3 Юли, 2021 09:22 56 437 204

Бившата съпруга на Борисов скочи на Слави: Срамота!

  • бивша съпруга-
  • бойко борисов-
  • слави трифонов-
  • коментар

Д-р Георгиева изрази възмущението си от пост на Трифонов в социалната мрежа

Д-р Стела Георгиева, бивша съпруга на Бойко Борисов и майка на дъщеря му Венета, изрази публично своето възмущение от лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов в личния си фейсбук профил. Лекарката, която дълги години живее в Америка и работи в престижна клиника в щата Калифорния, сподели професионалната си гледна точка от позицията на медик с дългогодишен международен опит.

"Служебният министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров направи ужасяващи разкрития за болница "Лозенец“, която доскоро беше правителствена болница под шапката на Министерския съвет. Според изнесените публично данни в болницата са се извършвали трансплантации от живи донори, които будят съмнения за брутална черна търговия на органи. "Племенници“ от Украйна и Молдова са дарявали бъбреци на своите "чичовци“ от Индия, Оман, Германия, Израел. И това е ставало със съдействието или бездействието на държавата в лицето на изпълнителната власт и службите. Въобще дали може да си го представите това? Аз лично не мога...“, гласи част от текста на Слави във фейсбук.

Д-р Георгиева публикува статуса на Трифонов, а към него написа и свой коментар. "Органи се трансплантират, когато реципиентът има шанс да живее много години. За успешна трансплантация първо се изисква многочленен екип от специалисти. Хирургът е учил медицина и е специализирал не по-малко от 10-12 години, анестезиологът и интернистът също, медицинските сестри и операционните техници също са отдали години от живота си, за да могат да изпълняват това трудно призвание и работа.

След операцията до края на живота и на донора и на реципиента екип следи анатомията и функцията на този орган и на системата, към която принадлежи, а и на всички системи в тялото, те са свързани, ако един орган не работи, отразява се на всички. Донорът приема лекарства, които предотвратяват отхвърлянето на трансплантирания орган, докато е жив, това налага постоянно следене на нивото на лекарствата, за да е сигурно, че нивото им е в терапевтична концентрация и работи или че не е много високо, за да причини токсичност. Това е много кратка информация.

За да се стигне до трансплантация обаче, донорът ДОБРОВОЛНО се е регистрирал в така наречената Банка за органи и посочва дали иска да дари органи, когато е жив или след като е починал. Донорът и реципиентът трябва да са генетично съвместими, А НЕ ДА СА роднини. В повечето случаи те не се срещат, остават анонимни един за друг, ако така искат. Ако тези пациенти са пристигнали в България за трансплантацията, това със сигурност е било, защото така са искали. И двете страни подписват консент преди процедурата, абсолютно задължително.

Сценарият, представен от Вас, господине/или който Ви пише постовете, е валиден вероятно за много места по света, където има ОТВЛИЧАНИЯ и насилствено отнемане на органи, както и хора вземат пари, за да дарят орган, защото те така са решили, не търсим в случая какво ги е накарало да направят това – СРАМНО е да пишете нещо, което създава почва лековерни индивиди веднага да вярват и повтарят и разпространяват жалкия Ви сценарий“, написа тя.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 281 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Живеят в разкош

    478 58 Отговор
    Държянките с народните 💰💰💰💰💰💰 пари.

    Коментиран от #178, #204

  • 4 Рошко

    425 58 Отговор
    Работи или болницата е нейна?

    Коментиран от #160, #196

  • 5 Рошко

    146 22 Отговор

    До коментар #2 от "И аз мога да работя в Америка":

    Тц, 5 останалото е на хартия за изборите
  • 6 Дельо Хайдутин

    550 69 Отговор
    Значи тази маймуна оправдава търговията с органи!?Лика прилика са си с Тиквата.

    Коментиран от #46, #190

  • 7 Главун

    126 399 Отговор
    Защо който и да било обръща внимание на плевенския чалгар? Да си пее гнусните чалга песни става, за друго му липсва сиво вещество.

    Коментиран от #78, #100, #152, #183

  • 8 Факти

    410 51 Отговор
    Змия очиларка да си носи Боко тиквата на рамо. Развела се била с това кюфте, а ние да го галим с перо
  • 9 САТЪРА НА ХАНА

    377 38 Отговор
    БИВШАТА ЖЕНА НА БОЦКО
    Е ЖЕНЕНА ЗА БИВШИЯ МЪЖ НА
    БИВШАА ЛЮБОВНИЦА НА БОЦКО
    ЦВЕТАНКА БОРИСЛАВОВА
    .............................
    ЗАПОЗНАВАТ СЕ В ЗАВЕДЕНИЕ НА "МИНИСТЪРА НА ГРЕХА" АЛЕКСЕЙ ТРАКТОРА
    ...... ТАКА ЧЕ СЕМ. БОРИСОВИ И СЕМ. ГЕОРГИЕВИ , ОТДАВНА СА ПОСТРОИЛИ КОМУНИЗМА :))

    Коментиран от #187

  • 10 768

    380 58 Отговор
    На тиквата целия му род са гнусни , обърнало се гърнето , намерило си похлупака. Герб е тежко заболяване , трябва да бъдат разкарани от всяко кътче на страната!

    Коментиран от #112

  • 11 Мутри ВЪН!!!

    276 60 Отговор
    Коя е па тая П Р О С Т И Т У Т К А, това ли е тайнствената Мата Хари от спалнята на Бай Суджук дето получава от пачките и кюлчетата трупани в шкафчета, ракли и гардероби???

    Коментиран от #75

  • 12 НОРМАЛНО

    242 36 Отговор
    Приказката за тиквичката и тиквата и краднали заедно дълги и щастливи години... :-D
  • 13 Лудия Макс

    268 24 Отговор
    Каквото и да говориш и ти има правила за тези неща и трябва да се спазват. Неистови усилия на всички да оправдават простотиите на предишните управляващи. Да, трансплантациите се нещо уникално в медицината, но трябва да се правят по правилата на съотетното законодателство. Не да се решават от някой, който е решил че е много велик и да определя той правилата, съответно срещу "възнограждение", а не заради Хипократовата клетва.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 калинка от герб

    242 41 Отговор
    тази престъпничка да не се обажда много много , да не попадне под ударите на закона Магнитски !
  • 16 Там

    89 18 Отговор
    Е сладко и яко
  • 17 И от мен една храчка за таз

    224 36 Отговор
    Тези пари които тази "мистрия" харчи са крадени а това че се обажда дето не трябва говори още за нея. Макарче "бившата на Борисов" говори достатачно
  • 18 Съжелявам

    284 36 Отговор
    Стела разбираме че си притеснена от края на корупционното ти финансиране, ама хората се осъзнаха и кранчето спира. Сега ще трябва да разччиташ само на собствените си възможностти, които не са много големи.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 чудо голямо

    233 33 Отговор
    Много "важно" какво написала бившата Борисовица! Тя се е уредила, или са я уредили, на хубаво място и от там може да пише каквото си иска. Трябва ли да и се обръща внимание? Явно и тя усеща, че мъжът и губи цялата власт. По-добре да помисли за него.
  • 21 Вуте

