Last news in Fakti

3 Септември, 2021 17:53 1 787 2

Няма да обвинят Бритни Спиърс в посегателство над икономката ѝ

  • бритни спиърс-
  • икономка-
  • спречкване-
  • куче-
  • обвинение

Жената се е обадила на властите след спречкване с певицата

Няма да обвинят Бритни Спиърс в посегателство над икономката ѝ - 1
Снимка: shutterstock

Бритни Спиърс няма да бъде обвинена, след като нейната икономка заяви, че певицата ѝ е посегнала и е изтръгнала телефон от ръката ѝ, предаде Асошиейтед прес, позовавайки се на прокуратурата.

Потенциалното обвинение в побой е отхвърлено поради липсата на достатъчно доказателства за извършено престъпление. В случая няма данни за наранявания на икономката или значителни щети по телефона, се посочва в изявление, направено от окръжния прокурор на окръг Вентура Ерик Насаренко.

Жената се е обадила на властите след спречкване на 16 август със Спиърс относно ветеринарните грижи за кучето ѝ, казва Насаренко.

Певицата притежава дом в Таузънд Оукс, Калифорния, северозападно от Лос Анджелис.

Когато беше разкрито, че Бритни Спиърс е разследвана за инцидента, адвокатът ѝ нарече отправените срещу нея обвинения "преувеличени" и "изфабрикувани".

Всеки може да повдигне обвинение, но това трябва да бъде прекратено незабавно", заяви той.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 терапевт

    3 2 Отговор
    Бритнито май е пропуснала да си пие Ксанакса.

    Коментиран от #2

  • 2 Факт

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "терапевт":

    Икономиката трябва да работи не да си рови в телефона ! Такива ги уволнявам веднага и после ми се молят за 20 лв , че виждаш ли фейсбук не им плащал за висенето онлайн и били гладни