20 Юли, 2021 15:22 8 601 9

Нов безмилостен удар на принц Хари

  • принц хари-
  • принц уилям-
  • британско кралско семейство-
  • скандал-
  • удар

Пореден скандал между двамата братя в кралската фамилия

Нов безмилостен удар на принц Хари - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Меган Маркъл обяви миналата седмица, че създава нов анимационен сериал за Netflix, наречен „Перла“. Archewell Productions, компанията, създадена от Хари и Меган, заяви в изявление, че програмата ще се съсредоточи върху приключенията на 12-годишно момиче, вдъхновено от различни влиятелни жени от историята.

Продуцентът на сериала ще бъде Меган и тя заяви в изявление, че е „развълнувана, че Archewell Productions... ще ви донесе този нов анимационен сериал, който празнува необикновени жени през цялата история“

Съобщението идва, след като херцозите на Съсекс сключиха сделка с Netflix, след като напуснаха кралските си задължения и се преместиха да живеят в Калифорния миналата година. Като част от сделката, двойката планира да създава документални филми, сериали, игрални филми, детски програми и др.

Сделката обаче, е вбесила брата на принц Хари принц Уилям, защото именно по Netflix се излъчва сериалът за британското кралско семейство „Короната“. Според източник, близък до кралското семейство:

„Принц Уилям и други кралски особи се чувстват неудобно от тази драма, а същевременно Хари е в партньорство с компанията, която я излъчва.
Това е поредният проблем в отношенията между синовете на принцеса Даяна, но най-вече „Короната“ показва чувствителен момент от живота на майка им – борбата с хранително разстройство. Зрителите естествено очакват този момент, който е ясно, че се е случил, да не бъде оставен извън сериите.

В същото време обаче кралското семейство очаква никой от членовете му да не взема пари, направени от излъчването на подобни шоу програми“.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    9 1 Отговор
    Тези царчета и принцове са актьори на дългосрочен договор, досущ като нашият пенсиониран мадридски с чувствителната простата.
  • 2 Да гледат Абу Симбел в Египет и да учат

    3 2 Отговор
    В Оксфорд и Кеймбридж
  • 3 Redditch

    5 1 Отговор
    Скоро..принц Уилям ще стане крал Уилям, до края на годината, защото кралицата...

    Коментиран от #9

  • 4 смерш

    13 2 Отговор
    Бегъл антропологичен анализ по тази снимка с голяма доза вероятност показва,че това са братя от различни бащи!

    Коментиран от #6

  • 5 И да станат патрони на регатата

    2 0 Отговор
    На двата университета
  • 6 Бръснаря от Уиндзор

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "смерш":

    Единият баща е шофьорът на дъртата..
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    1 0 Отговор
    Не разбирам защо профани коментират тези неща-що не пиете две бири, послушайте чалга и всичко е ок.Размислите ви по темата буди само жал...за вас разбира се!
  • 9 плевен

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Redditch":

    Крал Уилям, след Крал Чарлз.