Last news in Fakti

4 Август, 2021 07:00 11 695 0

Вашият хороскоп за днес, 04.08.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Депресия мъчи Рибите днес

Вашият хороскоп за днес, 04.08.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще привличате цялото внимание, ще се намирате в центъра на всички събития. Ако се стремите към лидерство, днес ще го получите на тепсия. Подходящ ден за рекламни активности.

Телец

Днес ще ви се наложи повече да говорите, за да утешите някого или да му помогнете да намери правия път. Има голяма опасност да се увлечете в нравоучения. Внимавайте да не станете досадни.

Близнаци

Днес ще получите правилната информация, но трудно ще успеете да пресеете важното или просто ще се залавяте с прекалено много неща наведнъж. Филтрирайте според онова, което ви харесва най-много.

Рак

Не позволявайте ината и неразбирането да ви обрекат на самота днес. По-добре е да отстъпите, отколкото да се държите за някакви закостенели идеи или да се правите на мъченици. Повярвайте, никой няма да го оцени.

Лъв

Днес най-накрая ще ви се отдаде случай да покажете на околните колко много ваши прекрасни качества не са забелязали досега. Не се надувайте, ще развалите целия ефект.

Дева

Бъдете готови - предстои ви твърде сложен избор, при това в доста щекотлива сфера каквато са личните взаимоотношения. Някои ваши думи и действия ще учудят дори самите вас.

Везни

Днес ще бъдете малко лековерни, но пък това няма да ви навреди. Да ви измами никой няма да посмее, но пък да повярва човек в някакви небивалици си е забавно.

Скорпион

Колко дълго може да се оплаквате и да се жалвате от живота? Погледнете цветята, послушайте птиците, това е по-добър начин да си прекарвате времето. А пък като гледате и слушате, може и по-добре да ви стане.

Стрелец

Ако искате да направите нещо така както смятате за нужно, а не както са ви обяснили, ще ви се наложи малко да се попреструвате. Не възразявайте, безполезно е. Просто слушайте, а после действайте както смятате.

Козирог

Глупаво е да продължавате да спорите, ако аргументите на противника са неопровержими. Днес вероятно ще ви се наложи да признаете своя грешка и колкото по-скоро го направите, толкова по-бързо ще бъде забравена.

Водолей

Денят носи трудности за мнозина, но те са преодолими, ако действате концентрирано. Обърнете внимание на здравето си. Среща с приятели ще ви се отрази релаксиращо.

Риби

Днес ви е обхванала една лепкава английска депресия, та чак вие не се понасяте. Излезте навън, пообщувайте с хората. Малко слънчеви бани ще ви се отразят добре, пък и толкова романи започват така - със слънчеви зайчета и закачливи разговори. Изживейте живота си сякаш сте в роман. Пуснете черните мисли да видят слънцето.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА