2 Август, 2021 18:33 27 064 24

Жените от тези зодии са най-калпавите домакини

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • домакини-
  • жени-
  • астрология

За тях готвенето и чистенето е загуба на време и предпочитат да запълват свободното си време, глезейки се

Жените от тези зодии са най-калпавите домакини - 1
Снимка: shutterstock

Има жени, които са родени за домакини. Но има и такива, които са в състояние да се грижат единствено и само за себе си. За тях готвенето и чистенето е загуба на време и предпочитат да запълват свободното си време, глезейки се.

И докато това напълно ги устройва, избраникът им не винаги е във възторг от приоритетите на любимата си.

Започват да се чудят как да ги променят, мърморят... Но астролозите казват, че това е само загуба на време, защото всичко е предопределено от зодиакалния знак, под който са родени.

Ето кои зодиите, които не са създадени за домакини:

Стрелец

Весели, безгрижни и замечтани, дамите, родени под знака на зодия Стрелец са във вечно търсене на нови емоции и впечатления, така че нямат абсолютно никакво време и сили за домакинска работа.

Жените от тази зодия са отдадени на любимата си работа, увлеченията си и пътешествията, заради което в къщата им цари хаос, от който много гости остават в шок. Те обаче не изпитва никакъв дискомфорт от бъркотията, която цари в дома им и я наричат творчески безпорядък.

Дори да имат партньор до себе си, представителките на тази зодия никога няма да се хвърлят да чистят, за да посрещнат любимия си в перфектно почистен дом. А ако той не одобрява това и реши да ги принуди да станат домакини, рискува да бъде зарязан.

Лъв

Лъвиците имат твърде много проблеми и грижи, свързани с кариерата и положението си, и предпочитат да използват разумно личното си време.

Представителките на този знак отлично умеят да готвят, чистят и дори да поправят някои неща, но за тях е много по-лесно да си наемат човек, който да се погрижи за чистотата и готвенето. Благодарение на труда и старанието си, те могат да си позволят подобни услуги.

И докато някой чисти и готви вместо тях, те ще разполагат със свободно време, в което да се отдадат на пълен релакс и забавление.

Водолей

Водолеите не се фокусират върху чистотата и реда, защото са креативни и свободолюбиви жени. Те наистина обичат всичко необходимо да им е под ръка, затова и творческият безпорядък не ги притеснява.

Представителките на тази зодия обичат да капризничат и да правят нещата напук. Ако партньорът им започне да ги упреква в небрежност и мързел, те бързо ще покажат недоволството си. И ще обяснят поведението си с желание за свобода и независимост.

Близнаци

Жените от този знак не обичат да правят никакви графици и планове, защото предпочитат спонтанността и импровизациите. Близнаците често посещават всякакви събития, правят това, което обичат и живеят като за последно.

Те просто нямат време за чистене и готвене и ако се появят няколко свободни часа, ще ги прекарат, за да си доставят удоволствие.

Въпреки че често признават, че са мързеливи, не виждат нищо престъпно в този факт и продължават да живеят в същия дух.

Скорпион

Жените от зодия Скорпион ще започнат да чистят, само ако мивката прелива от мръсни съдове, а за торбите с боклук вече няма никакво място. Те не обичат да готвят и знаят 2-3 рецепти за най-лесните манджи.

Въпреки това почти никой не си позволява да ги упреква за това, защото се страхуват от отмъщението им, което задължително ще последва след всеки негативен коментар по техен адрес.

Мъжете не обръщат внимание на тези им недостатъци, защото те са толкова харизматични, очарователни и привлекателни, че може да им бъде простено абсолютно всичко, пише сайтът jenata.blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джони

    37 2 Отговор
    Не знам за тези, ама у дома имам една Козирог. Отговаря напълно на статията.

    Коментиран от #8

  • 2 Стига простотии, бе!

    34 1 Отговор
    От къде ги смучете тези “информации”???
    По-добре гълтайте, не публикувайте!

    Коментиран от #3

  • 3 наблюдател

    16 3 Отговор

    До коментар #2 от "Стига простотии, бе!":

    Е, откъде...от пръстите. Пълнеж и кликове да има.
  • 4 ко ши праим ся

    23 5 Отговор
    Ми, те половината от зодиака не стават според Миленчето!

    Коментиран от #23

  • 5 Пръча

    13 6 Отговор
    Мойта е дева и как г ъ л т а и прави тройки.

    Коментиран от #12

  • 6 Мръсния Фикри

    8 4 Отговор
    Всичко е строго ендеведоално, знам много, дето са,, мухли,, от раз, мислят само за к..!
  • 7 Що обиждате жените на зодия?!

    8 3 Отговор
    Ами сган соросоидна сте,глупаци..
  • 8 Варненец

    17 8 Отговор

    До коментар #1 от "Джони":

    Тъкмо и аз щях да добавя това, пропуснали са Козирог :) По-мърляво нещо от бившата, не съм виждал.:) Сега съм с лъвица, същата мърлячка. Да вземат да ни кажат, кои са добри домакини, че да си взема такава :)

    Коментиран от #10

  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    25 3 Отговор
    Не е от значение Зодията.Вече жените не са домакини,а работнички.Как може примерно да висиш на компа в някоя редакция ,или в кантора и после да изпълниш Едно от най сложните изкуства-кулинарията???За готвенето трябва енергия,а с компа повечето се зомбират!Според мен,много важна е Майката,а после свекървата за да се научи да бъде домакиня една млада жена.Колкото по млада се задоми една жена ,толкова по голяма вероятност има да овладее изкуството да готви.Същото важи и за най Трудното овладяемо изкуство където не съм чул да има много титуловани.....Секса!Кажете едно Благодаря.Учете се на анализ!
  • 10 Display

    11 0 Отговор

    До коментар #8 от "Варненец":

    Вече няма братко, всичко което става за нещо е взето, другото отговаря на статията, без начение зодията.........

    Коментиран от #21

  • 11 Козирог

    24 3 Отговор
    Глупости, не е от зодията. Мърлата си е мърла.
  • 12 гражданин 0

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пръча":

    Важното е, че е страхотна домакиня. Сега, че някой намазал покрай теб, какъв е проблемът :) Някои даже вече си пускат жените на промоция, хахаха.
  • 13 антиматематик

    11 1 Отговор
    И мъжът, и жената на работа всеки ден - и двамата по 8 часа. След работа той се залепя на телевизора или компа, тя има само час-два готвене и други домакински ангажименти :) това е щастливото семейство у нас :)
  • 14 Мера

    14 7 Отговор
    Мили мъже като не харесвате МъРлЯвите домакини вземете си мъж
  • 15 ФЕН

    13 2 Отговор
    Моята е Скорпион и ми се реве !!Даже не ми се прибира лятото! По-ми е ефтино да си зема жена чистене и да си ходя на вън по чуждо ..от колкото да съм в къщи и да се дразня ...Ама като не слушах майка си нека мие ...жени се за звер отровен и марзелив

    Коментиран от #16

  • 16 gemini

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "ФЕН":

    Ами така е,нема кво да се лъжем.И аз си имам ,,скорпионче''.Доста са разхвърляни,ама пък компенсират наистина с уникален чар магнетичност......и са всеотдайни майки.Няма идеални хора.
  • 17 Българин

    2 1 Отговор
    Демек помързва ги, не е въпрос на зодия , а на характер и възпитание.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Пламен

    1 1 Отговор
    По-мърляво и лъжливо от Козирог няма
  • 20 Divna

    0 0 Отговор
    В това няма грам истина аз съм водолей и това са глупости съдя и по други водолей да не говорим и за близнаците хахахах пълен ъпсурт
  • 21 Да дааа

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Display":

    Това е истината вече няма свестни жени домакини беше то едно време.
  • 22 разочарован

    4 0 Отговор
    За стрелеца е абсолютно вярно. Приятелката ми е от тази зодия и е невероятна мърла. Просто нямам думи колко много отговаря описанието на качествата и с тези, които има действително. 1:1 Нито готви, нито чисти, нито подрежда, а само цапа, хвърля и прави мизерии. Просто ужас! Освен за секс за нищо друго не става горката и скоро време ще и бия шута. Връщам се от работа, а тя яла, оставила мръсни чинии, цъка си на телефона, гледа телевизия и е била с приятелки и не и е останало време да пипне нещо. Едни яйца не може да опържи и ми вика да излезем да ядем някъде навън, че и било топло в къщи и уж заради това не готвела. Кажете ми това нормално ли е.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Рибката

    1 0 Отговор
    Ами вземете си жена риба. Тя е домакиня в къщата,дама в обществото и мръсница е леглото