Last news in Fakti

23 Юни, 2021 10:33 9 116 11

БГ силиконка ражда дете на холивудска звезда (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • аарън картър-
  • мелани мартин-
  • бременна-
  • двойка-
  • връзка-
  • холивуд

Двойката обяви пола на бебето преди дни

Годеницата на американският рапър Арън Картър, чиито брат Ник бе член на хитовата бой банда "Backstreet Boys", е на път да го направи баща. Именно това разкри музикантът преди време в Инстаграм, където написа, че няма търпение да види сина си. В момента половинката му Мелани Мартин, която е родена в България, е бременна в четвъртия месец и се очаква да дари живот на бебето през ноември т.г., пише ife.dir.bg.

Това е втория опит на двойката да създаде семейство, след като само преди два месеца знойната блондинка направи спонтанен аборт. Тогава изпълнителят обясни в своята YouTube страница, че това се е случило вследствие на силния стрес, на който е била подложена в онзи период, като също така допълни, че и двамата искат наследници, затова няма да се откажат и след време пак ще опитат.

"Искам да се грижа за нея", призна той. И ето, че сега те действително са на крачка да реализират мечтата си.

"Толкова се вълнуваме", сподели бъдещата майка в своя публикация, показваща първите снимки на плода от видеозон. "Не бих могла да имам по-добър мъж, който да е баща на детето ми. Вече виждам промяната в нас", пише още тя.

Това ще бъде второ дете за Картър, който напусна някогашната си съпруга и отрочето им, за да бъде с Мелани, пред която преди малко повече от седмица падна на колене и официално поиска ръката ѝ с впечатляващ диамантен пръстен със стойност от почти 50 хил. щатски долара. Въпреки щастието, което в момента демонстрират, доскоро отношенията им съвсем не бяха гладки.

Напротив, те се изправиха пред редица проблеми, в резултат на които Мелани дори прекара една вечер в ареста заради обвинения за домашно насилие.

Британският таблоид "The Sun" пише, че в края на месец март т.г. тя е нападнала Арън в техния дом, намиращ се в Лос Анджелис, Калифорния. Същата вечер, по сигнал на Арън, полицията я арестува за упражнено физическо насилие върху половинката ѝ, което по думите на служителите на реда е оставило видими следи по тялото му. За да бъде пусната отново на свобода, Мелани плаща гаранция, равностойна на цената на бижуто, с което по-късно рапърът ѝ предлага брак. Източник на медията издаде, че причината за скандала между двамата били нейни голи снимки, които тя изпращала на други мъже.

"Той дори не ѝ позволяваше да използва компютър", отбелязва източникът. След публикацията Картър реши да разкаже за случилото се в Twitter.

"Съсипан съм! Тя ме нападна и започна да ме души за гърлото... Надявам се да получи помощта, от която се нуждае. Никой не заслужава да бъде жертва на домашно насилие, било то мъж или жена", написа той.

Сега обаче по всичко ясно личи, че двамата не само са успели да намерят път обратно един към друг, давайки си втори шанс, но също така са готови да направят следващата голяма крачка в съвместния си живот.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мръсния Фикри

    14 0 Отговор
    Преждевременно,, омрял,,..... от нз какво......!
  • 2 JJJJ

    34 0 Отговор
    То годеника досущ като булката.
  • 3 валерия

    49 0 Отговор
    А и преди 2 месеца направила спонтанен аборт, но към днешна дата вече е бременна в 4. месец. Без думи....

    Коментиран от #7

  • 4 GitHub

    24 0 Отговор
    наща го ошамарила, евала на ромката
  • 5 шгш

    9 1 Отговор
    Двойката не спазва "общоприетите правила " и бърза да казва , какъв е пола преди детето да се е родило и да се е самоопределило. За сега пола му е "ТО"
  • 6 ЦСКА умре

    2 1 Отговор
    Тва си е чиста корупция, корумпирани журналисти такива!
  • 7 DrivingPleasure

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "валерия":

    Тамън тази "математика" щях да посочвам и аз. Трябва да я пратят за научни изследвания тази щото е абсолютен феномен. От силинона ще е... ама не знам кого точно го е хванало от поставянето....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Порно

    7 1 Отговор
    Венеца лилав ли е?!
  • 10 pokoloko

    3 0 Отговор
    Аууу че новина. Аууу че известни личности. Късай и хвърляй....
  • 11 "звездата" се

    1 0 Отговор
    прави на Tekashi 6ix9ine, само дето не му се получава. Оня е "БЕЗ ДУМИ", а тоя само се прави...