Last news in Fakti

24 Август, 2021 07:00 10 384 0

Вашият хороскоп за днес, 24.08.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав вторник за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 24.08.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще имате проблясъци на гениалност, но под въздействието на някой друг. Сами ще ви е трудно да се справите с каквото и да е и не защото не искате, просто такива са нещата в момента.

Телец

Уж сме на началото на нова седмица, а вече се чувствате уморени. Ами останете си вечерта у дома пред телевизора или пред компютъра, а най-добре прочетете някоя книга или поприказвайте с домашните, а може би още не сте излизали в отпуска.

Близнаци

Започвате седмицата с желание да направите много неща, само не си пилейте времето да обяснявате на околните намеренията си. Непременно прочетете пощата си, защото там може да ви чака наистина добра изненада.

Рак

Много ангажименти ще ви затрупат още от сутринта. Вие сте майстори на организацията, така че това едва ли ще ви притесни. По-скоро отчайващо е, че не можете да сте на всички места едновременно. Колко жалко, че не можете да се мултиплицирате.

Лъв

Странно напрегнати и несигурни ще се чувствате днес заради неща, които не разбирате. Потърсете помощ и подкрепа, никога не сте сами, дори и в най-черния мрак, просто трябва да заявите от какво имате нужда.

Дева

Днес ще сте склонни да промените непоклатимата си до момента позиция. Много ще ви вълнуват политическите игри, чак ще ви се чудят хората около вас какво ви е прихванало. Я си гледайте живота, защо не проверите офертите на туристическите агенции.

Везни

Днес сте динамични, сякаш нямате нищо общо с вчерашния замечтан човек. Пред вас ще се отворят много нови възможности, не подценявайте нито една. Изследвайте ги внимателно и едва тогава действайте.

Скорпион

Трудно ще се концентрирате върху сериозните неща. Днес ще ви се иска да избягате от многобройните си ангажименти. Вярвайте повече на вътрешния си глас и няма да съжалявате.

Стрелец

Благодарение на почивните дни, днес ще успеете да се справите с проблемите, които се изправят пред вас. Опитайте се да сте по-търпеливи и да проявите разбиране към хората, които схващат по-бавно. То се е видяло, че някои неща ще се правят по два пъти, тъй че – въоръжете се с търпение.

Козирог

Днес уверено отстоявайте своите позиции на работното си място, дори и да срещате сериозна съпротива от страна на колеги, началници и делови партньори. Не провокирайте спорове на работното си място, защото едва ли ще имат положителен върху вас ефект.

Водолей

Отпочинали и бодри в началото на седмицата, изпълнени с нови идеи и хъс да се справите с нещата по-добре от всеки друг. Рутината бързо ще ви върне на земята, но не позволявайте на ентусиазма да си отиде, с него определено се работи по-лесно.

Риби

Хубав вторник. Имате настроение и всички около вас ще го усетят. Днес вие сте двигателят на нещата, не се оставяйте в чужди ръце, а действайте. И не пропускайте да отделите специално внимание на любимия човек.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА