Last news in Fakti

4 Юли, 2021 12:23 4 181 1

Кои са най-опасните дни през юли?

  • опасно-
  • юли-
  • хороскоп-
  • звезди-
  • планети

Планетите ни показват през кои дни този месец да внимаваме

Кои са най-опасните дни през юли? - 1
Снимка:Shutterstock

Движението на планетите определя няколко дни през юли, които ще бъдат особено неблагоприятни. Ето кои са те:

4 юли

Противопоставянето на Марс и Сатурн внася хаос в живота. Самоуверените хора започват да имат комплекси, докато тези, които са несигурни, просто ще се изгубят в собствената си несигурност. Този аспект определя 4 юли като изключително неблагоприятен ден.

1 юли

Следващата дата е 11 юли - преходът на Меркурий в знака Рак. Това се обяснява не само с "неразбирателството" на тази планета с представителя на водния елемент, но и с различни ценностни ориентации. На този ден хората ще бъдат объркани и това ще внесе смут в живота им.

13 юли

В деня на 13 юли Венера и Марс се изравняват. Тези две планети обаче ще се окажат в пълен дисонанс. Възможна е рязка промяна на приоритетите. Следователно е добре да се следва строго очертан план.

24 юли

Проблемен ще бъде и 24 юли, когато е Пълнолуние във Водолей. Това е ден на финансов хаос. Астролозите съветват да се въздържате от пазаруване през този период. Възможни са и семейни кавги.

29 юли

На 29 юли Марс преминава в знака на Дева. На този ден хората губят мотивация и стават летаргични в творчески аспект. Възможно е да се сблъскате с неизпълнени обещания. Пазете се от егоистични и алчни хора.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЕН

    8 1 Отговор
    Край Аз няма да излизам този месец!! само ако Алена ми потвърди ,че ГЕРБ ще спечели ще си подам носа през вратата иначе тЪрвдьо НЕ' !!
    Хвала на визир Боко-Турски!!