18 Юни, 2021 15:33 5 851 8

Михаела Филева и приятелят ѝ обиколиха приказни места

  • михаела филева-
  • пътешествие-
  • германия-
  • приятел-
  • братя грим

От няколко дни насам певицата е в Германия

Михаела Филева неведнъж е доказала, че е авантюрист по душа, а обиколките на земното кълбо са една от най-големите ѝ страсти, наред с музиката.

При всеки сгоден случай тя стяга багажа си и се отправя към някоя нова точка на географската карта, възползвайки се максимално от възможностите и преживяванията, които предлага тя. От почти две години вече изпълнителката на "Опасно близки" има верен спътник в своите приключения - половинката ѝ Стефан, с когото отново са поели към неизследвани от тях територии.

От началото на седмицата двамата се намират в Германия, където са на гости на свои приятели, с които са се запознали по време на миналогодишната си екскурзия до Африка. В първите дни на 2020 г. те отидоха до нос Кейп Пойнт, а по-късно се озоваха в Кейптаун, където видяха мемориала "Възприемане на свободата", издигнат в чест на покойния президент Нелсън Мандела година след смъртта му - през 2014 г., на един от плажовете в града. Очевидно по това време са срещнали новите си познати, които към днешна дата ги развеждат из част от забележителностите на страната с най-голямо население в Европейския съюз, пише сайтът Life.dir.bg.

Бившата съдийка от "Гласът на България" спорели с последователите си в Instagram, че е силно впечатлена от една от шестнадесетте федерални провинции на държавата, а именно Саксония-Анхалт, чиято атмосфера е наистина неповторима. Подкрепяйки думите си с доказателства, Филева качи в социалната мрежа албум с шест кадъра, разкриващи интересните сгради с характерна архитектура из населените места в района.

"От три дни сме в Германия, на гости на едни страхотни сладури, с които се запознахме в Африка. Развеждат ни из чудесни стари немски градчета в планината Харц. Приказно е! Много любопитен район, част от Саксония-Анхалт, където се намира и първата столица на Германия. Местност, от която Братя Грим черпят вдъхновение за приказките си, родно място на Ото фон Бисмарк, Мартин Лутер и Ницше. Споделям ви малко красиви гледки", гласи посланието към публикацията ѝ, която към момента е харесана от над 8 хил. души.

"Добре дошла", веднага я приветства на немски език в коментарите Люси Дяковска, която прекара дълги години в Германия, а освен това бе част от популярната женска група "No Angels", представила навремето страната на Евровизия.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Третия

    15 2 Отговор
    От кой пол беше.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ААААААААААА

    12 1 Отговор
    И ПРИЯТЕЛЯ Е ОТ ПАРАДА НАЛИ????
    ЕХ "ЗВЕЗДИ,ЗВЕЗДИ"
  • 4 dbbdbd

    6 2 Отговор
    Нас какво интересува къде са и сои са се питамникоме неизвестни и тук
  • 5 15 годишен

    3 3 Отговор
    Блазе им....!
  • 6 Ттъъ

    12 0 Отговор
    Със или без гащи беше?!!
  • 7 ГанюБалкански

    5 0 Отговор
    като и изпапат парите и ще миряса, айде пак маймунжулуци по разни журита
  • 8 Гост

    1 0 Отговор
    Стефчу ако види зор да се обади. Мога да й ожула дуп€т0 няколко пъти.