Last news in Fakti

25 Август, 2021 07:00 12 494 4

Вашият хороскоп за днес, 25.08.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ключовата дума за Овните днес е сътрудничество

Вашият хороскоп за днес, 25.08.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ключовата дума за днес е сътрудничество. Намерете хармонията в общуването с околните и не се опитвайте да търсите виновни и грешки, просто ги оправете. Заедно!

Телец

Днес ще имате огромна нужда от неприкосновено лично пространство и всяко посегателство във вашата територия ще приемате много драматично. Нали разбирате, че това е само вашата собствена изкривена представа за нещата?

Близнаци

Давайки си сметка за нещата, които ви карат да се чувствате неудовлетворени, автоматично трябва да потърсите начините, за да направите живота си по-щастлив и пълноценен. А такива има много, просто се огледайте или попитайте някой наблизо.

Рак

Ще действате бързо и съобразително и това ще ви постави в много изгодна позиция. Използвайте това положение, за да получите нещата, които желаете.

Лъв

Проявете благоразумие по материалните въпроси. Нали си давате сметка, че човек не е вещите, които притежава? Не оценявайте някого единствено по стойността на предметите, които притежава.

Дева

Определено днес ще сте склонни да раздавате съвети на всеки срещнат. Днес е ден, в който е важно да покажете на околните, че сте помъдрели. А дали можете да поемете отговорност поради това?

Везни

Днес ще действате доста безразсъдно и това може да се отрази доста зле на общественото ви положение. Денят е доста труден и ще бъдете принудени да предприемете нещо. Само не си забравяйте главата у дома преди да излезете.

Скорпион

Не се опитвайте да анализирате нещата-на парче-това е неестествено състояние. Разглеждайте ги в тяхната цялост, опитайте да ги погледнете от различни посоки и тогава решението, което търсите, ще дойде от само себе си.

Стрелец

Възнаграждението, което получавате зависи от количеството усилия, които влагате. Затова не се сърдете, ако не смятате, че не ви оценяват, причината най-вероятно е в самите вас - не правите нещата както трябва.

Козирог

Днес ще имате нужда от свобода и поле за действие. Не се напрягайте от опитите на близките ви да ви помагат. Бъдете търпеливи и успехът няма да закъснее.

Водолей

Днес може да се наложи да направите някои компромиси, а те влекат след себе си психологически стрес или физиологични разстройства. Не си го причинявайте, намерете друг начин за справяне с проблемите.

Риби

Ще се чувствате господари на положението, но не се увличайте твърде в тази роля, за да не ви цапардоса съдбата и да се чудите после какво и защо се е случило. Играйте, но забравяйте къде сте и кои сте всъщност.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    БЛАГОДАРЯ

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 4 потребител

    0 0 Отговор
    Вени и нищо за секс от твоя страна. Това просто не си ти!