Last news in Fakti

23 Август, 2021 21:14 9 800 17

Модел от "Визаж" роди второ дете на бивш депутат

  • модел-
  • визаж-
  • депутат-
  • мма боец-
  • виктория джумпарова-
  • борислав иглев-
  • второ дете

Виктория Джумпарова и бившият депутат от партията на Бареков и ММА-боец Борислав Иглев вече имат и дъщеря, и син

Миналата седмица моделът Виктория Джумпарова стана майка за втори път. Красавицата роди син на бившия депутат от партията на Бареков и ММА-боец Борислав Иглев. Бебето се казва Макс, тежи 3,350 кг и е 51 сантиметра.

„На 17 август, в 11, 04 часа се появи на бял свят моят син – Макс. Чувствам се много горда и щастлива майка! Благодаря на всички за прекрасните пожелания! Обичам те, лъвче мое“, написа гордата майка в Инстаграм.

Бившата манекенка на „Визаж“ се прочу с участието си в „Къртицата”, където стана ясно, че е имала връзка с женен мъж. Днес обаче е щастлива с бившия политик, който влезе заедно с Николай Бареков в парламента, а преди това беше ММА боец. Преди 2 години Вики роди дъщеричка от Иглев, която носи името Ванеса.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ,, Чудесна,,

    7 2 Отговор
    Чужда, гледка.....!
  • 2 Врачка

    4 2 Отговор
    Браво на Иглев.
  • 3 Ахти

    17 1 Отговор
    Снимките ...хорър..млад човек ...
  • 4 бечев

    29 1 Отговор
    Този т. нар. модел да не е изваден от музея с восъчни фигури на мадам Тюсо?

    Коментиран от #6

  • 5 Орнела мути

    27 1 Отговор
    Нищо чудно от каталога на визаж си поръчал някой безизвестен депутат и така се родила любовта!А като парите свършат или в каталога има по нови труженички раздялата е сигурна
  • 6 Позна

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "бечев":

    Да бе, малко след като им се е повредил климатика в жегите.
  • 7 Бягай Форест,Бягааааййй

    14 0 Отговор
    Аз мисля че тази "новоня"характеризира образа и съвременния живот и битие на чалгобулгаропитека.Просто,супер!!!

    Коментиран от #9

  • 8 Зор за парите

    20 1 Отговор
    Това, че момиче от "Визаж" ражда от ММА-борец, не може да учуди или скандализира някого. Това, че по-рано е имала връзка с женен, не я представя в добра светлина, но все пак не е родила от него. Неприятни са онези извънбрачни родители, при които мъжът не само е семеен с пораснали вече деца, но е и на годините на бащата на момичето, а често пъти е дори и по-възрастен. От една страна, човек се възмущава на малките нахалници, които се стремят да си осигурят издръжка като забременеят от по-заможен човек. Но още по-възмутително явление са дъртите мачовци, които си въобразяват, че доказват нещо някому, като направят едно извънбрачно дете на момиче, което е по-младо от децата им от законния брак. Не се замислят на какъв психически тормоз подлагат жената, която е била до тях през целия им живот и често пъти до голяма степен на нея се дължат успехите им в бизнеса. И за благодарност - хоп, някоя малка ку.ч.ка цвъква едно, което ще дели богатството наравно с децата на онази, която има голям принос за натрупването на това богатство. Не коментирам резила и клюките, и съсипаното достойнство на законната съпруга. После какво става? Младата любовница си намира някого, защото на дъртака вече не му става, но си остава факт и резилът, и ограбването на част от спечеленото и спестено от законната съпруга, която се е лишавала от доста неща, за да го има това богатство. Много гадни са този тип истории, но уви, не са рядкост.

    Коментиран от #17

  • 9 Донякъде е така

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Бягай Форест,Бягааааййй":

    Такъв е животът само на някои. Останалите се блъскат от сутрин до вечер, опитвайки се да свържат двата края и да дадат добро бъдеще на единственото дете, което могат да си позволят да създадат и отгледат. Не им остава време за извънбрачни забежки.
  • 10 Прости тутки

    15 0 Отговор
    Ами да не би да роди от някой зидаромазач?

    Коментиран от #12

  • 11 MTGонтан

    6 0 Отговор
    Не е вярно .Джумпарката се дрънка в кенефите отдавна и детето е мое
  • 12 маламашката

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Прости тутки":

    Защо не,зидаромазачите пердашат яко със шпаклите.
  • 13 Две истории

    5 0 Отговор
    Случи ми се на живо да видя двама чичовци с малки извънбрачни деца от любовници. Едната гледка беше много потискаща. Един от апартаментите в съседство беше купен за млада двойка и разбрахме кой е тъстът, името му тогава често се чуваше по медиите и се твърдеше, че е милионер. Дойде заедно с жена си на едно общо събрание на етажната собственост. И двамата бяха към 50-годишни. Той натокан, с много скъп костюм и коса, оформена като на абитуриент. Тя потисната, без настроение, облечена като най-обикновена жена от автобуса, а си личи, че е била красавица. После от щерка им разбрахме как са почнали частния си бизнес като млади хора през 90-те години и как постепенно са се замогнали. Но тогава, когато дойдоха на онова събрание, той вече имал момченце в предучилищна възраст от секретарчица. Купил и на нея апартамент, тя го коткала. Той не се развеждал, защото целият бизнес бил общ на него и жена му и щели да последват загуби за него, но много държал на това, че любовницата му е родила момче. Още карат така. Държанката не работи, яде и добрува наготово, синът й ще следва в чужбина и ще дели всичко наполовина със законната дъщеря. Законната съпруга продължава да се блъска като работно добиче, защото много от нещата в бизнеса им още от началото ги движи тя.
  • 14 Другият случай

    5 0 Отговор
    Преди няколко години в навечерието на Коледа, в съботен ден трябваше да купувам нещо от "Бриколаж". Още като влизах видях, че хората се побутват и сочат нещо. Гледам, близо до входа застанал едър мъж на около 65-70 г., добре облечен, с интелигентно лице. Държи на ръце момченце на около годинка и половина, ама се изпъчил и зареял поглед нанякъде като че ли позира за паметник. До него една на не повече от 24-25 г., доста висока и много стройна, хванала с два пръста ръкава на якето на момченцето. И тя с позьорска стойка, явно иска да внуши нещо. Беше странно това, че бяха застанали така демонстративно там. Чух хората да шушукат, че това бил не знам кой си "с любовницата и с коп..еле..то". Името не ми говореше нищо и попитах коментиращите кой е този. Казаха, че бил направил големи пари в строителния бизнес, имал семейство и големи деца, но и паралелна връзка. Не ги знам какво правеха в "Бриколаж", но и той, и тя като че ли искаха всички да ги забележат.

    Коментиран от #16

  • 15 Нищо ново под слънцето...!

    3 0 Отговор
    По нахалните к.... са гладни за, пари и богатство... тази двойка няма нищо общо с вас....!
  • 16 Риналдю

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Другият случай":

    Абе,ти си голям клюкар.Я дай още някой случай,само че този път с имена моля.
  • 17 Да де

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Зор за парите":

    Но може “законната” съпруга някога да си е напазарувала съпруг,който не й принадлежи.Поради тази причина сега си плаща за гяволъка,в което няма нищо чудно.