31 Юли, 2021 11:44 3 540 14

Съд грози Куба Гудинг Джуниър заради обвинения в изнасилване

  • куба гудинг джуниър-
  • куба гудинг младши-
  • обвинение-
  • изнасилване-
  • сексуално насилие-
  • сексуален тормоз

Насилената иска обезщетение от 6 милиона долара за посегателството

Съд грози Куба Гудинг Джуниър заради обвинения в изнасилване - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският актьор и носител на награда "Оскар" Куба Гудинг Джуниър може да бъде подведен под съдебна отговорност по обвинения в изнасилване, извършено през 2013 г., предаде Ройтерс, като цитира решение на съдия от Манхатън.

Съдията Пол Кроти се произнесе дали има основания от Куба Гудинг Джуниър да бъде потърсена отговорност заради обвиненията, отправени му от жена, криеща истинската си самоличност и представяща се като Джейн Доу. Тя твърди, че два пъти е била изнасилена от актьора в хотелска стая в Ню Йорк през 2013 г.

Жената срещнала Гудинг Джинър в бар в Манхатън през август 2013 г. и била поканена да се присъедини към него за по питие в близък хотел. Той я убедил да го придружи до хотелската му стая, където е заявил, че трябва да се преоблече. Актьорът след това е посегнал сексуално на жената.

Миналото лято Джейн Доу заведе граждански иск срещу Куба Гудинг. Тя иска обезщетение от малко под 6 милиона щатски долара.

Актьорът категорично отрича обвиненията. Съдебното изслушване на Гудинг е насрочено за 7 септември.

53-годишният Куба Гудинг Джуниър печели "Оскар" за най-добър актьор в поддържаща роля през 1997 г. за изпълнението си във филма "Джери Магуайър".

През 2019 г. актьорът пледира невинен по обвинения, отправени му от три различни жени, които твърдяха, че ги е опипвал. Предполагаемите инциденти са станали в нощни клубове в Ню Йорк година по-рано.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истината

    49 0 Отговор
    Жените сами се навират в креватите на успелите, за да получат облаги, а след години се сещат че били насилени, за да могат да получат големи суми по сметките си.
  • 2 Сатана

    44 1 Отговор
    Влиза блондинка в чейнч бюро и подава банкнота от 100$ за обмяна ,на което касиера и отговаря ,че е фалшива.
    —Значи са ме изнасилили—отговаря блондинката.
    Та ,те така.
  • 3 Емо

    36 0 Отговор
    Подобни твари като тази искащи да си уредят финансово живота трябва бъдат пебивани с камъни. За какво да я кани в стаята си, за партия шах ли? Долни използвачки като актрисите. Цял живот яла и с милиони след 20 20 години ох този ме изнасили.
  • 4 Монк

    27 0 Отговор
    Бах маа му. За две креватни изпълнения по 3 млн. долара = 6 млн$. Сметката е точна. Най вероятно ще има извън съдебно споразумение и този ще бъде леко издоен. Не го мисля обаче, ще ги избие от 1 филм. Сега явно всяка кифла там се опитва да си спомни кога в последните 30г.някой с много пари я е оправил. И ако има такъв случай, айде в съда с адвоката и далаверата е сигурна
  • 5 Шматката

    16 1 Отговор
    Хахаха..Кубата да изнасилва. Ми че те сами му лягат с вирнати крака бе...Между другото- с фамилията Доу в Америка се наричат скитници, които са умрели и никой не може да ги идентифицира. Погребенията им са за сметка на общината и винаги на гроба им пише ''Тук почива Джон Доу" . Сега..пита се в задачата -тази Джейн Доу по-малката или по-голямата сестра е на Джон? И нали никой не вярва, че Кубата ше тръгне да опрашва некоя, хваната от улицата... пък дори и Мая Новоселска да е?
  • 6 БАЙ Х@Й ‼️

    23 1 Отговор
    05. 2011.г. Всичко започна когато СеРеУ реши да премахне шефа на Международния валутен фонд :::::: Доминик Строс-Кан е арестуван в Ню Йорк и е обвинен за сексуално насилие срещу камериерка в хотел в Ню Йорк, съобщиха Ройтерс и АП. /камериерката не е Бионсе или Шакира, а стокилограмова НЕбяла *****, която после оттегли показанията си / !!! #МиТю
  • 7 Офф

    24 0 Отговор
    Тоя цирк с тия 'изнасилвания' скоро май няма да спре. Тая поне се е сетила след 8 години, за разлика от средното 20 години.
  • 8 Пародия на държава

    12 2 Отговор
    Хамерика,сър
  • 9 Белязани заслужено

    5 0 Отговор
    Щом е,, моравичък,, то е ясно, хормоните бушуват от ранна възраст, беше ми любим актьор.....!
  • 10 Буш Милс

    3 1 Отговор
    Нещо е настъпал някой чичко от ,,световният ред“ и са решилили да му напомнят кой от йъде е
  • 11 ами сега

    6 3 Отговор
    Куче ли е изнасилил този маймун?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Мунчо

    11 0 Отговор
    Пак някоя "златотърсачка" се е сетила /след 8 годишно обмисляне!/ че може да изкара някои и друг $! Тази мода упорито тръгна из народа в Холивуд. Видно този N там минава лесно!
  • 14 Гост

    7 0 Отговор
    Два пъти била изнасилена ха ха ,тая и е харесало