27 Юли, 2021 15:24 5 470 8

Ето къде се уреди Мария Игнатова

  • мария игранова-
  • жури-
  • комедия-
  • golden mic stand-up comedy awards

Амбициозната блондинка е във вихъра си, не само в личен, но както изглежда и в професионален план

Мария Игнатова е твърдо амбицирана да не остава без работни ангажименти, та дори и да не е непременно тв водеща. След като наскоро спряха "Папараци", водено от блондинката, ето, че тя вече има ново начинание пред себе си.

След броени дни Игнатова ще се включи в журито на първите по рода си награди за стендъп комедия у нас. Събитието за раздаването на отличията Golden Mic Stand-up Comedy Awards ще бъде в четвъртък (29 юли), петък (30 юли) и събота (31 юли).

Мястото, на което хуморът ще се срещне с привържениците си, е Бургас, а освен Игнатова, в журито влизат още Димитър Туджаров - Шкумбата и Иво Сиромахов. Тримата ще имат нелеката задача да изберат най-добрия сред участниците, като за целта ще оценяват 20-минутен сет от шоуто, с което всеки от комедиантите се е регистрирал за наградите.

Победителят ще си тръгне с 31-сантиметрова златна статуетка, тежаща приблизително 2 кг., изработена от същите материали и със същата технология, използвана още в Антична Гърция, с която са се изработвали и Оскарите. Водещи на събитието ще бъдат Васил Бовянски, Ивайло Рогозинов и Тони Карабашев от ХаХаХа ИмПро - първата професионална трупа за импровизационен театър в България, пише в. "Монитор".

Гала церемонията по награждаването ще се състои в събота, а веднага след това комикът, който е триумфирал, ще изнесе цялото си шоу, за да постави гвоздея в програмата на събитието. Всяка вечер след 22:00 ч. ще завършва с афтър парти и вход свободен, където фенове и артисти ще могат да се срещнат и да поговорят в неформална среда. За музиката ще се грижат DJ Stenly (29 и 30 юли) и DJimmy (31 юли).


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро Жарта

    3 6 Отговор
    Че ву изпапкам поничката
  • 2 Последния Софиянец

    17 4 Отговор
    Мога да и предложа сервитьорка при мен.

    Коментиран от #4

  • 3 Кой

    7 7 Отговор
    Русичка сладурана!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Анжак

    2 3 Отговор
    Най сетне си намери, точното място....!
  • 6 То си е казано

    14 0 Отговор
    Курв@та ръжда не хваща !
    Народа го е казал !!! Цинично, но вярно !
  • 7 Ръжда, не хваща, но болести да

    5 2 Отговор
    И всеки я отритва в обществото...опровергайте ме....!
  • 8 Който я хване

    1 0 Отговор
    и я ...урежда...