Last news in Fakti

4 Септември, 2021 12:12 6 836 3

4 зодии ще се сблъскат челно с любовни проблеми този уикенд

  • хороскоп-
  • любов-
  • уикенд-
  • зодии

Уикендът няма да започне за Телците с позитивно настроение

4 зодии ще се сблъскат челно с любовни проблеми този уикенд - 1
Снимкa: Shutterstock

Този уикенд любовта ще завърти главите на представителите на четири зодии… къде положително, къде не чак толкова. Ето кои 4 зодии ще се сблъскат челно с любовни проблеми този уикенд:

Овен

Внимавайте с думите, които отправяте към половинката си. Споровете могат да застрашат връзката ви, но могат да създадат излишно напрежение, ако оставите емоциите да надделеят над разума.

Телец

Уикендът няма да започне за вас с позитивно настроение. Това може да се дължи на напрежение от изминалата работна седмица. Важно е да не се затваряте в себе си.

Близнаци

Финансовите проблеми ще погълнат вас и половинката ви през почивните дни. Ще бъдете на различно мнение как да разпределите финансите си и няма да можете да постигнете компромис в рамките на тези два дни.

Рак

Започнали сте да се вълнувате изключително много от духовната страна на любовта, загърбвайки светската показност. Това е много положителна промяна от ваша страна, защото ще почувствате истинска близост, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тотал щета

    2 0 Отговор
    И после КАТ ли да викат или да подписват двустранен протокол?
  • 2 Нормални ли

    1 1 Отговор
    Са,, връзките,, питам все пак, че все,, лешове,, и от острова ми са, пред очите....!?
  • 3 Виталия Ражнатович

    2 0 Отговор
    Аз съм овен 19.04.1978 по ИСТИНСКИЯТ хороскоп, Желко също е 19.04😂1952 овен. При него челния любовен сблъсък е 04 брака и 09 деца от тях. Това е законовото му положение!