Last news in Fakti

12 Август, 2021 12:57 3 628 1

Дъщерята на Пол Уокър се сгоди (ВИДЕО)

  • пол уокър-
  • медоу уокър-
  • годеж-
  • сгоден-
  • пръстен-
  • връзка-
  • дъщеря

Единствената наследница на звездата откри любовта

Ако днес бе жив, Пол Уокър щеше да бъде най-щастливият баща на света, защото неговата единствена дъщеря Медоу откри любовта, на която е готова да се врече във вярност завинаги. В понеделник наследницата на покойната звезда от "Бързи и яростни" лично обяви, че с партньора ѝ Луис Торнън-Алън, който е актьор, са решили да направят следващата крачка във връзката си, която да ги отведе пред олтара, съобщава life.dir.bg.

22-годишната манекенка сподели, че се е сгодила, посредством видео, публикувано в Инстаграм профила ѝ. В него нейните последователи могат да видят стоящия на ръката ѝ годежен пръстен, украсен с диамант, с който Луис ѝ е предложил брак. От кадрите става ясно, че той е задал големия въпрос в басейна на хотела, където в момента са отседнали, по време на почивката си в калифорнийската пустинята.

Публикация, споделена от Meadow Walker (@meadowwalker)

Емоциите, обхванали брюнетката след думите на половинката ѝ, са толкова силни, че тя едва сдържа сълзите в очите си, опитвайки се да ги прикрие с ръка. Отговорът ѝ обаче е повече от ясен, а за него свидетелстват както фактът, че бижуто вече е на пръста ѝ, така и множеството сърца, придружаващи нейната публикация. Към момента постът ѝ е харесан от над 800 хил. души, а в коментарите под него се редят безброй пожелания и честитки.

Радостната вест идва само няколко седмици, след като влюбените официално потвърдиха връзката си. Тогава младият мъж сподели в социалната мрежа снимка с Медоу, наричайки я "моят най-добър приятел", докато тя качи във виртуалното пространство кратък клип, показващ ги сгушени в леглото.

Публикация, споделена от Meadow Walker (@meadowwalker)

Месец по-рано щерката на Уокър се появи сама на червения килим на премиерата на деветия и последен филм от високоскоростната екшън поредица, в която навремето баща ѝ изпълняваше една от главните роли.

На 30 ноември т.г. ще се навършат осем години от трагичната смърт на Пол, загинал в автомобилна катастрофа. Въпреки това дъщеря му продължава да му отдава почит чрез фондацията с неговото име, подкрепяща морската наука, на която тя е основател и президент.

През юни т.г. Вин Дизел, който е кръстник на Медоу, сподели пред "Extra", че я приема като част от собственото си семейство и винаги ще я закриля.

"В Деня на бащата тя е първият човек, който ми честити празника. Да я виждам с децата си е една от най-красивите гледки, на които мога да стана свидетел. В тези моменти сърцето ми се свива, представяйки си какво изпитва в този миг брат ми, гледащ ни отгоре", казва той, визирайки Пол, когото приживе неведнъж е определял като свой брат.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо

    12 1 Отговор
    тая новина сигурно вълнува само леля Роса от 5тия етаж.