    240 33 Отговор
    Написаното от Боковица не променя фактите за болница Лозенец! Там са бакали!
  • 22 Бай Ставри

    161 19 Отговор
    И на тая с 200
  • 23 XYZ

    207 23 Отговор
    И ние искаме развод с "любимия" и бивш съпруг - само толкова!
    Ако желае - отстъпваме и го - и всички ще заживеем щастливо!
  • 24 САТЪРА НА ХАНА

    133 25 Отговор
    КАТО АМЕРИКАНСКА ГРАЖДАНКА , "МАГНИТСКИ" НЕ ВАЖИ ЗА БИВШАТА ЖЕНА НА БОЦИ РАПОНА , ...... С ТОВА ДАЛИ Е ПРАЛА ПАРИ СЕ ЗАНИМАВАT FBI И IRS :)

    Коментиран от #117

  • 25 Гост

    220 22 Отговор
    Госпожаааа, ако се опитвате да убедите, почти цяла България, че в болница Лозенец не е имало търговия с органи и трансплантирането им там, по-добре си трайте! Плийс!
  • 26 qwerty

    179 30 Отговор
    от хора, които не плащат и лев данъци в България акъл не искам 🤬

    Коментиран от #35

  • 27 Скочибра

    179 23 Отговор
    Явно в цялото семейство обстановката е нездрава и нечовешка. То народът го е казал за едни магарета...
  • 28 Денис

    120 16 Отговор
    Матросов на амбразурата!!
  • 29 Тредстоун

    60 146 Отговор
    Славчо не може да си го представи , както той самия казва , камо ли да Ви разбере за какво му говорите , то едното не е като другото дупца, дупца, чалга ритъм. Тошко африкански му е на ниво , двамата ще го усмислят може би .... ,някога

    Коментиран от #42, #47

  • 30 Мадам бивша Тиква се възмущава

    155 35 Отговор
    И ние се "възмутихме" и пратихме цезар Толупий Тиквиниус в Небитието на четвърти април,календариус актуалис 2021.Аре затваряй човката и бегай след него,овцолия мериносис!

    Коментиран от #167

  • 31 Васил

    152 32 Отговор
    По скоро тази пача трябва да се срамува че е била толкова време държанка на диктатор.
  • 32 българин

    43 103 Отговор
    Не ми се ще, изявяващите се тук сънародници да са толкова примитивни!
  • 33 ФАКТ

    130 33 Отговор
    ТАЗИ МАДАМ Е МНОГО НАГЛА !
  • 34 мисира

    135 26 Отговор
    След тази адвокатска защита дали е все още бивша или тиквата си има харем,една в Барселона друга в америка трета банкерка и перачка на пари, или е турчин и има право на харем?
  • 35 Копейкин

    105 15 Отговор

    До коментар #26 от "qwerty":

    Абе то и аз не искам същите тия дето не плащат данъци в България , не знаят български и бягат от закона да гласуват за това какво да се случва на Българите които живеят и плащат данъци в България , ама ....
  • 36 Браво

    141 27 Отговор
    Тазуи мърла като каква се вживява?
    Като е в Калифорния да не би да е светило?
    И на Марс да живее само едно нещо достатъчно говори за интелекта и-била омъжена за питекантропа наречен Тиква.По нататък няма нужда от обяснения
  • 37 Перо

    133 31 Отговор
    Достатъчно е,че е имала нещо общо с толупа за да се съмнявам в нейната нормалност! Това,че е в САЩ и кой знае какви етноси или социални слоеве обслужва и на какво ниво е нейния здравен план,не означава,че трябва да дава мнение по специалност,от която нищо не разбира и е на нивото на хора,които не са медици.Нейната специалност е съвсем друга! Щом си била съпруга на Толупа /нарцис/,не се обаждай от коневръза!

    Коментиран от #103

  • 38 Ори

    122 23 Отговор
    Опитала се е госпожата докторка да звучи интелигентно и начетено, като е преписала тук-там някой пасаж. Но то си прозира, да не говорим, че тезата, която се опитва да защити е нелепа и това ясно е посочено в закона. Често сме свидетели, когато някой се окаже с пари случайно и решава, че е умен.
  • 39 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    111 26 Отговор
    Като ти е толкова мил вземи та си го прибери банкянския тиквеник 🎃🎃🎃
  • 40 Бабата си пази имането на внучетата....

    113 25 Отговор
    Важно е да има милиарди за внучетата на баба Стела!Всичко друго са само пози на из****дяна труженичка от филмите за възрастни....Дядо Къртун носи в Зайчарника,баба Тиквуна меси....
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Уфффф

    111 25 Отговор

    До коментар #29 от "Тредстоун":

    Хм, друго си е половин милиард километра магистрали да си построил, казваш. Некачествени при това. Където и да пипнеш, хвърчи гной като от цирей. Ама за теб това е в реда на нещата, така ли? И Слави е виновен? Много умно!
  • 43 Тошо

    106 23 Отговор
    Тая прегоряла докторица да не се отваря много , че ако подпукат и Т
    иквата по закона ,,Магнитски " , ще и секне финансирането и на нея !!
  • 44 Фактъ

    101 23 Отговор
    На бившият и мъж му липсва мозъка , защо не му стане донор тази ?
  • 45 Изчегъртвай

    93 26 Отговор
    Изчегъртвай до дъно гробарската сган! Всички мутри на банкянския мафиот в затвора, без изключение!
  • 46 Tази Маймуна

    85 17 Отговор

    До коментар #6 от "Дельо Хайдутин":

    Е като Матрозов на амбразурата! Плещи глупости, важното е да е в хора. Че няма ли го Вижда, после и пари няма да има, а в Америка без пари е по-зле и от България.
  • 47 Или

    21 40 Отговор

    До коментар #29 от "Тредстоун":

    Си много п…ст или си много купен. И двете те правят недостоен за отговор дори.
  • 48 В.В.П.

    81 23 Отговор
    Ейййй,Тея шопи,разсипаха България..!!...За снимката,с шкафчето ,кво ще кажеш...Може туй да е от ,, благодарност,,,на някой ,богато еврейче. Не се обаждай ,булка,,щото всички сте за пандиза,,Пране на пари,,!!
  • 49 VWandMercedes

    34 64 Отговор
    На Боки неможе да му се отрече, има вкус към жените.
    На хвърчилото му натресоха по партийна линия Деса докъто боки лашка Д-р.Георгиева,Цветелинка детелинка и мис плеймейт.
    Кой е по-гоУем а....

