Last news in Fakti

18 Юни, 2021 14:05 4 991 5

Смъртта на Филип отвори пропаст

  • принц филип-
  • британско кралско семейство-
  • смърт-
  • траур

Съпругата на принц Едуард разказа, че траурът на британската кралска фамилия е продължил по-дълго заради пандемията

Смъртта на Филип отвори пропаст  - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Смъртта на принц Филип остави огромна пропаст в живота на британското кралско семейство - това заяви Софи Рис-Джоунс, съпругата на принц Едуард, в интервю за радио BBC.

Тя е омъжена за най-малкия син на кралица Елизабет Втора и принц Филип, който почина на 99-годишна възраст в началото на месец април.

През сълзи Софи Рис-Джоунс разказа, че траурът на британската кралска фамилия е продължил по-дълго заради пандемията от новия коронавирус.

"За съжаление, пандемията леко промени нещата и е трудно да прекарваме толкова време с кралицата колкото бихме искали. Разбира се, опитваме се, но не е толкова лесно", казва тя.

Софи Рис-Джоунс споделя, че загубата на херцога на Единбург е отворила "огромна пропаст в нашия живот".

Тя и съпругът ѝ принц Едуард изпълняват официалните си ангажименти като високопоставен член на британското кралско семейство, но до скоро не се появяваха често публично.

Интересът към тях силно се повиши, след като принц Хари и съпругата му Меган Маркъл заминаха за САЩ, предава БТА. Принц Андрю - вторият син на кралица Елизабет Втора, пък спря да изпълнява официалните си кралски ангажименти, след като се оказа замесен в скандала с американския финансист Джефри Епстайн.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Давид

    7 0 Отговор
    Не ни занимавате с тези престъпници.
  • 2 русенец

    11 2 Отговор
    Да оставим принца да почива в мир. Едва ли някой тук се интересува от него, а и като се има предвид, че Великобритания никога не ни е обичала и никога не сме видели нещо хубаво от нея, то не виждам идеята от такива статии. Виж, ако някоя по-млада и хващаща око принцеса се е съблякла, то тогава е друго нещо.
    ...
    По-скоро пишете за малоумниците, превзели едно софийско министерство. Колко от тях са разстреляни и ако не, то защо? Преди време едни други техни колеги атакуваха Капитолия и вече са с присъди от 15 и нагоре години.
  • 3 dfu

    7 0 Отговор
    Ако принц Филип не се беше ваксинирал срещу ковид, сега може би щеше да е жив, и щеше да празнува 100 годишния си юбилей, вемсто да скърбят всички.
  • 4 Киро Шпека

    5 0 Отговор
    Пука ми на варено-пушения за принца.
  • 5 Ами изровете от гробищата

    7 0 Отговор
    Егаси рептилите по 200 години почнаха да се влачат тия рептили, заприличват на сатани, плашат децата ...вижте Сорос, оня дето пукна на 105г. стария Рокфелер...ужас, сатани