30 Юли, 2021 19:50 3 558 9

Новата песен на Михаела Маринова "Сериал" влиза в саундтрака на "Пътят на честта" (ВИДЕО)

  • михаела маринова-
  • сериал-
  • пътят на честта-
  • телевизия-
  • песен

Във видеото Михаела влиза в ролята на страничен наблюдател и невидим свидетел на съдбите на героите от тв поредицата

През последните години музиката се утвърди като действащо лице в сюжета на всеки сериал, деликатен, но важен играч с потенциал да направлява емоционалния отговор на публиката към случващото се на екрана.

Водени именно от идеята за пресичането на интересите между супер успешен български сериал като “Пътят на честта“ от една страна и силен музикален екип от друга, NOVA и “Вирджиния Рекърдс“ обединяват усилия в проекта “Сериал“ в изпълнение на Михаела Маринова, за да стартират нов вид партньорство в подкрепа на българската музика и българското кино.

Новата песен на Михаела Маринова "Сериал" влиза в саундтрака на "Пътят на честта" (ВИДЕО)

Песента “Сериал“ е създадена от един от най-талантливите млади автори на музика у нас - Павел Николов от хип хоп дуото Pavell & Venci Venc’, с помощта на самата Михаела, чийто великолепен вокал пресъздава с лекота драматизма, заложен в звученето и текста на парчето. NOVA избира именно “Сериал“ за една от основните музикални теми към втория сезон на сериала “Пътят на честта”.

Действието във видеоклипа към песента, продуциран съвместно от NOVA, Албион Филмс и “Вирджиния Рекърдс”, се развива директно на снимачната площадка на сериала, където Михаела влиза в ролята на страничен наблюдател и невидим свидетел на съдбите на героите, изиграни от актьорите Силвия Петкова, Ивайло Захариев, Орлин Павлов, София Маринкова и Галя Сарафова. Режисьори на новите епизоди на драматичната поредица, която ще се завърне тази есен в телевизионния ефир, са Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров – Роги.

Официалната премиера на “Сериал” бе днес в 9:00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на “Вирджиния Рекърдс“ и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коя е тази ?

    5 6 Отговор
    не я познавам.

    Коментиран от #2

  • 2 Това си ти

    1 5 Отговор

    До коментар #1 от "Коя е тази ?":

    Да ама не, тебе пък кой те познава к.... такива, шефове са, мечта, да, уважават своите,, открития,, като свои деца, браво господин Халваджиян...!

    Коментиран от #4

  • 3 Поназнайващ

    0 0 Отговор
    Слушал съм повечето и песни, добра изпълнителка е, но тази песен е блудкаж, като бг сериалите ни! Може би това е било целта...
  • 4 Лорче, психихятъра съм

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Това си ти":

    Май не си пиеш редовно дажбите успокоителни!!!

    Коментиран от #7

  • 5 Алтер

    0 0 Отговор
    Чудесна песен. ТОП.ТОП.ТОП
  • 6 хаберих

    0 2 Отговор
    Определено песента не ми харесва.
  • 7 Ти не знаеш как се, пише,, психиатър,,

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Лорче, психихятъра съм":

    Но си по зле от всички, яж си дажбите младешки и не се вълнувай, че ще си развалиш,, красотата,, - много сте....!

    Коментиран от #8

  • 8 И друго се сетих

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ти не знаеш как се, пише,, психиатър,,":

    Една робиня в Била, казва, че била лекар, пък вида и изтормозен и мъкне къде на, ръце, къде с помощни средства тежести... така са тез, дето на стари години, сте наистина за там........ и някой ви дава лъжливо самочувствие...!
  • 9 MIA

    0 0 Отговор
    Харесва ми клипа към песента, в стил "лошата господарка". Секси парче е и какъв поглед прави. Ауууу.