    Коментиран от #51

  • 50 гост

    52 44 Отговор
    Няма нищо лошо жената просто брани интересите на дъщеря и внуците си

    Коментиран от #74

  • 51 Дельо Хайдутин

    42 7 Отговор

    До коментар #49 от "VWandMercedes":

    Егати вълците дави Боко.ха ха ха
  • 52 temerut

    97 14 Отговор
    Бойко съвсем я закъса!Щом и бившата му се хвърли на амбразурата да го брани,палачинката вече се е обърнала.В очакване вероятно е изказване и на невръстните му внуци колко щедър,велик и честен е дядо им.Горките те.
  • 53 Българка

    107 18 Отговор
    Бившата на Борисов говори глупости и откровени лъжи. Как може да оправдава международно престъпление - криминални трансплантации и търговия с човешки органи? И това същество е лекар! Всички знаем за неясни милиони, с които разполага бившият директор Спасов, за топлите му връзки с Пеевски, за придобит палат за стотици милиони в Бояна. Явно Стела Георгиева се е облажила от съдържанието на чекмеджето на вожда или просто страда от липса на морални ценности и почтеност

    Коментиран от #61, #124

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Обичам паричките! - СТЕЛА ГЕОРГИЕВА

    79 18 Отговор
    ЩОМ Е ПЪРДЯЛА ПОД ЮРГАНА ЗАЕДНО С КРАТУНАТА, ТОЛКОВА И Е АКЪЛА, АМА ОАРИТЕ СВЪРШИХА, А ТОВА БОЛИ!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 гадове

    73 14 Отговор
    Явно Буциту и на бившата си и '' аранжира '' нощните шкафчета с наш материал по линията на '' доброволното '' донорство . Една частна клиника така , все пак и тя разходи има , трудно се оцелява .
  • 58 Нямам думи !

    79 17 Отговор
    Смятайте що за човек би си общувал с еднокнижното нищожество.Била доктор ! Е и ? Образованието не е критерий за възпитание.
  • 59 666

    29 65 Отговор
    Сатаниста Чалгар се нуждае спешно от присаждане на мозък. Но лекарите установиха че Чалгара няма такъв. хаха☠️☠️☠️☠️😛😛😛
  • 60 Нека, няма лошо

    63 11 Отговор
    Нека се напъва да защити дъщеря и внуци от глад.
    За съжаление и тамошния си съпруг така злепоставя освен че го и него зачернила...
    Всеки алчник иска поне от две крави да пие мляко...
    Животът ще покаже кой е прав.
  • 61 Психо от Курило

    24 47 Отговор

    До коментар #53 от "Българка":

    Преди трансплантацията , каквито договорки и плащания има , ако са криминални са работа на ПОЛИЦИЯТА. Работата на лекарите и болничната администрация е да проследи дали всичко е ДОБРОВОЛНО и дали документите са ИЗРЯДНИ. Когато нещо от тия работи не е изпълнено има основание да се обвинява болницата , ако обаче е изрядна документацията и липсва оплакване от някоя от страните ,за насилствено склоняване , то тогава (какъвто е случая) обвиненията са БЕЗПОЧВЕНИ, ПОПУЛИСТКИ и НЕОСНОВАТЕЛНИ. Пиша го за да си свалите червените фатмашки очила и да видите картинката от гледна точка на закона. Въпроса , дали е морално е за съвсем друга тема. Между другото отново ми звучиш като второто Аз на "Последния Софиянец" , мъж в жена или обратното:)))))

    Коментиран от #195

  • 62 бандитизъм

    52 11 Отговор
    важното е че сте продължили бандитската линия с още 2 поколения
    и цялата държава прилича на катун всеки краде от всеки
  • 63 По-добре

    21 42 Отговор
    Никой не ги е крал на сила!Аз ако изскам ще си пфодам бъбрека,това е лично мое решение.Само трябва да има много висока съвместимост.Не да сме роднини,а съвместимост.Много често роднини не могат да станат донори.
    Та какъв е проблема ако някой иска да продаде орган!?Кой може да му забрани!?Ако не го направи тук,ще отиде в Турция и в тамошна клиника ще го направи.
    Не е ли по-добре да бъде в България,парите от трансплантацията за лекарите и болницатс и т.н ще останат тук а не в Турция.
  • 64 One

    44 16 Отговор
    Мисирки от всички държави и континенти-обединявайте се! Пазете и защитавайте Борисов! Щото...тоягата има два края.
  • 65 12345

    58 15 Отговор
    Стела Георгиева не е истинска майка на дъшерята на Б. Борисов.Той има брак /а може и да няма /с учителка ,която ражда дъщеря му.Всичко това беше споделено преди години по Евроком.После темата се замете под килима.За истинската майка на дъщерята на Б. Борисов и въпросната учителка не се говори.Стела Георгиева само я отглежда.И тук е нужно да се каже истината.Б. Борисов ,като професионален лъжец,има в списъка и Цветелина Бориславова, Метресата от Барселона и незаконното му дете, Мата Хари/не са жените на братя Бобокови-много са красиви и не са паднали толкова ниско, та да обслужват Б. Борисов/,кюлчета пари целуващата се мюсюлманка ,приеила юдео-лютеранската религия/истинска секта/,Херо Мустафа.Все жени с леко поведение.Дали Стела Георгиева е лекар,може да се провери във София ,Плвдив, Варна.Там има списъци на завърващи лекари и получаване на диплом за лекар, стоматолог, фармация.Ветеринарният Институт е в София и ако не се лъжа в Стара Загора/може и да греша-ако е така простете/.Проверете ,биографията на Б. Борисов по документи.Като лъжец, той може да измисли,че знае езици-знаем ,че не говори нито един чужд език.

    Коментиран от #114, #130

  • 66 БАЧУ

    65 20 Отговор
    Тая гювендия усети,че кранчето на Тиквуний Барселонски ще спре и хайде на амбразурата.
  • 67 Без думи...😠😡🤬

    51 16 Отговор
    Докторе живееща в САЩ,по-често гледайте спътникова българска телевизия за да сте информирана за случаи като в онзи в който офталмолози лъжат хората че са зле със зрението предстои им влошаване и затова им правят операциии на очите.На напълно здрави хора!Целта е източване на пари от държавата.Също така и за подобни случаи със изкуствени кости,случаи със силиконови материали подплънки,и така нататък и така нататък ....случаи да искаш.Не става въпрос за няколко "пациенти" а за десетки и стотици хора.Винаги имайте на ум че бащата на детето ви е не само ваш бивш съпруг а ние винаги ще имаме предвид че в точно определени моменти вие в частност се включвате в ефир от другата страна на света за да защитите бившия си съпруг който е построил 500 МИЛИОНА километра магистрали в Р.България......Има компетентни органи които да действат,а ако няма има будни журналисти като Иван- Нова телевизия правещи разследвания и полазващи на хората какви мошеници са във властта.Поздрави на Бил Клинтън
  • 68 !!!?

    20 30 Отговор
    Шута на "и т.н." можеше да се поинтересува от "мъжкия подарък" за Узунов от Петков митничаря с който се отблагодари, че го е уредил за "имплантация на бъбрек" от "племенници", но в Швейцария !!!?
  • 69 Мммм даааа

    46 14 Отговор
    Ексборисова казва как трябва да бъде. Обаче това не пречи разни доктори, които са забравили какво са се клели, да вършат нерегламентирани операции за пари извън заплатите им. Все едно някой да излезе и да каже, че понеже кражбите и убийствата са престъпления, у нас няма начин да се извършват кражби и убийства.
    Направила е женицата опит да поизлъска имиджа на проваления си бивш съпруг, но безуспешно. Народът взе да проглежда вече и надявам се да мисли. Остана още седмица.
  • 70 нощно шкафче

    42 17 Отговор
    Що ли се напиня толкова тая от ''естествените човешки нужди '' на Тулупа , че се не сещам ?!
  • 71 !!!?

