1 Август, 2021 10:25 7 682 0

Вашият хороскоп за днес, 01.08.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Лятно настроение и емоционални преживявания !

Вашият хороскоп за днес, 01.08.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Чудесен месец отваря врати за вас. Ухание на лято и щурчови песни ще ви вдъхновяват и омайват. Последната седмица бавно ще ви върне в ежедневието. С нови сили ще подредите нещата около себе си. А днес пребройте колко много благословии имате в живота и бъдете благодарни.

Телец

Някак дълбоко ви докосва този месец, събужда спомени и погалва душата ви с мечти. Важно е да си дадете сметка какво всъщност искате, накъде сте тръгнали, какво ви вълнува. Време за вас и всичко любимо. Погрижете се най-напред за вътрешния си мир, пък после всичко ще се нареди от само себе си.

Близнаци

Ключовете за този месец са разнообразие, движение и любопитство, все любими вам дейности. Очертава се приятен и приятелски месец. Последната седмица дори ще можете да се потопите в чудни и дълбоки емоционални преживявания. А днес просто помечтайте, има толкова много за мечтаене през лятото.

Рак

Силно начало на осмия месец, възможност да промените ценностната система на хората около вас. Първият ден само засилва способността да виждате и оценявате най-стойностното във всяко нещо.

Лъв

Ще ви мамят далечните простори и непознатите места, ще търсите неочакваното, новото и различното днес. А август е вашето време за начало, за изява на собственото ви пресътворено аз. Споделете бляскавите си идеи, дайте ги на света.

Дева

Реализация, практичност, полза, резултат все думи, свързани с вашата стихия - земята. Днес е ден да покажете доколко сте успешни, професионални, кои са вашите силни страни. 1-ви август, 1-ви в класацията!

Везни

Чуден ден и начало на едно чудно приятелство ... със себе си. Днес ще имате възможността да повярвате в чудеса, напълно обосновано и логично. Просто се оставете за миг без да анализирате и дайте шанс на чудото да се случи, пък после си правете сравнения и анализи колкото си искате.

Скорпион

Месец в единство и борба на противоположностите. Ден за любов и съзидание. Весело започвате този месец и още по-весело ще става. Търсете любовта под капачката на нервността и лошото настроение, правете нежни революции, освобождавайте другите от ограниченията им, покажете им лятото, слънцето и ... приятелството.

Стрелец

Август отваря нови хоризонти пред вас, светът става по-широк, по-голям и ... по-населен. 1-ви е и е време за преподреждане на плановете, а вашите този път следва да са мащабни. Започнете с нещо простичко - събиране на идеи. Днес е време да се ориентирате къде искате да бъдете, какво искате да правите. А междувременно - споделяйте, подкрепяйте и вдъхновявайте хората около вас и правете света по-красив с присъствието си.

Козирог

Леки екстремни състояния ще се наблюдават днес около вас, но това по-скоро ще ви вдъхнови и стимулира, отколкото да ви притесни. Вие сте бойци по природа и кризисните ситуации само ви стимулират и правят по-силни. Започвате август на бойна нога и определено ви чакат върхови резултати. Бъдете готови!

Водолей

Ден първи. За какво ли този ден ще стане първи в живота ви? Лятото е в разгара си, мечтите също. Дайте си шанс да погледнете отвъд собствените си ограничения. Месец за научаване на нови неща, за движение и лекота.

Риби

Ден малко странен и мистичен, отварящ вратата към новия месец, към сърцето ня лятото. Магията всеки я носи в себе си и тя е заключена в сърцето, в онази малка тайна кутийка в средата на гърдите. Днес ще искате да отключите нейните съкровища и да раздавате, да раздавате... ден за любов и състрадание.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА