5 Август, 2021 07:00 11 481 0

Вашият хороскоп за днес, 05.08.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко необичаен ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 05.08.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Насладете се на момента и не мислете за бъдещето. Днес и без друго не можете по никакъв начин да му повлияете, така че можете с пълно право да се оттеглите от работа.

Телец

Днес е важно да обърнете максимално внимание на създаването и поддържането на всевъзможни контакти. Не се ядосвайте, ако сте прекарали деня си в писане на писма или в телефонни разговори, това ще ви донесе полза в бъдеще.

Близнаци

Ако днес забележите нещо странно, не се стряскайте. Просто днес ще виждате неща, които на другите не е дадено да видят. Спокойно с края на деня, ще спрете да забелязвате необичайното.

Рак

Малко необичаен ден с резки промени в настроението и обстоятелствата или в обратния ред. Опитайте да запазите положително отношение. Не за друго, по-здравословно е за вас.

Лъв

Постарайте се да не позволявате на обзелата ви лека, весела хулиганщина да ви накара да сътворите някакви неприятности. Всяка енергия може да бъде използвана за мирни цели, дори вашата.

Дева

Защо да задавате въпрос, като отговорът и така е известен? Днес няма да имате нужда от чужди съвети и странична помощ. Постарайте се просто да се откажете вежливо от тях.

Везни

Вашето рамо днес ще се окаже много необходимо за някой, който иска да поплаче или пък да се опре там. Ами не ви остава друго, освен да се облечете подобаващо.

Скорпион

Постарайте се да планирате този ден и стриктно да следвате първоначалния план. Импровизираните решения днес няма да са особено успешни, не разчитайте на тях.

Стрелец

Доста забавен ден се очертава. Вашата любопитна, оптимистична душа е готова да се впусне в нова авантюра. Опитайте да спазвате добрия тон и собствените си обещания, не правете неща, за които после ще съжалявате.

Козирог

От вас днес само дето искри няма да излитат, макар че и това не е сигурно. Ще привличате цялото внимание, ще се намирате в центъра на всички събития. Ако се стремите към лидерство, днес ще го получите на тепсия.

Водолей

Вашето рамо днес ще се окаже много необходимо за някой, който иска да поплаче или пък да се опре там. Ами не ви остава друго, освен да се облечете подобаващо.

Риби

Може би ще съжалявате за решението, което обстоятелствата ще ви принудят да вземете. Но макар да знаете това, ще се наложи да го вземете. Ако не го направите, ще съжалявате по друг повод. Както е казал народът - няма пълно щастие.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА