Last news in Fakti

12 Юли, 2021 12:29 29 472 18

Жените от три зодии подлудяват мъжете

  • зодии-
  • жени-
  • астрология-
  • зодиакални знаци-
  • неустоими

Вижте кои са те

Жените от три зодии подлудяват мъжете - 1
Снимка: shutterstock

Често измислени недостатъци в очите на нежния пол се оказват хипнотизиращи предимства. Често астролозите дават отрицателен знак на качества като прекомерна независимост, ексцентричен характер, кротост, но пък мъжете са привлечени.

Кои са трите зодии, на които силният пол не може да устои?

3. Везни
Едно момиче Везни е в състояние да замени цял харем за най-взискателния султан. Подобно на джин от бутилка, тя ще се появява в очите на любимия всеки път по чисто нов начин. Тя е очарователна, загадъчна, възхитителна и може да приласкае всеки. Представителките на тези зодии са остроумни и добри слушатели. Могат да поддържат разговор на всяка тема. Вървят през живота с лекота и постоянен оптимизъм.

Везните лесно се сприятеляват и винаги са готови да направят комплимент, да се обадят или да напишат очарователно съобщение.

Дамите, родени под този знак, се отличават както с физическа, така и с вътрешна красота. Вроденият такт и любовта към всичко красиво са тяхната визитна картичка. Разбира се, те предпочитат и мъжът до тях да е подходящ и да отговаря на големите им изисквания. Везните са доста самокритични към себе си – имиджът им трябва да отговаря на високи стандарти и безмилостно се коригира, ако е необходимо.

Везните са изключително женствени, което не може да не подлудява мъжете. Понякога това играе срещу тях. Когато попаднат в трудна ситуация, те често стават напълно безпомощни и затова често пасивно наблюдават ситуацията, очаквайки външна помощ.

Жените от тази зодия се отличават с безкрайна енергия и са готови да се отдадат на забавни приключения по всяко време. Често нямат време да преценят плюсовете и минусите на едно ново приключение, залагайки по-скоро на инстинкта си.

2. Водолей
Жената Водолей не иска да бъде обект на похот, а по-скоро най-красивият предмет на изкуството. Тя е малко бавна във всичко, включително и във връзките. Планирате първата си среща с нея? Безсмислено е да очаквате да завършите в леглото.

Водолеите имат голям интелект и са способни да се справят с всяка задача. Те се стремят да достигнат максималните висоти в кариерата си. Удовлетворените амбиции са много важни за тях. Не падат духом при неуспехи, а се учат от грешките си.

Дамите от тази зодия са рекордьори по заемани високи позиции, но в същото време те смятат за луди хората, които се вълнуват само от парите.

Имат много приятели, отличителният им белег е честността и откритостта. Те изобщо не знаят как да лъжат, очаквайки същото поведение от околните. Жената Водолей е готова да отвори душата си широко, ако се влюби.

Като истински хуманисти, Водолеите често участват в битки за световна справедливост, без да се притесняват срещу кого ще се изправят. Те са много чувствителни към страданията на другите и никога няма да изискват някакви дивиденти, ако окажат помощ.

Основният им недостатък е инатът им във всичко. Ако тези дами наистина вярват в нещо, е изключително трудно да ги разубедите. Независимо от аргументите и фактите.

1. Дева
Девите проявяват прекомерен самоконтрол, но са доста демократични по отношение на другите. Те са много емоционални, но се прикриват добре. Вътрешните им стремежи остават тайна за околните. Силната страна на тези дами е сдържаността и способността да бъдат сериозни, достойни.

Те искрено вярват в силата на самоусъвършенстването и са много податливи на влиянието на критичните преценки на другите. Въпреки че имат отлична интуиция, те предпочитат да се доверят на интелекта. Животът им се основава на три стълба: изкуство, музика и литература.

Девите са убедени, че са в състояние да се справят с всяко препятствие. Тяхната енергия е достатъчна за десет жени. Предприемайки какъвто и да е бизнес, те са сигурни, че никой няма да може да се справи с него по начина, както самите те. На Девите обаче може да се вярва, те са отлични анализатори и обичат да изчисляват всичко, включително в отношенията.

Девите се отличават с доброта, търпение и щедрост. Те са отлични съпруги, майки и домакини. Тези дами са много спретнати, обожават малки партита и поддържат красотата си до последните си дни.

