29 Юни, 2021 12:33 4 997 7

Хари и Уилям не се помириха дори и пред паметника на майка си

  • принц уилям-
  • принц хари-
  • принцеса даяна-
  • вражда

Принц Хари пристигна във Великобритания за церемонията по издигането на паметник на лейди Даяна

Хари и Уилям не се помириха дори и пред паметника на майка си - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

36-годишният принц Хари пристигна в Лондон, за да присъства на тържествената церемония по издигането на паметник на принцеса Даяна. Откриването на мемориала е планирано за 1 юли, денят, когато тя щеше да навърши 60 години.

Драматичен полет до Великобритания преживя Хари, съобщи „Мирър”, цитиран от Стандарт. Принцът излетя от летището в Лос Анджелис. В момента, в който Хари вече е бил на летището, неизвестна кола е пробила периметровата ограда и е излязла право в пистите. Всички полети са били отменени за известно време, но самолетът на Хари успял да излети по график.

В крайна сметка, въпреки много писания в пресата за сдобряването на братята Хари и Уилям и най-вече на снахите Кейт и Меган, Хари кацна сам в Лондон. Меган останала в Щатите, за да гледа двете деца на двойката, едното от които се роди преди по-малко от месец.

Най-вероятно ще има промени и по церемонията по откриването на паметника на Даяна. Братята, принц Хари и принц Уилям, трябваше да изнесат обща реч, но тъй като сега са в обтегнати отношения, се съобщава, че дори по време на церемонията ще стоят отделно. Паметникът ще бъде инсталиран в двореца Кенсингтън, пише още британската преса.

Според санитарните разпоредби на правителството на Обединеното кралство Хари ще трябва да бъде изолиран за пет дни. След това той ще трябва да премине тест за COVID. След като получи отрицателен резултат от теста, принцът ще може да се измъкне от самоизолацията. Имайки предвид тези правила, Хари пристигна рано. Хари планира да се изолира във Frogmore Cottage , където е живял с Меган и сина им Арчи, преди да замине за САЩ. Сега имението е заето от принцеса Евгения със семейството си.

Между другото, именно Хари предложи Евгения да използва Frogmore Cottage. Това е голяма къща - след реконструкция в нея се появиха 10 спални, така че Хари ще има достатъчно място да се настани в нея със семейството на Евгения. Според санитарните стандарти къщата ще бъде разделена на две части, едната от които ще бъде заета от Хари.

Това няма да е първият път, когато херцогът отсяда при принцеса Евгения: през април Хари беше поставен под карантина в кралската резиденция преди погребението на дядо си принц Филип.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъх

    21 5 Отговор
    Баба ви уби майка ви. Даяна беше елегантна и деликатна жена. Ама била си имала любовник, ще си има, след като са се разделили вече с гущера Чарлз, защо не?!
  • 2 Дельо Хайдутин

    24 3 Отговор
    Заради една ромка всичко това.
  • 3 Никаква

    13 2 Отговор
    прошка за рижавия глупак Хари.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ПЕНКО

    2 8 Отговор
    ВИЖТЕ НОСОВЕТЕ ИМ !!!! НОСОВЕТЕ ИЗДАВАТ ХАРАКТЕРА НА ЧОВЕКА !!! ЕДИНИЯТ Е ДАБЪР ЧОВЕК ---ДРУГИЯТ Е ЯСТРЕБ!!! - ДОБРИЯТ Е МЪЖ "ТА ДРЪНКА " !!!---ДРУГИЯТ Е ТОЧНО ЧОВЕКОЯДЕН РОЯЛИСТ !!! СЪЩОТО Е И ПРИ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ : ОРЛОВ НОС -С ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ НАД ДРУГИТЕ И ЖЕЛАНИЕ ДА ИМ ОТНЕМАШ !!! ПРАВ И ЧИП НОС - ЖЕЛАНИЕ ДА ДАВАШ И ДА СЕ РАЗДАВАШ ЗА ДЕЦАТА И БЪДЕЩЕТО !!!!!!!!!!11
  • 6 Тия па

    5 1 Отговор
    Избуш.ни богаташчета от скука се чудят какви проблеми да си създават , а па медиите си въобразяват, че са много интересни
  • 7 ЪРП

    7 1 Отговор
    СТИГА С ТЕЗИ ЖАЛКИ АНГОСАКСОНСКИ САПУНЕНИ ОПИРЕ БЕ?!?!!!!!!!!
    НАПРАВО НЕ СЕ ТРАЕ ВЕЧЕ........