Last news in Fakti

30 Август, 2021 15:45 3 977 11

Лора Крумова ще припомня за починалия си колега Милен Цветков всяка неделя

  • лора крумова-
  • милен цветков-
  • нова тв-
  • предаване

Водещата ще прави авторско предаване по Нова телевизия

Любопитен начин да отдаде почит към починалия си колега Милен Цветков е измислила неговата бивша екранна половинка Лора Крумова. Тя ще възкреси в Нова телевизия една от любимите рубрики на журналиста от годините, в които той водеше сутрешния блок "Здравей, България". Това е рубриката "На фокус", отразяваща актуални проблеми на обществото. Същото име е сложила Лора на своето ново предаване, което ще води от септември.

От Нова телевизия вече официално потвърдиха новината, че Лора Крумова се завръща там, след като прекара малко повече от година в "Шоуто на Николаос Цитиридис", пише "Уикенд".

Водещата ще прави авторско предаване в неделния следобед. Очаква се то да заеме мястото на "Неделята на Нова", което издържа в ефир по-малко от 2 години. То остана без водещ по средата на пролетния тв сезон, след като Мая Костадинова го напусна минути преди ефир, подплашена от клюките, че може да я уволнят. Месеци наред в телевизията търсеха заместник на тръгналата си без предупреждение брюнетка. Накрая предприеха радикален подход – вместо да сменят само лицето на шоуто си, решиха да сменят цялото шоу. Лора Крумова е предложила цялостна концепция за ново актуално предаване, което да се излъчва в неделния следобед на гърба "120 минути" по Би Ти Ви. То ще се казва "На фокус с Лора Крумова" – точно като рубриката, която преди 20 години измисля нейният отишъл си без време екранен партньор Милен Цветков.

Зрителите с добра памет си спомнят репортажите, които вървяха преди години в "Здравей, България", обединени в рубриката "На фокус". Идеята на Милен Цветков бе тези репортажи да отразяват разнообразни проблемни теми в обществото – от дупки по улиците, наводнени съседи и повредена канализация до неизплатени заплати и недовършени строежи на жилищни блокове. Водещият не пропускаше ден на екран, в който да не подкани своите зрители да се обаждат на редакционния телефон, за да споделят с репортерите му проблеми от всякакво естество, които могат да станат теми във въпросната рубрика. Самата Лора Крумова най-вероятно била водеща в "Здравей, България" рамо до рамо с Милен Цветков, преди да го преместят в друг часови пояс. От септември "На фокус" отново ще е на екран, само че с подписа на блондинката. Според официалното съобщение на Нова телевизия, форматът е оригинален – негов автор е самата Крумова, а бъдещото предаване "дава заявка за силна публицистика и журналистическа проницателност, които следват най-добрите съвременни модели в медийния сектор".

От най-новите снимки на водещата става ясно, че тя е свалила много килограми и се е разхубавила преди завръщането си на екран. След второто си майчинство звездата, която винаги е имала проблеми с теглото, бе много напълняла. Тя не успя да се освободи от излишното тегло в продължение на 3 години. Явно обаче предстоящото излизане пред тв зрителите е изиграло мотивираща роля и Лора отново блести с характерния си секси поглед, макар и все още леко закръглена според общия стандарт.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ::::::::::::::::

    10 1 Отговор
    Кел файда !
  • 2 русенец

    7 2 Отговор
    Как? Ще се обажда всяка седмица на съдиите ли? Да стиска палци да не и се случи същото, а съдебната система е ясна - можем и без нея.
  • 3 Чудесно

    11 10 Отговор
    Винаги обективна и неподправена , обективна и компетентна , с респект към гости и зрители ! А Милен ще гледа усмихнат от Горе !
  • 4 Лигла

    5 3 Отговор
    Все ваште "мъки",други няма..
  • 5 Край

    10 1 Отговор
    На хората не им е проблем Гешев. Той е проблем на политиците че си го ползват за бухалка едни на други.
    На хората им е проблем липсата на правосъдие. Колко години трябват на системата да осъди престъпника на престаплъние извършено пред 30 свидетели и пет камери.
    Смятайте кога ще получите справедливост за нещо извършено скрито. В другия живот.
    В България НЯМА правосъдна система и от там няма справедливост и ред и законност. Това прогони хората от тук. Даже и хората с пари. Зуека отива в Испания.
  • 6 чуства се

    3 8 Отговор
    липсата на мъжко присъствие около хипопотамката
  • 7 М Цветков

    15 1 Отговор
    "маските не са да ви пазят,а за да мълчите"
  • 8 Много и пука на тая

    7 3 Отговор
    Ще умрем от преструвки..
  • 9 сила

    7 6 Отговор
    ДЕМЕК ЩЕ СИ ПРАВИ ПИ АР НА ГЪРБА НА МЪРТВИЯ СИ КОЛЕГА.....а той беше наистина интелигентен и талантлив човек, лека му пръст
  • 10 Варненец

    7 0 Отговор
    Милен Цветков не почина, а го убиха, кога ще видим убиеца с присъда и то адекватна?
  • 11 Бибитко

    1 0 Отговор
    Като започне с новата рубрика Лора Крумова първо да покани Волен Сидеров за събеседник. Тя знае защо...