Необходими продукти:
8 филийки бял хляб за тост
8 филийки черен хляб за тост
2 бр. добре узряло авокадо
2 с.л. лимонов сок
1/4 ч.л. сух чесън
сол на вкус
листа рукола за декорация
Начин на приготвяне:
Почистете авокадото и го сложете в купата на блендера. Прибавете лимоновия сок, сухия чесън и сол на вкус. Пюрирайте.
Изрежете корите на хляба.
Намажете филийките с авокадото и ги слепете.
Нарежете на по-малки парчета – триъгълници или правоъгълници.
Гарнирайте с листенца рукола.
Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Шеф Иван Манчев
10:13 30.06.2021
2 един от многото
10:45 30.06.2021
3 Все пак човек е 75% течности
11:12 30.06.2021
4 Грульо
11:21 30.06.2021
5 Бездомния мръсен фикри
12:24 30.06.2021
6 Авокадото
12:46 30.06.2021
7 Ей туй
12:11 01.07.2021