8 Юли, 2021 12:55 4 113 7

Участничка в "Мастър шеф" роди

  • мая зухди-
  • rodi-
  • мастър шеф-
  • masterchef

Мая Зухди има момче

Чаровната сирийка от MasterChef Мая Зухди роди син. "Аз и бебето сме добре, Слава богу! Толкова съм уморена, но не мога да спя от емоциите си", написа тя във Facebook прифила си.

Мая е родила в Първа АГ "Св.София". Тя не пропусна да благодари на лекаря си и на персонала в болничното заведение за специалните грижи.

"Искам да прегърна сина си, но той е там с другите бебета и прави някакви бебешки неща" - сподели още тя за радостното събитие. Мая помоли приятелите си да се молят да им се случват добри неща. "Това е друго пътешествие" - така сирийката определи новата, радостна случка в живота си.

Мая сподели за бременността си по време на кулинарното предаване MasterChef, когато шеф Роу забеляза промяна в настроението ѝ и умора.

Родената в Сирия, но живееща от години в България Зухди обяви, че е бременна в четвъртия месец. Радостната новина беше посрещната с аплодисменти от конкурентите ѝ, а Chef Петър Михалчев предложи Chef Андре Токев за кръстник на бебето.

Бели денс танцьорка, IT специалист, царица на сладоледа с шам фъстък, тя геройски премина през кулинарните изпитания, бременна с второто си дете.

Мая продължава да учи български език. Споделя, че най-трудната дума, която не може да произнесе, е чорапогашник.

"Извинявайте, имате ли катерички за салата?“ – това е първият въпрос на български, който 23-годишната сирийка Мая Зухди задава в столична бакалия преди 9 години, искайки всъщност да си купи краставички.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добре де,

    7 2 Отговор
    и к'во?
  • 2 Щом е в Мастър-Чийф

    4 2 Отговор
    би било по-лоялно към фирмата да роди тенджера боб,но щом е решила да е момче,нека пък момче да е,конграчулейшънс..
  • 3 осеменител

    2 2 Отговор
    е, какво толкова... навела се е малко повече над кухненския плот... и е прихванала.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дърта лигла от Сирия

    4 1 Отговор
    Която и тя стана известна.....!
  • 6 Някой

    3 0 Отговор
    Да е живо и здраво момченцето,Андре Токев ли ще е кръстникът?
  • 7 Рошко

    1 0 Отговор
    Тц тц тц, че участник ли очаквахте да роди