    25 32 Отговор
    Шута на "има такъв народ" добре прави когато мълчи, защото като се обади прилича на ром от "факултето" на фона на долнопробна чалга !!!?
  • 72 Синоптичка

    46 11 Отговор
    Тая защо се разправя с хората ако няма интерес от това?!Към болница "Лозенец" има спортно-оздравителен комплекс,който е към Министерски съвет.От 15 години почти ежедневно Алексей Петров разпуска в комплекса като пазвантите му блокират района.Направете си изводите каква е играта.
  • 73 Тиквундера

    64 12 Отговор
    Утре очаквайте интервю и от Барселонската манекенка! Вдругиден от Мата Хари. Само кмета на Симитли не искам да говори!!!
  • 74 5ко

    47 7 Отговор

    До коментар #50 от "гост":

    Като брани интересите на дъщеря си и внуците си, това може да го върши и от Сливенската Академия на Науките, защото се явява като съучастничка. Там ще помага на колежките, подвизаващи се в тази институция. Па не е лошо да отиде и щерката там на квалификационни курсове. Може и за постоянно. Нали и тя е съдружник на тате?
  • 75 Батка да знаеш

    7 15 Отговор

    До коментар #11 от "Мутри ВЪН!!!":

    Тя пърцуцата е по сладка,бавно те събаря и можеш да цоцаш доста
  • 76 Стъки Бабин

    17 14 Отговор
    Много е хубава жената. В моята таргет група е. Може и по-възрастна да беше, ама каквото такова.
  • 77 ПЕЕВ

    15 39 Отговор
    БРАВО ОБЯСНИ ИМ НА НЯКОИ ТЪПИ ИНДИВИДИ,ЗАЩОТО ЗЛОБАТА ГИ Е ЗАВЛАДЯЛА.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Настрадин Оджа

    31 6 Отговор
    Мяза да е от нашия етнос... Една шарена забрадка ще ѝ приляга много...
  • 80 граматика

    33 5 Отговор
    Буци и свързани лица крадат народната пара . Минало не съвсем отминало време .
  • 81 Защото

    48 8 Отговор
    Тази жена дано прочете тук, какво казваме ние за това кръшно тяло, наречено от народа Тулуп! Ако толкова и е мил, да си го прибере, на нас ни втръсна отвсякъде!

    Коментиран от #83

  • 82 Да да.... всичко е ясно

    42 10 Отговор
    И тази жена е папкала от нашите пари
    . ПКОНПИ да я провери.......ама надали.😃😃😃😃😃
  • 83 Човечец

    30 8 Отговор

    До коментар #81 от "Защото":

    Тя и Тиквуний Толупчански не четат, а само пишат!
  • 84 Пламен

    37 7 Отговор
    Госпожо, преди да изразите субективно мнение, информирайте се какви са законовите разпоредби в РБългария! Иначе, за развода Ви поздравявам.
  • 85 ТРОПЧО

    28 8 Отговор
    МНОГО ПИСАНКИ БЕЗ НИКАКЪВ СМИСЪЛ НИЩО КОНКРЕТПО ТИПИЧНО ЗА ЖУРНАЛЯТА В БЪЛГАРИЯ И ОТ КАКВО ТОЧНО Е ГНЕВНА ГОСПОЖА ГЕОРГ2ЕВА БИВШАТА НА РОЖДА БОИКО НЕ СЕ .АЗБИРА ОТ БОИКО ИЛИ ОТ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ КАТО 2 ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНЙ ЗА БОЛНИЦА ЛОЗЕНЕЦ ЩО НЕ СЕ ВЪРНЕ В БЪЛГАРИЯ И ДА ЗАРАБОТИ ТАМ АМИ ОХИДЕ В АМЕ.ИКА И ОТ ТАМ НА РЪСИ МОЗЪК НЯКОИ БИ ЛИ Я ПОПИТАЛ ОТ ЖУ.НАЛЯТА ИЛИ СТРАХА ОТ БОИКО ОЩЕ ВИТАЕ 2З СТУДИАТА ААААА ГНЕВНА БИЛА НА СЛАВИ ЩОООО СЕКИ МОЖЕ ДА ДАВА МНЕНИЕ КОЕТО С НИЩО НЕ Е АНГАЖИРАЩО НАЛИ СТАНА ЯСНО КОЛКО МНОГО СА К.АЛИ И ГРАБИЛИ ГЕРБАДЖИИ КАДЕТО И ДА ПОГЛЕДНЕШ СЕ МРЪСОТИЯ НЯМА МЯСТО КЙДЕТО ДА НЕ СА ОМЪРСИЛИ НОИ БОЛНИЦИ ПЪТИЩА ПЕНСИИ БИЗНЕС НЯМА ТАКОВА МЯСТО САМО КАЛИНКИ НАСЯКАДЕ И СЕГА РЕВЪТ КАТО УБОДЕНИ МЕЧКИ СИЧКИ БИЛИ ПРОТИВ ТЯХ АМИ ДА ТЕ КО ОЧАКВАТ ДА СА С ТЯХ ЛИ С ТЯХ СА САМО СТРАХЛИВЦИТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ КОИТО И БЕЗ ТОВА НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО МЪПИЧКО ОСТАВА ДО 11.07 И ДА СЕ НАДЯВАМЕ ДА НЕ СЕ ЧУВА ПОВЕЧЕ НИЩО ЗА ТЯХ ТЕ РАЗСИПАХА БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛО ПО ЗЛЕ ДАЖЕ И ПРЕЗ ТУРСКО ХОРАТА СА БИЛИ ПО ДОБРЕ ПРЕЗ ГЕРБАДЖИИСКО ПЕНСИОНЕРИТЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ ДАЖЕ ТОКА С ТЕЗ ТРОХИ КО2ТО ИМ ПОДХВЪРЛЯХА ДАНО БОГ СЕ СМИЛИ НАД БЪЛГАРИЯ И ДА НЕ ДАДЕ ГЕРБАДЖИИ ДА СЕ ВЪРНАТ В ПАРЛАМЕНТА АМИН
  • 86 До мутренската дупка

    49 12 Отговор
    Не те ли е срам ма мутресо .Има бедни хорица в България които чакат с години за трансплантация на органи .Някои от тях и не дочакват .Попита ли преди да пишеш глупости колко от такива хора са транспортирани в Правителствена болница. Болницата на дерибеите се е превърнала в частна фирма за лично забогатяване на държавни служители и лекари плюли на клетвите си .А ти се хвърляш да ги защитаваш .От краварника е лесно да се дава акъл нали презадоволена мъ....рло .Там отдавна лекарите лекуват само ако имаш пари .Една операция на апендикс струва 200к там .Ти не си лекар в истинският смисъл на думата.Нищо повече от търговец на животи .Това си ти.
  • 87 0006

    9 39 Отговор
    Мачкай Бойко. На 11-ти ги метем.

