Last news in Fakti

19 Юни, 2021 17:04 8 025 6

Кой влиза в “Черешката” през новата седмица

  • черешката на тортата-
  • участници-
  • ева тепавичарова-
  • венци мицов-
  • велина узунова-
  • краси аврамов-
  • гери дончева

Участниците, които ще се изправят в кулинарно съревнование

Актрисата от малкия екран и голямата сцена Ева Тепавичарова, моделът и пиар Гергана Дончева, очарователният инфлуенсър Велина Узунова, музикантът и общественик Венци Мицов и ексцентричният певец Краси Аврамов се впускат в кулинарното приключение „Черешката на тортата“ следващата седмица по NOVA. Новата задача на кулинарния гуру за звездните участници шеф Иван Манчев ще бъде посветена на интересния продукт, в който може да бъде вложена много креативност – тиквичката.

В понеделник актрисата Ева Тепавичарова превзема кулинарната сцена, избирайки перфектния пейзаж в планината, за да сервира вкусното си меню и седмичния специалитет. Уверената и много талантлива домакиня ще се развихри в кухнята със старите рецепти на баба си, за да отведе гостите далеч от реалността на големия град с вкусни ястия от миналото и нетрадиционна изненада.

Венци Мицов ще впрегне всички свои таланти във вторник, когато ще представи своето разнообразно меню. Под вещия съпровод на музиканта мезетата ще станат приказни, а питиетата ще бъдат легендарни. Венци ще композира симфония от изцяло домашни продукти, като ще подходи много сериозно към задачата на шеф Манчев, за да очарова останалите участници с кулинарните си умения.

Царска почит на класическата руска кухня ще отдаде Велина Узунова в сряда. Моделът и инфлуенсър, който от 3 години живее в Москва, ще отведе компанията на кулинарно пътешествие с грандиозни блюда, приготвени с голямо старание и много любов. Тя ще предложи на участниците елегантно преживяване, което ще впечатли гостите и ще ги пренесе в Русия.

В четвъртък музикантът, свикнал да прекарва времето си на върха на световния шоубизнес Холивуд – Краси Аврамов, ще предложи повече от ексцентрично меню. В кухнята ще цари артистичен хаос, но въпреки това артистът ще сподели щедро с гостите си не само храната, но и живота си. По време на вечерята предстоят още сензационни откровения и горещи танци.

Финал на свежата седмица ще постави Гери Дончева. Домакинята-перфекционист ще потопи групата в изискана френска обстановка, придружена с много типични за кухнята деликатеси. Амбициозната Гери ще включи във вечерята любими свои ястия, а една от емблемите във френската кухня ще предизвика кулинарен културен шок у гостите.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой

    13 1 Отговор
    Некви простаци
  • 2 Добре, че Чочи

    2 3 Отговор
    Не влиза, пък Мицов да, влиза,, ако иска с брошка или без брошка.....!
  • 3 ИСКАМ

    15 4 Отговор
    МАХНЕТЕ ГО ТОВА ПРЕДАВАНЕ ,СПРЕТЕ ГО ,ПРОТИВНО Е И СЛАБО .НЕ МИ ХАРЕСВА САМО ЗАЕМА МЯСТО В ЕФИРА , ПУСНЕТЕ НЯКОЙ ФИЛМ, ТО ГОЛЯМОТО ПРЕДАВАНЕ СЕДНАЛИ ДА ЯДАТ И ГИ СНИМАТ, ЩО НЕ ГИ СНИМАТ В БАНЯТА ИЛИ ТОАЛЕТНАТА ,
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 твту

    1 0 Отговор
    Не го гледам и не ми пука