Last news in Fakti

10 Септември, 2021 00:30 15 120 105

12 убийци на ерекцията

  • секс-
  • ерекция-
  • либидо

Съществуват някои жестове или сигнали, които не само че не възбуждат мъжа, а дори понижават либидото му

12 убийци на ерекцията - 1
Снимкa: Shutterstock

Често пъти мислите и очакванията на мъжете и жените се разминават. Жените може и да си мислим, че знаем какво харесват мъжете, но това невинаги е така. Представителите на силния пол може и да се захласват по холивудски актриси, изглеждащи зашеметяващо, може да се зазяпват в напудрените мацки от списанията, но в живота истината е друга, пише trafficnews.bg.

Съществуват някои жестове или сигнали, които не само че не възбуждат мъжа, а дори понижават либидото му. Ето някои от тях! Ако се научите да ги преодолявате, може дори да ги превърнете в трикове за ефективно възбуждане.

Носенето на много грим е пагубно за либидото на мъжа.

В действителност мъжете не са удовлетворени от жени, непрекъснато борещи се за вниманието им. Прекаленият грим, секси дрехите и непрестанното оглеждане в огледалото ги отблъскват. Почти сигурни сме, че всички мъже предпочитат жените с дискретен и момичешки свеж грим. Преувеличаването с черешовите устни тип Мерилин Монро, следите от размазан фон дьо тен, опушените сенки около очите – цялата тази тежест на вечерния грим е непосилна за мъжкото око. Колкото по-малко грим носите, толкова по-добре. Иначе мъжете започват да се чудят кой се крие там отдолу под всичката тази стабилна фасада!

Неподходящо нощно облекло.

Ако имате за цел да прелъстите партньора си е добре да положите малко усилия за визията си. Като нямаме предвид да прекарате около час в гримиране (това вече го обсъдихме) или да изхарчите стотици левове из секс шоповете. Но ако се появите с раздърпана стара пижама, загащена до брадичката, а косата ви изглежда сякаш сте преживели урагана Катрина, едва ли ще подействате особено еротично на мъжа до вас. Ако не разполагате с дантелено бельо, просто вземете душ, срешете косата си и останете гола.

Сексът по график може съвсем да убие желанието у мъжа.

Ако долови дори най-малък намек за предвидимост на това какво ще последва, мъжът е склонен да си пусне телевизора и да предпочете футболния мач пред вас. Не става дума за еротични намеци по телефона за това какво бельо сте облекли и как нямате търпение да дойде да ви го съблече. Става дума за изречения от типа на : „Като свърша при фризьорката съм изцяло твоя“ или „Само да си взема душ след джогинга!“. Докато планувате кога да правите секс, мигът се оказва отлетял.

Угасването на светлините

За жените може и да е от съществено значение, ако се притесняват да покажат несъвършенствата по тялото си, които искрено мразят, но за мъжете няма по-демотивиращо действие. Те обичат да гледат голото женско тяло. Освен това сексът в пълна тъмница кара някои мъже да си мислят, че сте по-заинтересована как изглеждате, отколкото как той ще ви накара да се почувствате.

Мъжете обичат да гледат колкото се може повече по време на секс – тялото ви, изражението ви. Вашата несигурност може да „омекоти“ желанието му. Ако ярката светлина все пак ви притеснява, нежно го подтикнете да отидете в помещение с по-лека светлина или запалете свещи.

Драскането с нокти по гърба.

Не на всички мъже това им е приятно по време на секс всъщност не е толкова привлекателно и секси като във филмите. Наближавайки кулминацията на вас може и да ви се иска да впиете нокти в кожата му толкова силно, че да раздерете гърба му, но мъжете намират това усещане за крайно неприятно. Бъдете внимателни. Вместо да разкъсвате кожата му, просто го хванете здраво и се притиснете силно към него. Това ще го насърчи да продължи в правилната посока.

Симулирането на оргазъм.