    Коментиран от #90

  • 88 Циганин с рокля в пепел от рози

    18 5 Отговор
    Това, отдавна се знаеше, но все повече пътеките се зацапват и зацапват, вместо да, се изясни всичко като бел и чист човек..... та дори и да не завърши човек медицина, това не знае, да е специалист в своята област и да, не е корумпиран..... дори толкова приказки са излишни, банално става всичкото това,, как издържат достойните хора, нз......!

    Коментиран от #89

  • 89 Исках да кажа

    17 3 Отговор

    До коментар #88 от "Циганин с рокля в пепел от рози":

    Че това, всичкото се знае....!
  • 90 Мъдуро

    15 3 Отговор

    До коментар #87 от "0006":

    Че мачка Мъдуро & Те с гол дир-ник!
  • 91 иван иванов

    46 11 Отговор
    като си толкова велик доктор и даваш акъли,защо не се върнеш в БГ да лекуваш хората,ами се обаждаш като черна станция...твоето мнение никой тук не го интресува...вземи се засрами,че лесно се живее с откраднати пари от гърба на народа,наглеци долни...

    Коментиран от #98

  • 92 иван иванов

    42 9 Отговор
    ти българския народ ли наричаш ,,лековерни индивиди,, ма...виж първо себи си коя си и каква си и къде си....селска пръчка станала ,,американка,,
  • 93 100pera

    44 9 Отговор
    Жалко писание от страна на тази жена. Разбирам я - опитва се със зъби и нокти да брани добруването на детето си. Но поне да си беше дала труда, да прочете, че дори ДАНС е сигнализирала в МЗ, че по официални съобщения на Израел, няма такива пациенти - техни граждани, на които са трансплантирани органи в тази болница, че това са фалшиви самоличности. И като е толкова сигурна, че всичко е по закон, защо не обясни, как пък така точно на шефа на тази болница Пеевски е подарил къщичка, която е купил от Красимир Гергов за 2.5 милиона евро? Която пък докторът почти незабавно препродал с печалба ... Сигурно е от благодарност за осигуряването на подмладителните процедури в кислородната капсула в болницата.
    И на края - малко е смешно, човек участвал в реална "размяна на съпрузи" да поучава българите на тема морал.
  • 94 tomito

    44 9 Отговор
    Ама тази докторка много ги разбира тези трансплантации. Много ми е интересно каква е тази загриженост да брани имиджа на бившия Тиквун.И тук СМЪРДИ та чак ВОНИ.
  • 95 Няма

    34 6 Отговор
    такова нахалство,безочие,безпардонност,гьонсуратлък и пр. като на гърнетата и техните похлупаци...
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Чук и Гек

    39 11 Отговор
    Добре, Стелке! Браво! Вижда се, че притежавате информация и добър анализ! Бихте ли коментирала аранжимента в спалнята Му, Мата Хари и κγρволяците на повикване на коча от вашата младост! Вие следва най добре да познавате извратените му представи и поведение при ,,задоволяване на потребностите" му? Това коментирайте, интересно е за публиката, а не да се занимавате сюс сюжети на ужаса и криминалистика във вашите докторски среди!
  • 98 Кочо

    27 5 Отговор

    До коментар #91 от "иван иванов":

    Сакън! Недей! По добре да стои там да оправя нεгрите!
  • 99 .......

    48 7 Отговор
    ХУБАВО Е ДА СЕ ПРОСЛЕДИ ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ДОКТОР ГЕОРГИЕВА ,ЗА 12 ГОДИНИ НАЗАД
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Стефан

    32 5 Отговор
    Абе скочила, ама от САЩ, как така всички комунистически чеда отидоха на запад, а нас ни навират Русия до втръсване, предатели на червената идея, както казваше чичко Сталин - врага с партиен билет.
  • 102 съвет

    28 10 Отговор
    Направете разследване за истинската майка на дъщерята на Б. Борисов.Била е учителка.Жива ли е?Потърсете я.Така още една, поредна лъжа на Б. Борисов ще излезе наяве.Стела Георгиева,която твърди ,че е лекар /не знаем това,дали е истина/не е родила дъщерята на Б. Борисов.Само се е погрижила за нея, след,като Б. Борисов се жени за нея.Направете проучване и напишете истината.Ще бъде от полза за поклонниците на Борисов.Например Силвия Великова, интимно близка с Бойко Борисов, която прави разследваща журналистика ,да се заеме с този въпрос.Ще е от полза и за нея.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 очевидно

    18 4 Отговор
    На много им спряха кранчето.
  • 105 ПК инк

    7 7 Отговор
    Мисля, че новите мутри отдавна са преляли чашата.

    И по-срамното и нечовешкото е, когато тълпата
    подема и "разкрасява" мръсотиите им.
  • 106 Боклуци

    25 5 Отговор
    Знаете ли че тиквата си разменя жената с на банкерката мъжа в името на политиката и парите
  • 107 дико

    18 4 Отговор
    ЗА ДА СЪБЕРЕШ ПОДХОДЯЩИ РЕЦИПИЕНТ И ДОНОР ОТ ДВАТА КРАЯ НА СВЕТА ТРЯБВА ЗДРАВА ОРГАНИЗАЦИЯ КОЯТО Е ЗА МНОГО ПАРИ и едва ли е дело на нашите лекари .
  • 108 Бай Даньо

    17 40 Отговор
    Щом бившата жена на Бойко застава в негова защита означава че просто той е ЧОВЕК ,( освен че даде на България едно добро управление в последните 10 години ), а че върви яко омаскаряване и демонизиране е ясно . За жалост Ганчо ще се чуду след 2 години кой му с.ра в гащите и кой спасител да избира отново. Простотията и проклетията убиват!
  • 109 Mario Almaleh

    31 7 Отговор
    Уважаема д/р Борисова/Георгиева, не виждам точно кое не разбрахте от коментара на г/н Трифонов.
    Нима не знаете какви безобразия са вършени по времето на диктатурата на бившия ви съпруг? Или може би не знаехте че дъщеря ви незаконно се охранява от държавни алужители?
    Почти съм сигурен че това което е написано за трансплантациите е истина. Все пак другаря на Боко Ердоган отдавна е разрешил в Турция . Инъче поклон пред медиците които наистина спазват Хипократовата клетва. Истината обаче е че те все повече намаляват за сметка на алчните и меркантилни медицински търгаши.
  • 110 Тази пък

    28 5 Отговор
    Докторката май отдавна не се е прибирала в България.
  • 111 Просто човек

    28 10 Отговор
    Самият факт, че си била съпруга на Онуй е достатъчен...
  • 112 Отговори

    10 21 Отговор

    До коментар #10 от "768":

    Май твойта глава е с тежко заболяване писачо на лъжи ГЕРБ са Българи за теб незнам какъв си явно много се мразиш
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Уйке

    26 8 Отговор

    До коментар #65 от "12345":

    Изобщо има ли нещо истинско около лицето БМБ! Всичко е лъжа, Фалш,поза и измама!
  • 115 fen 1

    39 7 Отговор
    Явно живеейки в Америка госпожата не знае законите в България. А законът е, че не може да се трансплантират органи от жив донор ако няма пряка роднинска връзка между донора и реципиента. И няма значение дали донора иска или има желание и т.н.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Само, комунизма ли...?!

