21 Август, 2021 21:34 6 364 11

Жените от тези зодии имат нужда от постоянни комплименти

  • зодия-
  • хороскоп-
  • жени-
  • комплимент-
  • зодиакални знаци

Дали заради несигурност или точно обратното - високо самочувствие, тези дами имат нужда да чуват комплименти по свой адрес

Жените от тези зодии имат нужда от постоянни комплименти - 1
Снимка: Shutterstock

Всички знаят, че жените обичат вниманието. Но има три зодиакални знаци, които мъжете няма как да спечелят без красиви думи и възхищение.

За да привлече вниманието на една жена, всеки човек трябва да покаже признаци на внимание и по всякакъв начин да покаже, че дамата, която наистина харесва е важна и специална. В това се включват комплименти, мили жестове и постоянно внимание.

Това е особено необходимо, когато става въпрос за красивите представители на тези три зодии:

Водолей

Те обичат изненадите, така че мъжете, които искат да се сближат с тях и да спечелят сърцето им, ще трябва да бъдат креативни, за да направят благоприятно впечатление на тези нежни същества. Идеалният човек в разбирането на жената от зодия Водолей е интелигентен човек с голямо чувство за хумор, способен да разкаже интересни истории и да преодолее дори най-трудните препятствия в живота. Жената от тази зодия има нужда да вижда силата и твърдия характер на мъжа до себе си. Те не харесва мамини синчета. Но разбира се, трябва и да сте романтични. Да, ако искате да завладеете жена- Водолей, ще трябва да се научите да комбинирате всички качества на супергерой.

Риби

Те са непоправим мечтатели, чувствени, романтични и много емоционални. И ако в живота такива жени често са несигурни, то по отношение на любовта те знаят точно какъв тип човек искат да видят до тях. Той трябва да е внимателен, романтичен, да им прави постоянно комплименти, за да се чувстват красиви и специални. В противен случай жената Риби не се чувства добре и търси внимание от други мъже. Скъпи автомобили и диамантени пръстени- от това Рибите не се нуждаят, а от постоянни комплименти и думи на възхищение.

Лъв

Във взаимоотношенията, както материалната страна, така и емоционалните страни са важни за дамите от зодия Лъв. Те искат до себе си Мъж с главно „М“, каквото и да значи това за тях. Жените лъвове са готови да се подчинят на мъже, които с думи и на практика им доказват, че дамата е скъпа за тях. Във всеки смисъл на думата. Ако искате да я направите щастлива, постоянно ѝ казвайте, че тя е най-добрата, единствената и уникална, че дори не знаете как да благодарите на съдбата за щастието да бъдете с нея и такива жизненоважни фрази за една Лъвица. Безразличен, безчувствен и стиснат, включително и върху емоции, мъж жената Лъв никога няма да избере.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Водо лейка

    2 9 Отговор
    Така е ,и за лъвиците е вярно.....Ама за рибите не е вярно ,те са п*оста зодия

    Коментиран от #2

  • 2 Водолеите

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "Водо лейка":

    И лъвовете са комерсиални к*чки!.
  • 3 trolldoctor

    8 0 Отговор
    А трол е диагноза!
  • 4 Телец

    7 4 Отговор
    Бил съм с лъвици. Страшни комплексарки са!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 джедай

    5 0 Отговор
    Всички жени имат нужда от комплименти. Не постоянни,защото жените искат и друго внимание,искат разговори с тях. Комплиментите трябва да са свързани с дадена ситуация,а не да си бръщолевите просто ей така,защото пред вас има жена.

    Коментиран от #9

  • 7 dddd

    0 2 Отговор
    тези зодии имат нужда от постянни шутове в г
  • 8 Tito

    1 1 Отговор
    Искат яко лашкане и въртене на шиша.
  • 9 Люк Скайуокър

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "джедай":

    То туй се отнася за другите планети от галактиката.
  • 10 С големи вимета, прилича на, баба си

    1 2 Отговор
    Съвсем, от занаята и от махалата, но пак скляпа като,, свиня,, в трици.... имат нужда..... хахаха..... анимациите със семейства, са по приятни от всички тези накуп....!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.