка цели и невредими, но определено сте сгрешили. По същата логика мислехте, че сте успели да излезете от старите си отношения без никакви поражения, но срещата с миналото ще покаже, че много грешите, пише flagman.bg.

Както се казва в песента, „но любовта не потъва, любовта не изгаря“, така старите чувства отново ще се върнат в живота ви. Тази среща ще ви изкара от спокойното ви състояние и тогава ще има само две възможности: или ще възобновите старата си връзка, или напълно ще забравите за този човек. Представителите на изброените по-долу три зодии са с най-голям риск да изпаднат в такава объркваща любовна ситуация:

Овен

Подгответе се за факта, че миналото може да напомни за себе си във всеки един момент. Всичко се връща - това е законът на кармата! Любовната ви история може да започне отначало след привидно случайно обаждане от бившия ви, като „Това е просто приятелско обаждане, за да видите как се справяте“. Имате всички шансове да възобновите старите си връзки, които могат да доведат до нещо наистина сериозно – дори до брак. Е, можете само да си пожелаете късмет, защото е време да се установите!

Близнаци

За Близнаците се приготвя и добро парче "торта", което ще ги почерпи със съдба и карма. Представителите на този знак не могат да се скрият от призраците на миналото, въпреки факта, че първоначално успяват да избегнат силните сътресения в живота си. Нещо ви кара да напомняте за себе си на човека, за когото отдавна не сте чували нищо, но с когото все още чувствате дълбока връзка.

Рак

Животът на рака не върви по само мед и масло. Вашата връзка определено се намира под голям натиск от време на време. Но можете да разрешите всички проблеми в емоционалната сфера с помощта на голямо спокойствие и търпение. Освен това трябва да се борите срещу призраците от миналото. Просто не можете да устоите да не отговорите на призива на човека, който веднъж вече е спечелил сърцето ви. Няма да се съпротивлявате, защото искате да получите още една доза щастие. И кой знае, може би този път няма да се разделите.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендиманска

    3 4 Отговор
    Определено съм жена овен. "любовна връзка" силно обвързваща досега 17.06.2021 не съм имала.

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Внеткеее

    16 2 Отговор
    Бившата любов се връща където има пари.....

    Коментиран от #11

  • 4 Снимката горе

    2 1 Отговор
    Е лекинко за завиждане.....!

    Коментиран от #5

  • 5 Брендиманска

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Снимката горе":

    Определено мама у сръбско е втова положение от 1984 със съпругът й Златко
  • 6 Христо

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Брендиманска":

    Ясно защо не си имала.

    Коментиран от #7

  • 7 Брендиманска

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Христо":

    Пише, че е време да имам
  • 8 Госあ

    1 3 Отговор
    меланхолията и носталгията на близнака са много хубави чувства. Както е казал Ницше, не е нужно човек да се стреми към щастието, само англичаните го правят.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 LOТ

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Внеткеее":

    Любовта е Дар от Господ,но както знаеме Той пари не познава.Така че не става дума за любов в твоя коментар . а за пари
  • 12 Бурията

    2 3 Отговор
    Айде сега Ницше, ще се правим на,, модерни,, любов, занаят и кекс, нямат нищо общо...!
  • 13 Мими

    2 0 Отговор
    Бившите ли се връщат при Овните или Овните при бившите. Имах едно гадже Овен и след като се разделихме пак ме преследваше и ми се обаждаше. Години наред. Правеше разни намеци за брак, но не се осмели да го каже в прав текст. На мен ми писна Накрая взе, че ми се обади точно деня след сватбата. Някой ли му беше казал или случайно уцели, така и не разбрах.