19 Август, 2021 15:53 3 377 3

Фенове са изумени от новите Чарлз и Даяна в "Короната" (СНИМКИ)

  • принц чарлз-
  • принцеса даяна-
  • кралско семейство-
  • короната-
  • сериал-
  • поредица

Нетфликс показа новите актьори, които влизат в ролите на кралското семейство

Актьорите Елизабет Дебики и Доминик Уест официално станаха част от британското кралско семейство, но само на екрана, пише life.dir.bg.

Стрийминг платформата Netflix публикува две фотографии от предстоящия пети сезон на сериала. Действието на епизодите ще ни пренесе в началото на 90-те години, а основната сюжетна линия ще е разпадащия се брак на престолонаследника принц Чарлз и любимката на народа Даяна Спенсър.

Публикация, споделена от The Crown (@thecrownnetflix)

В тон с традицията на сериала Дебики и Уест сменят Ема Корин и Джош О'Конър, които изиграха двете кралски особи в предишния сезон на поредицата. Със забележителната си актьорска игра младите звезди плениха аудиторията и станаха нейни любимци.

Публикация, споделена от The Crown (@thecrownnetflix)

Друго ново попълнение, което се очаква с вълнение от почитателите на сериала, е Джони Лий Милър - бивш съпруг на Анджелина Джоли и един от най-харесваните мъже, превъплътили се в ролята на Шерлок Холмс. Той ще заеме поста на лидера на британската консервативна партия и министър-председател на Обединеното кралство - Джон Мейджър.

В новите серии ще има и нова кралица - Имелда Стаунтън, известна с ролята си на злата Долорес Ъмбридж от поредицата за Хари Потър. Тя ще поеме ролята на Елизабет II от Оливия Колман.

Звездата от "Двамата папи" Джонатан Прайс ще изиграе принц Филип, като ще замени Тобиас Мензис. Лесли Манвил ще влезе в ролята на принцеса Маргарет на мястото на Хелена Бонам Картър.

От премиерата си в Netflix през 2016 г. "Короната" проследява изпитанията и премеждията на британското кралско семейство, започвайки от коронацията на Елизабет II през 1952 година. Шоуто сменя актьорите във водещите роли на всеки два сезона, за да улови достоверно възрастта им във времето, в което се развива действието.

Говори се, че петият сезон на "Короната" ще е предпоследен от поредицата, тъй като създателят на сериала Питър Морган неотдавана заяви, че възнамерява сагата да приключи след шест сезона.

Датата на премиерата на новия епизод все още не е оповестена, но снимките започнаха през юли 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даяна е средна хубост

    3 0 Отговор
    а Чарлз мяза на скумрия в главата..

    Коментиран от #2

  • 2 Врачка

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Даяна е средна хубост":

    Па любимка на народа не е била никога.В УК има одобрение а не харесване. Езикът е богатство за някои и проклятие за други незнаещи кога и как се използва.
  • 3 Тобиас Мензис

    1 1 Отговор
    Преквалифицира се в реклами на дамски превръзки.