Last news in Fakti

28 Юни, 2021 16:34 8 456 7

Тя повдигна килима на новия си дом и изпадна в ужас (ВИДЕО)

  • килим-
  • апартамент-
  • дом-
  • убийство-
  • труп

Нова наемателка в апартамент изтръпна от ужас при видяното в новия си дом

Тя повдигна килима на новия си дом и изпадна в ужас (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Радостта на студентка, която се нанесла в нов апартамент, бе твърде краткотрайна. Момичето решило, че трябва да започне с генерално почистване на жилището, още в първите дни, когато се нанесло там.

Домът всъщност бил на нейни роднини и вече било живяно в него. Именно заради това тя здраво запретнала ръкави и се заела с най-неприятната част от новодомството - почистване и подреждане.

В мига, в който обаче тя стигнала до разместването и смяната на стар килим в една от стаите, се случило нещо кошмарно. Момичето го повдигнало и просто замръзнало от ужас, пише jenata.blitz.bg.

@dontbeanashhole

It’s cool. Everything is fine. 😅 #newhouse #creepy #diyhomedecor

♬ Amityville Horror - Scary Halloween Sound Effects - Halloween Sound Effects

Под килима съвсем ясно си личали очертанията от силует на човек. Именно по такъв начин криминолозите обикновено маркират позицията на труп.

До очертанието имало тъмни петна, които приличат на съсирена кръв. Има и дата – 19.01.2018 година. Дело номер 091101. Това разкривало, че в този дом се е разиграла страшна трагедия.

След като се отърсило от шока, момичето споделило видео от видяното в профила си в социалната мрежа, като попитало приятели и последователи какво да прави с тази находка.

Мненията обаче са много разнопосочни. Някои я съветват да си наеме добра почистваща компания и да не пести средства за това, а други пък казват, че бързо трябва да бяга от място, където е извършено убийство.

Трети пък смятат, че това е просто лоша шега на старите собственици на апартамента, които се решили да си правят смешки на гърба на следващия собственик.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 haha

    12 1 Отговор
    Хората оставят пластмасови скелети под верандите и.т.н , а мисирките колко са пропаднали и какво правят за едните клик-ове.
  • 4 6472

    16 0 Отговор
    Какво ли не правят хората за няколко лайка и гледания
  • 5 От свръх доза,

    4 0 Отговор
    Може да, е омрял.... тоз,, труп,, да пази Бог, само добрите хора, ако са останали такива изобщо....!
  • 6 човек от народа

    3 0 Отговор
    ДОМЕСТИКА.БГ.......почистване преди и след наематели......
  • 7 намигване

    3 0 Отговор
    по "Нощен летец" от Дж. Мартин 2018г.
    Вдигни си, моме, килима
    да видиш килър дали има.
    И не изпадай в тих ужас,
    нали прехвръкваш и си уж ас...