Макар и пресметливи до болка, Девите губят логиката и бдителността си, когато се влюбят. Те крачат по пътя на любовта, сякаш са на неизследвана територия – винаги са готови първо да овладеят и учат, а едва след това да се развиват и усъвършенстват.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец😈

    17 15 Отговор
    Харесвам жени Водолей, излъчват женственост и загадъчност.
  • 2 Не сте рабрали

    33 4 Отговор
    вече мъжете подлудяват мъжете :-D

    Коментиран от #6

  • 3 Киро Шпека

    26 7 Отговор
    Мен ме подлудяват Искра Фидосова и Цецка Цачева. Не ги знам коя зодия са, ама ми мечта и двенките заедно....ммммм.....
  • 4 Макарон

    10 4 Отговор
    Бившата е дева, жената е водолейка, а де.
  • 5 Куха лейка

    5 3 Отговор
    Ако везните ца кантара са по-големи и по-пълни, хващат окото, ама чак да покоряват ...
  • 6 Лорд Минчу

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "Не сте рабрали":

    👍 Така си е не останаха много истински ;)
  • 7 Тез две ДК, урутки

    1 3 Отговор
    Де ги намерихте, всичко купуват с пари, не става въпрос само за галошка, тя използва, доколкото може...!?
  • 8 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    32 3 Отговор
    🤔 Обикновенно жените подлудяват собствените си мъже, без значение от зодията.😁
  • 9 beast

    2 3 Отговор
    Скорпионките са най добри !

    Коментиран от #18

  • 10 Тото 1 и Тото 2

    6 1 Отговор
    А мис Бикини Борислава Йовчева от каква зодия е ? Трябва много да е оплела , омаяла и подлудила Вожд ББ , за да я уреди с къща и бутик в Барселона ! Какво ли му е сторила на Вожда това моме ? И кокло пъти ?И каква ли й е ЗОДИЯТА ?
  • 11 Хаха

    6 2 Отговор
    Написаното за Водолей е абсолютна глупост, жените водолеи са най-комерсиалните типки в целия зодиак, имам две познати от тази зодия, и двете са с дъртаци на по 60+ единствено с цел пари, та едната и забременя от нейния - а той има внуци вече!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 До ХаХа

    4 0 Отговор
    Пак не си разбрал. Изобщо не им дреме за пари, Водолеите са извратени, дъртите явно са с голям чеп, а и като са с дърт те винаги ще са млади за дрътляка.
  • 14 Водолей

    2 0 Отговор
    Важи само за февруарските Водолеи. За Везните съм напълно съгласна, но от Деви и Скорпиони бягайте надалече.
  • 15 Мехди

    3 2 Отговор
    Ако е бело и дебело- арно е, па ако ще и зодия Ламя да е!
  • 16 Анонимен

    1 2 Отговор
    Зодиите са като времето. Красивите и умните жени увличат, увличаха много мъжки сърца. Не само красота, а красота и дар слово. 60/90/60, висока 165/167, крак прав, темперамент, коса, огромни сини очи желателно е черна коса, тегло 50/53 кг, сега по улиците дебели от кауфланд, билка и сие, раздрусани жени и мъже. Въздуха, колите, здравето. Къде е естествената красота на мнозина жени, дупето или го имаш, а не възглавници, отзад, отпред гърди балони, устни надути. Мерси. Не гледам зодии. Красотата ме превлича, но по улици само млади и дебели, но те вървят и виреят в близост до нашите съседи. Имало е, но в някои други времена в България, кога ги нямаше тия пушилки и извънредни газове, стрес, лудост за пари със старци незадоволени днес
  • 17 Овен

    1 0 Отговор
    Моята жена е Водолей. Има големи влажни очи с дълги мигли, секси стегнато дупе и големи естествени стегнати гърди, които хубаво напълват шепите. Косата и е дълга, гъста и лъскава и палаво се плъзга по раменете и. Забелязвам, че мъжете точат лиги по нея, дори в присъствието на жените си, което понякога ме вбесява, защото усещам, че и тя го забелязва. Голямо непокорно диване е, аха да направи нещо предвидимо и прави точно обратното, понякога се чудя с колко жени съжителствам едновременно и дали изобщо я познавам. Ако търсиш безметежно спокойствие жената Водолей, не е за тебе.
  • 18 tato

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "beast":

    Алтави са по цялата глава тези скорпиони. По-добре мини на мъж че за единия кеф ще съжаляваш