Може в миг да вкамени желанието на мъжа да продължи. Усетят ли, че се преструвате, мъжете започват да се съмняват в чувствата ви към тях. Физиологично доказан факт е, че женският оргазъм настъпва доста по-бавно. Много жени смятат, че за да не обидят половинките си, трябва да украсят подобаващо големия финал. Ако партньорът ви усети измамата, не само желанието и ерекцията му ще спаднат до нула, но може и да няма следващ път.

Ходенето без бельо.

Може и да е секси на случайна среща, но когато става дума за съпруга ви, той едва ли предпочита да знае, че ходите без бельо на работа, да спортувате или където и да било навън. Мисълта, че половинката им излага „всичко“ на показ е твърде неприятна за мъжката страна. В техните очи това означава „На разположение съм по всяко време!“. Дами, използвайте този трик от време на време и то само с партньора си, а не на публични места.

Пияната до козирката жена.

Най-отблъскващата гледка, която един мъж никога не би искал да види. Не само, че не е секси да ви „изстъргва“ буквално от пода, ами след като ви качи на таксито няма и да го видите повече. Ако вече сте двойка и вашите изпълнения с чашката по купони и събития се повтаря всеки път, срамът, който му носите може и да развали отношенията ви. Дръжте се на положение, имайте граница и спазвайте нормите на поведение.

Вечната жертва.

Недейте да играете ролята на вечна и безпомощна жертва. Що се отнася до връзки и взаимоотношения, мъжете предпочитат до тях да стои умна, оправна и уверена жена. На никого не му е приятно ако постоянно играе ролята на бавачка в една връзка. Не си мислете, че безпомощността кара мъжете да се чувстват нужни. Напротив! Но като представителки на слабия пол все пак можете да ги оставяте да ви помагат, когато имате нужда от твърдата им ръка. Ето това вече е секси за мъжете!

Властните жени.

Дамите, които постоянно насочват и режисират мъжете са още един пример за отблъскващо поведение. За да съхранят самочувствието си мъжете предпочитат сами да открият правилните места, които ви карат да полудявате, вместо още преди да са започнали да ги търсят вие да им казвате къде да ви докосват. Оставете партньора си да открие тези специални местенца и, когато това стане – насърчете го, дайте му сигнал, че е уцелил десетката!

Глуповатото държание.

Някои жени си мислят, че ако се правят на по-глупави и уязвими, отколкото са, ще накарат мъжете да се чувстват необходими и дори закрилници.
Трябва да сте много добра актриса, за да заблудите мъжете в такива случаи. Освен да ги накарате да ви обявят за глупачка, която се прави на девственица без да е такава, друго няма да спечелите.
Преструвките и тук са излишни, защото уязвимостта на жените не се изразява в тяхното непохватно и глуповато поведение, а в чисто физически аспект. Мъжете много добре усещат това.

Сексът на първа среща.

Жените смятат, че няма мъж, който да не иска да прави секс на първа среща. Е, истината е, че тези мъже са по-скоро рядкост, отколкото правило или клише.
Ако се срещате с човек, който наистина търси връзка, той надали ще ви помисли за точната жена, ако скочите в леглото му на първа среща. На втора среща си е вече друго нещо!


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    5 28 Отговор
    Мен най много би ме отблъснало ако жената мисли само за секс при положение че има толкова по приятни и романтични неща които може да правим заедно. Сключвайки брак ние се съгласяваме да жертваме по 2 минути от живота си всеки месец за да имаме деца но не е нужно да е по често или да го опсъждаме.

    Коментиран от #13, #22, #26, #28, #30, #31, #35, #37, #42, #45, #47, #57, #69, #103

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 5789

    23 0 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    ми не се жертвай бе, кой те кара насила.

    Коментиран от #16

  • 14 боже мили

    37 1 Отговор
    Преди можеше да се прочетат някои забавни и смислени коментари, ама от доста време подобни статии се налазват от разни психично болни същества. Имам усещането че живеят от вечер до вечер и само чакат Венелина да пусне поредната статия.

