Last news in Fakti

22 Юни, 2021 15:23 6 331 3

Кои миски се разведоха след като спечелиха короната

  • мис българия-
  • мисис българия-
  • мариана маринова-
  • юлияна дончева-
  • маги сидерова

Няколко от дамите, спечелили титлата Мисис България, се разделиха със съпрузите си

Тази година се навършват 30 години от първото издание на най-престижния у нас конкурс за омъжени жени „Мисис България“. Интерес обаче предизвика и фактът, че по-голямата част от спечелили титлата красавици вече са разделени с мъжете си и дори отново са открили любовта, пише Флагман.бг.

Едни от най-известните коронясани омъжени българки са Юлиана Дончева и Маги Сидерова, като последната тогава бе Желязкова. Когато грабва титлата, Дончева е омъжена за бизнесмена Горан, от когото има син. Вторият ѝ брак е с 16 години по-младия от нея MMA боец Станислав Недков – Стъки. Юлияна толкова е влюбена в него, че на 49 години му ражда дете.

Когато Маги Желязкова грабва короната е женена за Борислав Желязков, по-известен като Боби Манекена. Двамата имат син. През 2013 година навсякъде гръмна мълвата, че вече не са семейство. Тогава Манекена си поиска обратно фамилията и дори заяви, че с Маги са разведени от 2010 година, но крили от медиите. През 2017 година Маги отново облече булчинска рокля. Тя се омъжи за настоящата си половинка Георги Сидеров.

Приказката на Мисис България 2006 и Мисис Вселена за 2007 година Нора Манчева и футболистът Владо Манчев също няма щастлив край. През 2015 година стана ясно, че двамата окончателно не са семейство и всеки е поел по различни пътища. Главен виновник за краха на отношенията им според запознати със светските клюки е футболистът. В момента никой не е дал публичен отговор защо и как се стигна до раздялата. Името на Елеонора след това бе свързано с няколко мъже, но официална информация за нова любов така и не излиза никъде.

Катя Дунева сложи край на брака с Румен Дунев и дори има малка дъщеричка от новия си съпруг. И до ден днешен Катя крие кой е бащата на детето ѝ.

Една от най-обичаните и популярни носителки на титлата Мисис България Мариана Маринова отново се върна при своя любим Руслан. Когато навремето Маринова се яви на конкурса Мисис Вселена, изживяваше страстна любов с него. Двамата имат син Митко, а Мариана има и по-голяма дъщеря от предишната си връзка на име Йоанна. Преди няколко години двамата се разделиха, но към днешна дата миската е категорична, че не може да живее без него и го определи като най-голямата любов на живота си.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ревизор

    8 0 Отговор
    Мариана Маринова по бански,надупена в басейна, към българите:"Да ми гледате...Гърба!".
  • 2 Мръсния Фикри

    13 2 Отговор
    Всичките ги знам плюс, Дунев, без Дунева.... посредствени жени....нищо особено...!
  • 3 Жените биват

    4 0 Отговор
    3 вида,, третият вид, само съществува като вид, който пречи и за съжаление, все още неизчезващ...!