Last news in Fakti

8 Септември, 2021 15:22 3 704 7

Меган и Хари в горещи сцени на малкия екран

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • принцеса даяна-
  • кралско семейство-
  • сериал

Нов сериал представя живота на кралската двойка в Ел Ей

Новият сериал "Хари и Меган: Бягство от двореца", продуциран от американската кабелна телевизия Lifetime, известна с драматичните си проекти, започва със сцена, в която Меган Маркъл "умира". Тя се намира под преобърната кола след ужасна катастрофа, заобиколена от фотографи, които снимат ли, снимат. Отчаян, принц Хари си пробива път през тълпата, за да отвори вратата, пише "Daily Mail".

Меган, в ролята на която влиза Сидни Мортън, стене и моли да мъжа си да ѝ помогне. Препратката с лейди Даяна, която загина по подобен начин пред 24 години, се оказва сън на героя - принц Хари, в ролята на който е Джордан Уолън. Събуждайки се, той се успокоява, като вижда съпругата си и синът им Арчи до тях.

След като бяха разкрити тези и други подробности за тв поредицата, много хора се възмутиха с думите, че е сюжетът изглежда безвкусен и отвратителен.

Продукцията се снима във Ванкувър. Актьорът, превъплъщаващ се в Хари е с буйна коса, въпреки, че в реалния живот леко оредява, а Джордан Дийн, който играе Уилям, е загубил по-голямата част от косата си.

В продукцията има и разгорещени сцени в спалнята на двойката в луксозното им имение в Монтесито.

Драматичният сериал, който се очаква да бъде излъчен в САЩ в понеделник, ще изследва "истинските подробности" зад решението, което в крайна сметка накара двойката да се оттегли кралския си живот.

Той ще "опише подробно нарастващата изолация и тъга на Меган, разочарованието им, че от Бъкингам не ги защитават от атаките на пресата, и страха на Хари, че историята с майка му ще се повтори и той няма да може да защити съпругата и сина си".

Херцогинята на Кеймбридж ще бъде изиграна от телевизионната актриса Лора Мичъл, докато короната на Нейно Величество ще сложи Маги Съливан.

В трейлъра принц Уилям казва, че монархията е заложена на карта, а кралицата му отвръща, че тя винаги ще оцелее. А на брат си, Уилям обяснява: "Проблемът не е в цветът на кожата, а в културата. Меган е американка. Тя се държи повече като знаменитост, отколкото като кралска особа".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наш ко хубуу, да, ти кънти в ушите

    7 0 Отговор
    От стара и грозна жена, какво е гореща сцена, браво Хари, поддържаш форма с тази....!
  • 2 леле боже

    7 0 Отговор
    Хари не знае какво прави! Наистина не знае!
  • 3 ЕвроЗона

    7 0 Отговор
    Тия ще направят всичко за пари!
  • 4 ХХЛ

    7 0 Отговор
    Отврат! Рижав + не.гър.ка! Секси ???!!!
  • 5 Виктор

    5 0 Отговор
    Тази никоя ли е знаменитост?
  • 6 Може би чукчето

    1 0 Отговор
    Ще развали цялата истинска действителност и триъгълника, тези инструменти са в пътно и жепету...!

    Коментиран от #7

  • 7 Има, ремонт

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Може би чукчето":

    Това, значат...!