Last news in Fakti

13 Юли, 2021 15:24 4 653 7

Бившата на Чанинг Тейтъм остана без дрехи (СНИМКА)

  • джена дюън-
  • гола

Целта ѝ не е да разпалва страстите, а да...

Звездата от филма „В ритъма на танца“ и бивша съпруга на актьора Чанинг Тейтъм – Джена Дюън, събра погледите в социалните мрежи, пише "Монитор".

Тя качи няколко снимки, на които е напълно гола. Целта ѝ обаче, не е да разпалва страстите, а да промотира приемането на себе си.

„Натиснете тук за любов към себе си“, написа актрисата под фотосите, на които се намира в във вана с вода и се къпе. На първия кадър я виждаме в лице, докато обгръща тялото си с ръце, а на втория Дюън е в гръб и снимката разкрива една от татуировките ѝ, изобразяваща англелски крила.

Припомняме, че през февруари актрисата дари живот на сина си Калум Мишел, плод на любовта ѝ със Стив Кази. Дюън е майка и на 8-годишната Евърли Тейтъм, която възпитава с бившия си съпруг Чанинг Тейтъм. Двамата имаха 10-годишна връзка, която приключи през 2019-а.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо

    4 2 Отговор
    Дайте я насам.
  • 2 Бичмето

    2 7 Отговор
    Та па таа грозната коя бе
  • 3 Димов

    4 2 Отговор
    Като станат нечии бивши и почват да остават без дрехи.
  • 4 Дали е закономерност

    4 1 Отговор
    Коя ли вече. Бившите остават без дрехи
  • 5 Мръсния Фикри

    2 1 Отговор
    Горна снимка, е добра,, но тези, Чанинг е по нежен от нея, дори, че има плочки и други работи....!
  • 6 Стойчу, съсед

    2 2 Отговор
    Не ме е запознавал с Тейтъм.... по интересно е човек да се развива не с лъжи, лицемерие,,, връски,, а сам,, ентекектуално,, ше ме е срам некое,, дете,, да ме,, учи,, на,, акъл,,......
  • 7 КЪФ е тоз борец

    2 0 Отговор
    Ааа, подготвя се за Токио...!?