    3 4 Отговор

    До коментар #24 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Не се, срамувай,, кажи го, сатъра е страшен, но не по страшен от ДК.....!
  • 118 Пр0ста

    6 3 Отговор
    Много ми е любопитно този в сайт дали работят хора , които престъпват закона и дават поле за изява на други такива? Тази публикация отива по надлежния ред към оторизираните.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Ну погоди

    9 6 Отговор
    Момето става ще ида до щатите да я изтреса и ще и мине няма кои разберете я и нея толупа ме може вече.
  • 121 Бай Шиле

    9 4 Отговор
    На тази госпожа ще се осигури ли избиратерна секция.Ако може до къщата и та да не се разкарва много.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Жорко

    10 3 Отговор

    До коментар #53 от "Българка":

    Миличка,на какви точно данни се основава мнението ти?На изписаните неща сигурно...как да ти го кажа по-просто...следваш стадният принцип,което присъщо за овцете примерно.
  • 125 Бившата, на Борисов!! Мутри Вън!!!

    16 3 Отговор
    Мутри Вън!! Мутри Сбогом!!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 те са

    10 3 Отговор
    общи баджанаци...Тиквения род/и 3ти-пол/
  • 129 Бившата, на Борисов!!Харчиш Пари от

    27 4 Отговор
    България, крадени, за това плюеш по този и онзи!! Ти си бивша, Тоест Никоя!!! Чакай си Транша!!

    Коментиран от #143

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 И за това

    2 2 Отговор

    До коментар #119 от "МИХАЙЛОВ":

    Михайлов, вярно ли е това? Какъв ужас!
  • 132 Рони

    21 3 Отговор
    Извинете тази коя беше,тя вече не е българка,а си има нова родина и няма право да се меси в чужда страна,ако е разбрала какво искам да кажа
  • 133 Ти да видиш

    25 5 Отговор
    Тази докторица, Стела Георгиева, е втора съпруга на Стефан Абаджиев. Първата му е Цветанка Бориславова Карагьозова. Стефан Абаджиев е син на Иван Абаджиев, кандидат член на Политбюро на ЦК на БКП!!!
    Оплетени са доста!

    Коментиран от #138

  • 134 .......

    21 4 Отговор
    ХУБАВО Е ДА СЕ ПРОСЛЕДИ ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ДОКТОР ГЕОРГИЕВА ,ЗА 12 ГОДИНИ НАЗАД
  • 135 Най-големи неграмотници

    3 8 Отговор
    Пишиштите само с главни букви и техните покровители.
  • 136 волен сидеров

    21 3 Отговор
    ЧЕ ТО БЪЛГАРИЯ Е ДНА ОТ ТЕЗИ СТРАНИ ма ДОКТОРКЕ -КАК СЕ уПРАЙ ДА СИ В САЩ ,ЕДВА ЛИ СИ МОЖЕНЕ,ЩО НЕ ОСТАНА ТУКА У РОДИНАТА СИ ДА ПОМАГАШ А ГЛЕДАШ КИЛИПИРЕЦА БАЙГАНЬОВА СЪПРУГО
  • 137 Бившата е добре подсигурена, в това не

    21 2 Отговор
    Съмнявай те!! Бахамите, Карибите, Панама, Овшорките са хиляди!! От Благодарност Плещи!!!
  • 138 Ааааа

    6 2 Отговор

    До коментар #133 от "Ти да видиш":

    Трампа демек или омяна на опит
  • 139 Шантава работа

    1 2 Отговор
    Гледам един пътнически самолет на 150 метра височина лети пън стои на едно място.няма звук да се чува няма нищо просто стои в небето и не лети.щяхме да спрем но имаше голямо движение по пътя нямаше как да го снимаме.детето скочи на задното стъкло за да го наблюдава самолета не мърда от мястото си в небето.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Истина

    20 3 Отговор

    До коментар #2 от "И аз мога да работя в Америка":

    ВИЕ НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИТЕ КЬДЕТО И ДА Е ГОСПОЖО, ЗАЩОТО СТЕ ПРОСТА, ЗА ТОВА СЕ ИСКА АКЬЛ.
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 До 129

    7 22 Отговор

    До коментар #129 от "Бившата, на Борисов!!Харчиш Пари от":

    ТАЗИ ЖЕНА РАБОТИ В ПРЕСТИЖНА ЧАСТНА БОЛНИЦА И Е МНОГО УВАЖАВАН СПЕЦИАЛИСТ,И ПЕЧЕЛИ ДВА ТРИ ПЬТИ ПОВЕЧЕ ОТ БОРИСОВ, ТАКА ЧЕ ПОГЛЕДНЕТЕ СИ ГОЛИТЕ ЗАДНИЦИ , И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙТЕ. НА ВАС УВАЖЕНИЕ МЕЖДУ МЬЖ И ЖЕНА Е ЧУЖДО НЯМАТЕ ТОЛКОВА МОЗЬК ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Срамота е Стела

    26 4 Отговор
    Тази кратка и не особено грамота защита на Бившия не представя т.нар.докторка в добра светлина. Нейната сказка на тема трансплантации се сблъсква с българските закони, според които огран от ж и в донор може да се присади с а м о на негов кръвен р о д н и на, ако има съвместимост. Тая пише като на аборигени и като знаем стария й съпруг разбираме поговорката за гърнето и похлупака.
  • 146 Patton

    15 4 Отговор
    Тази жена и невръстното си дете е изоставил Борисов , щом е видял по-засуканата мома Цветелина Бориславова ! Толкова !
  • 147 Тази на каква се вживява?? И тръгнала да

    18 4 Отговор
    ни обяснява и поучава!! Явно има в Овшорките много пари за, да, наглее толкова много!!
  • 148 пешо

    9 2 Отговор
    Ако аз "искам" да даря бъбрек на"братчеда" и само на него в кой списък ме вкарват в США?Ако аз искам да си получавам издръжката от БГ-в кой списък ми го вкарват/Магнитцки ?/?
  • 149 Анонимен

    8 4 Отговор
    Що не кажете кога бебета се продаваха от Асеновград на запад. Какво им сторихте, на докторката. Уволниха я и след време дойде на власт друга партия и пак ди я върна на работа в дима за недъгави дечица. Всички сте едно, за гомемите пари, а народа да се оправя, кой както може. И е време за размисъл преди да отудете пред урните. Отвън те не са прости, но тук е проблена с НТНарод, от който и да е на власт все същото, с 5 бодигард
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 миро

    11 4 Отговор
    думите и показват едно,парите са всичко .няма майка баща деца
    парите решават какво говориш
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Bulgarian BG

