Last news in Fakti

22 Юли, 2021 18:02 7 882 15

Семейство Джаферович показа уникални гледки от о. Вис (СНИМКИ)

  • ваня джаферович-
  • жени джаферович-
  • лято-
  • почивка-
  • екзотична-
  • острови

Жени и Ваня Джаферович заляха социалните мрежи с красиви летни кадри от острова

Докато всяка година повечето хора да предпочитат да поемат към някоя непозната за тях точка на планетата, или поне беше така преди настъпването на пандемията, преди месец и половина семейство Джафрович спази личната си традиция, отправяйки се към вече добре познатите им територии на красива Хърватия, която имаха възможността да изследват обстойно още през 2020 г. Макар те вече да се върнаха в София, едва сега споделиха във виртуалното пространство поредица от изображения, направени по време на престоя им там, пише life.dir.bg.

По всичко личи, че двойката обича да залага на сигурното, вместо да рискува с неизвестното, особено когато с тях пътуват и децата им - Бо и Лея. Още повече, че по този начин те могат да се видят със своите баба и дядо, живеещи в родината на бившия футболист от "Берое", на които така или иначе гостуват рядко.

Откакто пристигнаха там, профилите на Евгения и Ваня започнаха да преливат от снимки, разкриващи на последователите им в социалните мрежи приказните места из страната, изглеждащи така, сякаш са късчета от рая, попаднал на Земята. Разбира се, една от задължителните спирки в обиколката на съпрузите и техните деца бе столицата Загреб, само че този път те изключиха от маршрута си възхитителния Дубровник, въпреки миналогодишното си обещание да го посетят отново, продължавайки директно към прелестния остров Вис, привличащ като магнит туристи от цялата планета.

Той всъщност е едно от най-забележителните творения на природата, която и до днес е почти непокътната в неговите предели, а причината за това се крие във факта, че между 50-те и 80-те години на миналия век е бил забранен за посещения от югославските военни, изградили бази на него. Благодарение на това из него има множество пленителни диви кътчета, способни да засенчат дори спиращите дъха пейзажи по пощенските картички. Плажовете му са изключителни, а най-атрактивният сред тях е Стинива, който е обграден от скали, образуващи малък проход към Адриатическо море. Той неведнъж досега е заемал първото място за най-красив плаж в Европа, като в последната касация за него са гласували над 10 хиляди души. Именно от там спортистът и половинката му пуснаха в личните си Инстаграм снимки, на които позират по бански костюми, навлезли в кристално чистите тюркоазени води на естествения басейн.

Ваня качи в платформата редица фотографии и кратки видео клипове, показващи на почитателите му, че едно от любимите им занимания, когато не се припичат на шезлонгите в хотелския комплекс, в който са отседнали, е плаването с кораб или разходките с ретро автомобили по пътищата, минаващи в близост до крайбрежната ивица.

Любопитна подробност е, че в недалечното минало Вис се оказа снимачна площадка на мюзикъла "Mamma Mia! Отново заедно", запечатал красотата му, въпреки че действието на лентата уж се развива в гръцкия град Кальокери, който в действителност не съществува, тъй като е плод на въображението на сценаристите. След премиерата на лентата, в която участват Мерил Стрийп, Пиърс Броснан, Колин Фърт и Шер, дестинацията привлече интереса на още повече хора, желаещи да прекарат ваканцията си в нея.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    33 2 Отговор
    Кой е Женя, кой е Ваня?

    Коментиран от #9

  • 2 Сссс

    9 6 Отговор
    Мда, уникална гледка има Жени
  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    42 0 Отговор
    Тая ли беше простакесата дето хулиганства на пътя?
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 0 Отговор
    тая жена ошамари преди време журналистка от МОНИТОР

    Коментиран от #6

  • 5 Уникална

    33 2 Отговор
    селяндурка , невъзпитана и не спазваща никакъв правилник на движение и междучовешки норми !
  • 6 Дийпак Чопра

    19 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    това е травестит

    Коментиран от #7

  • 7 Травестит

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дийпак Чопра":

    Това е Дийпак Чопра
  • 8 Зрител

    19 1 Отговор
    Тази Жени беше при Гала тази сутрин , доста жалка картинка с паднал клепач на лявото око , явно от пластики и ботокс
  • 9 Емил

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Transpocalypse":

    Некви мюслита! Ама забравили Аллах и скоро ще им напомни за себе си! Прахосничеството се наказва с унижение! ( кармичен закон)
  • 10 Бобчо

    11 1 Отговор
    Да им го наджаферя с тъпите постове
  • 11 Фершел

    7 1 Отговор
    Помачор
  • 12 123

    14 1 Отговор
    На тая гъ. з..а й е като самосвал, добре че има фотошоп, но дори и той блокира при тия димензии.
  • 13 ожожожо

    16 1 Отговор
    Ваня ли си къв си да си беше изрезал конците от джинсите, д---ба и прошляците на море тръгнали.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 12345678

    1 0 Отговор
    Ексземплярите на снимката ми станаха за 5 кадара симпатични само заради телефона и фотографа, койт е оравил снимките.
    Иначе ся неприятни вип персони.