Last news in Fakti

2 Август, 2021 11:57 4 491 24

Андреа води обречена война със своите фенове

  • андреа-
  • битка-
  • фотошоп-
  • фенове-
  • певица

Певицата трие недоброжелателни коментари под снимките си на поразия

Обречена битка със собствените си фенове води чалга певицата Андреа. Дори верните ѝ последователи в мрежата се обърнаха срещу нея и не спират да я кълват за обработените и нагласени снимки. Жалко, че единственият човек, който не може или не иска да го проумее, е самата певица.

След публикуването на поредната доза солидно фотошопирани снимки, Андреа буквално не смогна да трие коментари на почитатели – от "любезни“, "по-любезни“. Без да си дава сметка, че това не е хейт, а причината е изцяло в нея и фалшивия измамен образ, който опитва да си създаде.

"С делфините плуват само най-горещите момичета“, написа бившата на Кубрат Пулев над една от снимките. Отговорът на неин фен пък гласеше: "Ето защо няма делфини близо до теб“. Певицата не хареса никак това и моментално премахна коментара.


"Къде са делфините?“, невинно я питат отдолу, но Андреа счете за нужно да изтрие и този въпрос.

"Еднаква си на всяка една снимка всичко което имаш сме го виждали не си интересна вече. Търси внимание по друг начин вече“, пишат ѝ потребители в мрежата, пише Шоу.бг.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ddddd

    12 3 Отговор
    Тя тас фенове ли е имала и като какви са
  • 2 Пич

    13 2 Отговор
    Очевидно е колко си е рзтегнала бедрото с фотошопа.
  • 3 Бонго Васил

    10 2 Отговор
    Лоша работа, няма вече кой да смазва втулката..
  • 4 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    2 13 Отговор
    колко УЖАСНО тези хора не са ИСТИНСКИ фенове госпожо АНДРЕА това са обикновени тролове които завиждат на вашето ВЕЛИЧИЕ и ТАЛАНТ то си има ай ти адреси и всичко се вижда никовете са само интернет прякори истинските фенове обичаме силно вашата музика и се прекланяме прет вашия талант желая ви да сте жива и здрава и да ни радвате с още много НЕЗАБРАВИМИ хитове и ЛЕГЕНДАРНИ класики обичаме ви госпожо АНДРЕА

    Коментиран от #5, #6, #7, #10, #12

  • 5 Си ган

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Само на теб ли не ти е ясно, че тази вече приключи с музиката?

    Коментиран от #8, #11

  • 6 Село Казанлък

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Така е Генади , тази не пее на последък , а само пускаразни снимки . Показва се разголена по разни крайна на света . И какво толкова се ядосваш всички такива си обработват снимките . Така , че заслужено получава критики . Чалгарките заслужават само жестоки коментари и критики . Това тяхното не го смятам за узика . И престани да наричаш това Класика . Под Класика се разбира . Опера и хитове в стил , рок ,блус , рокабили и други стилове в популярната музика . Нещо което е създадено да се слуша вечно . Не тая чалгия това е музика за маса. Да се мълчиш на ориенталски ритми пиян до козирката . Тази заслужено си получава критиката . И кога ще оправиш правописа.
  • 7 Анти чалга

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Не е ай ти а , ай пи адрес . Като не знаеш точния термин се по интересувай преди да пишеш . Тази е далеч от класиката . Тя със сигурност не е стъпвала да гледа ,опера а вие случайно да сте ходил на такова представление . И не виждаш ли ,че от сумата време това нещо пуска само снимки . И са наистина обработени . Какво се ядосваш толкова тя си заслужава критиките . Все пак пее чалга , нещо което прилича на с от от стилове за , любителите на кръчми , механи и задимени мазни ресторантчета .Чалгата не е музика нито е Класика .
  • 8 Ved

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Си ган":

    Той горкия още не знае , че това нещо е спряло да пее .
  • 9 Некадърницата

    7 1 Отговор
    Все още имаш ли фенове....?!
  • 10 😈😈😈😈

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Леле колко ужасно пишете . Господин фен на чалгата . Всичко е вярно,за това създание . Вчалгата това е модерно , не искат да им личат годините и бръчките . А това нещо като гледам се изхранва със пускане на снимки . Аз не познавам фен на тази . А това е защото не слушам чалгия и хората който познавам също . Какво се кланяш тука пиши и в профила където си пуска , и работещите снимки . Може и да се зарадва , че я харесваш и се прекланяш ,пред така наречения талант . 🤟🤟🤟🤟🤟🎸🎸🎸🎸🎸🎸🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🎸🎸🎸
  • 11 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    1 5 Отговор

    До коментар #5 от "Си ган":

    не е приключила с музиката господине нейната ВЕЛИКА дарба няма как да се похаби птиците умират сами но дори дъжда не спира полета на птиците по същия начин никакво обстоятелство не може да спре таланта и НЕВЕРОЯТНАТА музика на госпожа АНДРЕА

    Коментиран от #13, #15

  • 12 Хеви метъл

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Вие само пишете за секс , чалга и казанлъшки понички . Кланняте се на чалгията , яко " колко са яки и велики , какви класики имат "без да знаете значението на този термин , и за какво се използва .Аз КЛАСИКА наричам някой хит , създаден от 40 те години до днес . В стилове ,Рок ,Блус , Рокабили , Опера , Симфонична музика ,Джаз . Това е класика .И кога ще си оправиш правописа .
  • 13 Хайл

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Ти не знаеш ли , че спря да пее отдавна . Изхранва се с показване на снимки и продукти в Инстаграм . Да си чул да е изкарвала някоя , задръстена чалгия на последък . И защо отговаряш само на някой коментари .

    Коментиран от #16

  • 14 Киро Жарта

    0 0 Отговор
    Че ву изпапкам поничката 😄
  • 15 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Брато това цитат от нейна песен ли е . За птиците или си го измисли . Тази от Даяна не боеве чалгия само се снима .

    Коментиран от #17

  • 16 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    1 3 Отговор

    До коментар #13 от "Хайл":

    просто е в ТВОРЧЕСКА пауза господине ФИЛОСОФСКИ и ТВОРЧЕСКИ настроените умове с присъщата за тях ГЕНИАЛНОСТ имат нужда да отдъхнат и да се пресаредят с енергия то изкуството не е просто работа

    Коментиран от #19, #20

  • 17 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    това не е цитат от песен господине това е ПРИРОДЕН закон че птиците умират сами научно е доказано че е така

    Коментиран от #18

  • 18 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Пълни глупости не съм чувал такова нещо за птиците . Само като заглавие на книга .
  • 19 Хайл

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Първо се научи да пишеш и после коментирай . Имаш много грешки . А тази почива ,от доста време , само се вихри с разни снимки из нета . А и това обработено с фото шоп на снимката , не мисля , че може да пее . Защото чалгата е боклук .
  • 20 Хайл

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    А защо си отговорил само на мен я виж колко хора те критикуват . Ако не ти се пише пускаш един отговор завсички , това е идея като за вас . Човека с философските изблици и коментари , написани граматически неправилно , няма нито един препинателен знак .
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Мунчо

    2 0 Отговор
    Каде е козлодуеца
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 яяйяя

    3 1 Отговор
    И от какво си почива да попитам? Вее си миндята от януари по курортите, кой плаща и за какво? НАП нещо?