    15 2 Отговор
    Защо никой не говори къде са парите на Боко Тиквоний?Защо уж са разделени с банкерката Цветелина?Всичките откраднати пари от мутрата са превъртяни и изпрани от банките на тази банкерка през годините .
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 ХАН КРУМ

    15 3 Отговор
    ГОСПОЖАТА Е ИЗБЯГАЛА ЧАК В ЩАТИТЕ ОТ ТОЗИ ИНДИВИД ,ЗАРАДИ КОЙТО ИЗБЯГА ПОЛВИН БЪЛГАРИЯ НАВЪН.АКО ЖЕЛАЕШЕ ДОБРОТО НА БЪЛГАРИТЕ ДА ГО БЕШЕ ВЗЕЛА СЪС СЕБЕ СИ ПРЕДИ 15 ГОДИНИ С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ.ОСТАВИНИ ГО ТУКА ДА МУ ТЪРПИМ ПРОСТОТИИТЕ, А СЕГА ГО ЗАЩИТАНА.ТИ СИ СЕ РАЗВЕЛА И СИ ДУХНАЛА. АМА ТОЙ НЕ ЩЕ ДА СИ ТРЪГВА ,КАТО КЪРЛЕЖ СЕ Е ЗАБИЛ И СМУЧЕ НА АВАНТА ПАРАЗИТА НЕ НАЯЛ СЕ.

    Коментиран от #163

  • 157 Както обикновено...!

    15 2 Отговор
    Болшинството от докторите гледат някак си от високо на ,,простолюдието",които не са специалисти в тази област...!А аз да попитам докторите...- а нима трябва един инженер,архитект,проектант,авиатор и т.н...,да гледат и те с пренебрежение на тях,които си нямат халхабер от техните не леки професии...?!?!Защото тук точно това демонстрира въпросната бивша съпруга на бившият премиер....
  • 158 КРОКОДИЛА

    4 14 Отговор
    СЛАВЧО ЩЕ ЗАГАЗИ - МИЗЕРНИК - СЕЛЕНДУРИН ..............СЕЕ МИЗЕРИЯ И ГЛАД .................
  • 159 Личи си...

    15 2 Отговор
    ...от километри как въпросната бивша... на бившият комунист-Бойко Методиев Борисов преиграва...и то яко преиграва...!!!
  • 160 Д-р Хаус

    16 2 Отговор

    До коментар #4 от "Рошко":

    Ако на " доктор" Стела и е толкова мил Чекмеджето,защо не се върне при него да му души пръднята?? Или се страхува от Мата Хари?? Кой ще ме светне???
  • 161 Ама наистина...!

    11 3 Отговор
    ,,Бившата съпруга на Борисов скочи на Слави: Срамота!"
    Срамота е бившата да ,,скочи" на Слави ..🤣😀😉👍😂🙃!!!
  • 162 разума

    24 2 Отговор
    Скъпа Стела, за съжаление дълги тодини не живееш в България , а и не съм чувал от майка ти да си си идвала за да разбереш че при управлението на бившия ти съпруг ББ през последните години всичко е възможно да се случи във фирмата му ЕТ "ГЕРБ" без едно да бъде свален от ръководния си пост каквото и да направи.Всички останали горяха за щяло и нещяло.Той бе избран единодушно от българския народ 2009 год. за да направи реформи в много сектори. Той ги превърна във лична собственост /изгради мафиотска структора начело със специализиран съд /.90% от народа мизерства за да може останалата част служители на фирмата му /държавни служители/ да получават огромни заплати дори за америка и да изнудват останалите фирми и граждани с комисионни.

    Коментиран от #165

  • 163 Адмирации!

    6 2 Отговор

    До коментар #156 от "ХАН КРУМ":

    Хан Круме,по-точно от теб,едва ли някой би го казал...!!!
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Брат Ралчев

    7 2 Отговор
    Аз ще кажа на братята в Германия...
  • 167 Иван Шишман -- 😒🇧🇬🇷🇺

    9 2 Отговор

    До коментар #30 от "Мадам бивша Тиква се възмущава":

    Обиждаш тиквата.
    Какво общо има,между Боко и тиква.
  • 168 Реалист

    11 4 Отговор
    Обаче бат Бойко бащицата, все хубави п**ки е е**л през годините. Тежко му на оня свят! И крал и е**л до на*иране...
  • 169 Чичо

    7 5 Отговор
    Ама аз ще гласувам за Слави
  • 170 само се чудя

    16 5 Отговор
    колко ли трябва да е проста тая че да се омъжи за такъв идиот, като тиквата и да му роди дете дори. Сигурно става дума за много пари, ама чак пък толкова за едни пари да плюеш на себе си не бива. А това нейно предизборно дърдорене да оправдае кримималните практики на Джипко Бибитков със сигурност не са безплатни.

    Коментиран от #179

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 гост

    15 6 Отговор
    Тази е неадекватна като Тиквата от Банкя. Не напразно са се взели навремето. Простакесо - бървеню с куче на снимката, в България е забранена трансплантация на органи между хора само с не родствена връзка. И в ЕС е така. Я да чуем, в коя престижна калифорнийска болница работи тази от снимката?

    Коментиран от #174

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 гост

    11 3 Отговор

    До коментар #172 от "гост":

    Извинявам се. В България и в ЕС е разрешена трансплантация на органи само между хора с родствена връзка. В третия свят е по-демократично.
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Bbbbbbb

    11 5 Отговор
    Сега вече на никой не би трябвало да се учудва защо тази е била женена за Борисов. Госпожата не познава закона в България , а коментира. У нас живия донор на първо място трябва да е роднина на този на когото дарява и след това следват др.н. Но кравата е тъпа и като тиквата коментира всичко без ......

    Коментиран от #192

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Мммм, дааа

    3 11 Отговор

    До коментар #3 от "Живеят в разкош":

    ПЪРВО - ДЪРЖАНКИ СЕ ПИШЕ С АВТОРО КАТО СТАНА ДУМА ЗА ДЪРЖАНКИ С НАРОДНИ ПАРИ... АБЕ, КЪДЕ Е ДЕСА - ЗЕЛЕНОЧОРАПИЯТ И ПЛАЩАШЕ С ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИ И АПАРТАМЕНТИ. ОБИКАЛЯШЕ СЪС СЛЪЖБИТЕ И СЛУЖЕБНИ КОЛИ МОЛОВЕТЕ... ОТ КЪДЕ ЛИ СА ПАРИТЕ НА PR В ПОДЕЛЕНИЕ...??? А ТЯ Е ЛЕКАР В ДЪРЖАВА КЪДЕТО МИНИСТЪР НЕ Е СТОЙЧО, А ПРЕЗИДЕНТ РУМЧО ПОПУЛИСТА.. ХАРЧЕЛА ДЪРЖАВНИ ПАРИ... ЩОТО ДЕСА ХАРЧИ НА БАЩА СИ...

