Необходими продукти:
500 г кайма (на вкус)
20 мл олио
1 глава лук
магданоз
40 г трохи
40 г майонеза
сол, смлян черен пипер на вкус
босилек
За пълнежа:
100 г шунка
100 г кашкавал
50 г сос барбекю
Начин на приготвяне:
Натрийте леко лист фолио с олио.
Сложете кайма в купа (може да използвате смес), добавете олиото, ситно нарязания лук, галетата, черния пипер, босилек, сол, нарязан магданоз, майонеза и разбъркайте всичко добре.
Поставете месната смес върху фолиото и разпределете на равномерен правоъгълник.
Пригответе пълнежа: нарежете шунката на кубчета и я смесете с едро настърган кашкавал.
Внимателно завийте каймата с плънката на руло и увийте във фолиото.
Поставете увитото руло върху тавичка, покрита с хартия за печене, и печете в предварително загрята фурна на 200 ° C за около 50 минути.
След това извадете рулото от фурната, поръсете със сос барбекю и печете още 10 минути при 180 ° C.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Замразени агнешки глави на помия
17:48 21.06.2021
2 По сериозно сега
18:38 21.06.2021
3 Туй не го ща
21:47 22.06.2021