2 Юли, 2021 19:27 4 875 11

Какво се случва с Устата след ужасната катастрофа

  • рапър-
  • иван динев-устата-
  • устата-
  • иван динев-
  • катастрофа

Изпълнителят призна, че вече гледа с други очи на живота

Преди 10-на дни рапърът Иван Динев – Устата претърпя тежка катастрофа и оцеля като по чудо. Изпълнителят призна, че вече гледа с други очи на живота, след като остана невредим след жестокия сблъсък. Иван Динев вече ходи по участия и показа как се е изтупал за 50-годишнината на известна родна бизнесдама в Бургас.

"Носете си новите дрехи, момчета! Отново облечен в любимия ми мъжки моден бранд", написа в социалните мрежи изпълнителят, а под поста си получи много поздравления за външния си вид и най-вече за смисъла на думите.

Тогава той сподели историята в социалните мрежи:

"Жив съм, слава Богу!
Пиша тези редове, за да успокоя всички мои близки, приятели и познати, които научиха или тепърва ще научат за този ужас на пътя, който преживях.
На 11.06.2021 г. в района на гр. Раднево с мен се случи кошмарен инцидент. Бях спрял зад друг спрял автомобил, за да изчакаме преминаващия с предимство ТИР с ремарке. Докато чакахме, чух силен стържещ звук от железа и си помислих: "нещо май не е наред със спирачките на този ТИР". В следващия миг последва толкова силен удар отзад в колата ми, че не мога да ви опиша. После колата ми явно е избутала встрани предната, но отзад нещо продължи да ме натиска силно и ме натика в ремаркето на ТИР-а, което продължи да мачка колата ми отпред. Мислех си единствено: "няма ли да спре най-накрая всичко това".
Чувах единствено биенето на сърцето и дъха си, лежах на земята и нищо не ме болеше, въпреки кръвта… просто нямах сили. Питах хората над мен дали кучето ми е живо, (Слава Богу пътувах само с нея в колата и тя е добре, без наранявания).
Казаха ми, че ме е ударил автобус. Нямам представа защо така стана, шофьорът ли се е разсеял или автобусът не е бил изправен, надявам се следствените органи да изяснят причината. Сега съм просто смирен и благодарен на БОГ, че ме опази жив, за да продължа да виждам усмивките на любимите си хора.
Искам да помоля уважаваните от мен журналисти да не ме безпокоят за коментар по темата. Пробата ми за алкохол е отрицателна, доколкото ми е известно и на всички други водачи също.
След като се възстановя, ще направя официално изявление в профилите си в социалните мрежи.
Приятели, от цялото си сърце ви моля: Бъдете разумни и внимателни на пътя!
", завършва разказът на изпълнителя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честно

    20 6 Отговор
    Да си кажа хич и не ми пука.
  • 2 Боли ме онуй с трите букви.

    12 6 Отговор
    За Устата ли зурлата ли какъв беше...
  • 3 в-к СТЪРШЕЛ.🐝🐝🐝

    8 3 Отговор
    Евала на Устата и той най накрая откри топлата вода, абе защо всички рапъри са толкова ТЪПИ.
  • 4 УСТАТА НА УСТАТА СЕ РАЗЧЕКНАЛА

    1 0 Отговор
    КАТО УСТАТА НА ДЖО КЕ РА😬
  • 5 За това се пази дистанция

    4 0 Отговор
    И се гледа и се преценява
  • 6 Зачуден

    2 0 Отговор
    Какъв е тоя Устата, на и викаха на Мая Манолова - Устата ???
  • 7 Терминатор

    0 2 Отговор
    Болиме оная работа за тоя идио
    Т
  • 8 Това чудо от мъжки произход ли е....

    0 2 Отговор
    Или от новите хибриди с много дупки и то все големи????
  • 9 Тихомир

    6 0 Отговор
    Здравейте,
    Рядко се включвам да коментирам обикновенно чета и се забавлявам на простотията и страшния хейт ,но едно не мога да разбера защо трябва да коментирате кой каква му била устата,колко бил тъп, като ви чета коментарите и направо се плаша какво бъдеще ни чака и нас и нашите деца.
    Възмутен съм от злобата,завистта и високомерието което показвате човека е претърпял инцидент и се е разминал на косъм вие веднага да оплюете гадове сте да знаете !!! и никога не забравяйте че всеки може да попадне в такава ситуация,което на никой не го пожелавам.

    Коментиран от #11

  • 10 Инспектор Мадуро

    3 0 Отговор
    Да си призная и аз влизам само за да чета и да се присмивам на простаците. А ти няма смисъл да им обясняваш каквото и да било. Все едно да им кажеш, че са тъпи. Те не виждат по-далеч от носа си.
  • 11 ХХХ

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Тихомир":

    Между другото човекът е завършил Математическа гимназия и не е тъп.