Палачинките са вкусна и лека закуска, а могат да бъдат и достатъчно здравословни, особено, ако за направата им използвате не пшенично, а пълнозърнесто брашно и не бяла, а кафява захар.
Ако обаче, не сте могли да изядете всички палачинки наведнъж и те останат за следващия ден, обикновено забелязвате как губят вкусовите си качества.
За да ги направите отново свежи и приятни за хапване, поръсете всяка палачинка с малко захар (за предпочитане кафява) и я сгънете на четири. После ги наредете в тава, покрита с хартия за печене и ги сложете за 4 - 5 минути в предварително загрята на максимум фурна. Така те ще станат хрупкави, карамелени и дори по-вкусни от прясно изпечените, пише Actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Животното
11:48 07.09.2021
2 КЪРЛЕЖИ
23:11 11.09.2021