Last news in Fakti

22 Юни, 2021 16:57 3 851 5

Силвена Роу в престижен топ 25 в света

  • силвена роу-
  • кулинар-
  • престижна класация-
  • caterer middle east

Класацията е на Caterer Middle East - най-четеното списание за кетъринг в района на Персийския залив и Близкия изток

Силвена Роу е сред най-влиятелните жени в Близкия изток що се отнася до храна и напитки.

Класацията е на Caterer Middle East - най-четеното списание за кетъринг в района на Персийския залив и Близкия изток и най-посещаваният уебсайт от професионалиста в хранително-вкусовата промишленост.

"Избрана съм и включена в най-престижната класация на Топ 25 на най-влиятелните жени в Близкия изток" - написа в Инстаграма си екстравагантната кулинарка.

Силвена е една от малкото жени готвачи, които стигат до толкова високи позиции в тази професия. Като цяло този сектор е доминиран от мъжете, пише роден таблоид, цитиран от Флагман.бг


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    7 5 Отговор
    А сигурни ли сте, че е жена?
  • 2 Гост

    7 2 Отговор
    Ай стига ни го рекламирахте тоя трети пол. 25 от 50 не е за хвалене. А лондонския и топ ресторант не е нищо особено....
  • 3 Мръсния Фикри

    5 1 Отговор
    С тез красиви очи.... хубава си... и вярвам, че си топ готвач, има малко излишно самочувствие, което те кара да говориш повече, отколкото трябва, но пък си и богата, та отива.....!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 бегай бре

    1 1 Отговор
    до негативно коментиращие по-горе ч.киджии .....г.упаци само да Ви кажа че на тази жена не сте достойни кирта по краката да и ближете....ка моли да я коментирате.....призната в цял свят като топ шеф,само п.остия.м.лоумен,угнетен бай Ганьо ще и намери кусури.че била 3тия пол....аххааххаах н.щастници,тежко им горко на прителките ви или приятели'.....с такива б.рсуци като Вас.....