    Коментиран от #202

  • 179 Хаааха

    8 9 Отговор

    До коментар #170 от "само се чудя":

    СЕГА СИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА ЗАЩО СЛАВУН ЧАЛГАРОФФ НЕ СЕ Е ОЖЕНИЛ... АМИ НЯМА ТОЛКОВА ТЪПА, ЧЕ ДА ГО ВЗЕМЕ...
  • 180 Ия-Ник

    9 4 Отговор
    В голямата си част от коментара лекарката е права.Но наистина ли не разбира за какво идва реч в изнесената информация?Не вярвам.
  • 181 Plameno

    6 8 Отговор
    Колкото и да крещите по форумите пак си оставате Бай Ганьовци с мръсни гащи!!!Българско племе само гледа в гащите на другите а не може да види собствените!!
  • 182 КУКУБЕНД

    9 3 Отговор
    Бившата НЕНОРМАЛНА съпруга на Борисов скочи на Слави: Срамота!
    Д-р Георгиева изрази възмущението си от пост на Трифонов в социалната мрежа
  • 183 Фаро

    12 2 Отговор

    До коментар #7 от "Главун":

    Точно защото всеки ден такива маймуни се появяват в медиите и ръсят антибългарски простотии реших да подкрепя "чалгаря".Всеки път когато почвам да се размислям се появява тулупа публично и си забива един тъп пирон в тиквената глава.Е как да не гласувам за чалгар,как?
  • 184 тиквенсониада

    12 3 Отговор
    За сведение на четящите - тази жена Стела е била напусната от Борисов. Те са имали малко дете на няколко годинки , когато великия Бойко се залюбва с Цветелина Бориславова. Бориславова е по-засукана и хващаша окото от д-р Стела и Бойко без да му мисли много я напуска , барабар с ЛЮБИМОТО си ОЩЕ НЕВРЪСТНО тогава детенце. ТОва е същността на ТИКВЕНИЯ ВОЖД - егоист , самовлюбен и просташки. А сега се прави , че вного ги бил обичал ! Ха ха ха....вЕрвайте му !
  • 185 НЪЛ ТЕЙ

    11 1 Отговор
    ЩОМ Е СКОЧИЛА НА СЛАВИ ЗНАЧИ СИ Е СЪБУЛА ПРЕДВАРИТЕЛНО КЮЛОТИТЕ!
  • 186 Славчо доганоглу

    5 4 Отговор
    лидер на ДПС 2.Гласуваш за Слави получаваш Доган
  • 187 Бронхилда

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Индийски сериал...ха-ха-ха...
  • 188 ЗЛАТНАТА РЕКА

    3 6 Отговор
    ТАЗИ, ЧАЛГА 7/8 - ПРАЗНА ТИКВА НЕГРАМОТНА - която ние, "умния" суверен избираме да влезе в парламента на сив кон, и да ни управлява - носи посланието татуирано на гърба си: " АЗ ИДВАМ И ВОДЯ АДА СЛЕД СЕБЕ СИ !". Този бурсук, от кога започна да разбира и от медицина! Крие се като ханъма от мъжки погледи и само пише в фейсбук профила си - Да бе, пише? - простотиите му ги пишат малко по умните около него комедианти, нали утре ще бъдат в новия 46-сти маймунарник! БЪЛГАРИ !, много реки изтекоха от 09.09.1944г.и народа все на сухо остава! "Златната" река която ви обещава днес чалгата 7/8 "Има такъв народ" и сие - "ПКП-БСП", "Демократична България", " Изправи се, залегнете в парламента червени мутри", ДПС и " Възраждане" е само химера! И от тази река няма да потече мед и масло, не само няма да потече, но ще ни оставят отново жадни, както винаги досега! Не гласувайте за тях! Спасението е само г-н Борисов! Няма друг изход - разберете!

    Коментиран от #191

  • 189 Кокич

    10 4 Отговор
    Тая кифла Стела, много знае бе...Ще ни философства от Кравария! Що не си гледаш работата ма тъпа кучк.арко? Кой те пита тебе,че се месиш?
  • 190 Хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дельо Хайдутин":

    Колко си тъпхахаха. Даже не можеш да разбереш
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Ужас

    3 8 Отговор

    До коментар #176 от "Bbbbbbb":

    Всички лумпени за пари сте готови на всичко. И дете да ви прави бойко, ама божков ви проми мозъка и затова плюете по бойко
  • 193 Димкуф

    2 4 Отговор
    За Трифонов един журналист каза истината по какво си приличат
    с един много известен учен-с 2 снимки на изплезен език,но разликата
    е огромна това което имат като научен потенциал.Сега дългия готвел Митева на мин.предс.която скоро и дадоха научна степен
    -за десерт.-мажоритарното гласуване подписано от презид.екип.
    Изплезн език,чалга песен,черепи и т.н.=== на дългия с мн.пари.
  • 194 nov

    4 2 Отговор
    работи в престижна клиника CA......koi klinika da ne hoda tam
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Политолог

    2 1 Отговор
    Некомпетентните Слави и хаджи Тошко с костюмчето от Детмаг, разбират-неразбират ръсят глупости
    Ще ги видим след изборите
  • 199 гост

    2 0 Отговор
    Не й прави чест като лекар да защитава търговията с органи. Никой
    не го интересуват простотиите, с които се опитва да заблуди хората.
    Това, че в тази болница са се извършвали злоупотреби е ФАКТ и още
    по-позорно,че се краде от здравето на хората.Тая госпожа най-добре
    да се скрие в дън земя и да я няма никаква, както до сега.
  • 200 мафия

    2 0 Отговор
    Мафия! Тези криминални случаи са директно за затвора! Такива нелегални операции и в Африка не се правят!
  • 201 Киро казана

    2 0 Отговор
    като жив,, .ее в Америка да се изказва против байГъна да я видя колко е курназ .. не сме я чули жива ли е умряла лие за толкоз години пачките свършват, даже Ердоган му пожела здраве на българския народ...май ще прави компания на другия тарикат Черепа в Дубай да си бъркат у слиповете.
  • 202 в тая държава

    2 0 Отговор

    До коментар #178 от "Мммм, дааа":

    за да стане лекар мунчо, тук и трябват милион долара. второ в тая държава 40% мрат от лекарска грешка по 20% от съдови и раци и 10% други. точно защото сульо и пульо от треторазрядни държави си плащат да си валидизират дипломите. а тая точно е диетолог. това е ултра зле платена специалност, няма йак да си плати на имението в ориндж каунти гаража само с това което е. тук живеем близо юилион българя и повечето сме наясно кой какво. там обаче се съдраха да ви крадат.
  • 203 Хихата

    0 0 Отговор
    Значи, донорството на органи е като кръводаряването - уж безвъзмездно, но де факто - срещу пари (с изключение на случаите между близки хора)! Иначе кой е луд да си дарява чарковете БЕЗВЪЗМЕЗДНО на някой непознат? Платено донорство има навсякъде и е редно да се узакони, за да има легални тарифи!
  • 204 Селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Живеят в разкош":

    Да не е деси та да живее с парите на божков и доган Тя находи по протести за да се издига в очите на слепите Сега и на нея ще търсите косури