Last news in Fakti

22 Юли, 2021 13:28 6 369 11

Нана продължава битката с рака още 10 години

  • нана-
  • нана гладуиш-
  • рак-
  • рак на гърдата-
  • лечение-
  • тв водеща

Тя винаги ще се води високорисков пациент и няма как да продължи живота си в пълно спокойствие

Ракът съвсем не е затворена страница за любимата тв звезда Нана Глаудиш. Водещата на „Съдебен спор“ сподели, че се надява да е добре, но отново ѝ предстоят прегледи, които прави на всеки 6 месеца. Макар лъче- и химиотерапиите да са зад гърба ѝ, лечението ѝ всъщност още течало и щяло да отнеме дълги години, пише вестник "Ретро".

„На поддържаща хормонална терапия съм, която продължава. Тя се прави десет години, а понякога и до края на живота. Лечението ми преминава в Израел, но пандемията много промени ситуацията, така че сега ще се изследвам у нас“, казва Гладуиш, която на 29 май отбеляза 4 години от второто поставяне на тежката диагноза рак на гърдата.

Нана разяснява, че винаги ще се води високорисков пациент и няма как да продължи живота си в пълно спокойствие. „Това е втората ми диагноза в рамките на десет години, което много мачка психиката. Винаги го има притеснението, колкото и да си се успокоил и да се чувстваш добре. Когато имам насрочен преглед или кръвни изследвания, треперя“, споделя телевизионната водеща, която премина през 9-те кръга на Ада. Докато се бореше за собственото си оцеляване, се наложи Нана да бъде опора и за своята сестра, която пък бе диагностицирана със злокачествено образувание в мозъка. Беше необходима спешна операция, но заради рестрикциите около пандемията от COVID-19 тя не можеше да замине за лечение в чужбина. Лекарите от столичната болница „Свети Иван Рилски“ обаче успели да овладеят ситуацията.

Нана винаги е твърдяла, че изпитва огромен респект и доверие към медиците. Именно затова тя е и сред родните звезди, които не се поколебаха да си сложат ваксина. Въпреки че Гладуиш изкарала коронавируса, антителата, които имала, били изключително малко. Така се решила да се имунизира, за да бъде по-спокойна занапред. Странични ефекти нямало, чувствала единствено дискомфорт в ръката, където ѝ заболи иглата, но само за няколко дни.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Силна българка

    27 2 Отговор
    Такива трябва да са!
  • 2 SH BG

    19 19 Отговор
    От рака засега оцелява, но каква ли "изненада" и е приготвила инжекцията?...
  • 3 Дано се

    24 2 Отговор
    оправи жената.Ракът е коварно нещо.Ковид 19 пред него е като ухапване от комар
  • 4 Успех

    22 0 Отговор
    Бъди силна
  • 5 Оли

    14 1 Отговор
    Горката жена, тежка съдба. Заприличала е на 80 год. дано се възстанови напълно и забрави за този ужас
  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    15 1 Отговор
    Забравяш медии,тв и се приобщаваш към една група,дет през зимата карат Кайт под Черни връх и там спят имат си и знаме на иглутата! И..цяла година на слънце и високо!За една година,забравяш вси гадости,след 5години,такъв живот,зима планина ,лято море ще напишеш искаш ли друг живот!Българската земя е РАЙ!
  • 7 Сссссс

    7 10 Отговор
    Доста противна.
  • 8 За съжаление

    3 7 Отговор
    Повлече сестра си и съсипа този чужденец...
    Където се лепне , изгаря...
    Лоша природа...
    Карма
    Какво да кажат другите които боледуват и нямат възможност за подобни услуги...

    Коментиран от #9

  • 9 Не с лошо

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "За съжаление":

    Ама не така моля ви се, не с лошо
  • 10 Да, бе..

    3 0 Отговор
    А всички други болни от рак? Само за нея се пише, само тя се бори, само тя страда. Ай, сик. тир. Тя има пари за лечение и не я мисля. Освен това още преди да се разболее беше много агресивен и гневен човек. Може да има връзка.
  • 11 АБВ

    0 0 Отговор
    Не знам на кого е любимка познава доста хора които не я понасят доста нагла лочност