    Коментиран от #15, #19, #21

  • 15 Кире

    13 1 Отговор

    До коментар #14 от "боже мили":

    Ами те не живеят, ами паразитират от вечер до вечер. А понякога има интересни за дискусии статии, като тазвечершната например.
  • 16 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    4 17 Отговор

    До коментар #13 от "5789":

    Иначе няма как да имам дъщеря господине пък аз много искам да имам дъщеричка и да я кръстим Джерен на любимата ми героиня от романтичните сериали.

    Коментиран от #18, #24, #46

  • 17 123

    17 4 Отговор
    Грозните и тъпи жени ми убиват ерекцията.
  • 18 романтика

    21 0 Отговор

    До коментар #16 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Ама ние тук се уморихме да чакаме жена ти да забременее .Стига си мързелувал на дивана пред телевизора и увеличи секса на 4 пъти по 2 мин. И после да лежи с вдигнати крака 10 мин. дано хване . Хич не се оправдавай с РОМАНТИКАТА , мързел такъв.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Махмуд

    3 1 Отговор
    Всички изводи са много верни.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Вече се излагате тотално . Никой не прави секс затолкова малко време . Дай и на жената да прочете статията . Може и тя да прави някой от нещата . Който пречат за по дълъг секс.

    Коментиран от #50

  • 46 Гост666

    7 1 Отговор

    До коментар #16 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Извинявайте но в коя държава живеете . Защо ще кръщаваш така , дъщеря си ако имате дъщеря . Каквото се роди такова . Аз никога не бих кръстъл дете на герой от сериал и то сниман в Анадола . Вие с Генчо жена ви е Веска а детето ще е с арабской име . Ужас .Да не си случайно от тези от махалата .
  • 47 Село Казанлък

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Какво ще кажеш за снимката .
  • 48 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

    1 0 Отговор
    Вярно и точно описано.
  • 49 ДС НРБ

    1 3 Отговор
    Пак изненада, малце посетители и дежурните критикари на Генката се факти чески немеенно се явиха: черепчета с знаменца, селото-град, еднаквите цифри. Нема творчество, нема паре, уволненшие!

    Коментиран от #56

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Грозната, жена и очукания мъж

    2 1 Отговор
    Нямат ерекция...!
  • 54 Тя , леша, го посрещна, на, вратата,

    2 1 Отговор
    По ношница, нима, това е жена.... боже опази.!
  • 55 Мръсния Фикри

    1 3 Отговор
    Под грим, няма, как да скриеш и грозота и старост, график, кой нормален човек прави такъв, не съвършенства 99%имат от хората, също, нормална жена, няма как да се напие, за бельо, не искам да говоря, тук нещата са доста фатални, не сме от мулен руж, а по тел бод, може да се разхожда, само Айшету в тъмнината, такава обширна и не толкова важна тема да кажем за изморени и трудещи се хора, не може да, се пише с вдна дума....!
  • 56 🤟🤟🤟🤟🤟

    1 2 Отговор

    До коментар #49 от "ДС НРБ":

    Я нов крит се извъди. Що нещо против ли имаш какво са писали хората . Статията е интересна . По точно тя е за жените какво да не правят .

    Коментиран от #60

  • 57 Масон

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Защо да се жертваме . Товае удоволствие ,не само дейност за направа на деца . Без него не може. Статията е точно за жените който правят ,тези неща да научат нещо . Аз целувам мадамата 2 минути да и умекнат краката . А вие правите секс за толкова време. Много бързаш карай по леко .

    Коментиран от #59

  • 58 Веси от Казанлък

    6 2 Отговор
    А на жената най-много и се убива желанието ,като и се определя някакъв си един път в месеца и едни две минути.То за това има и любовници.

    Коментиран от #67

  • 59 Веро

    2 2 Отговор

    До коментар #57 от "Масон":

    2 миин целуваш и после 30 сек си готов г-н Илюминат..Като цяло вие циклопите не се славите да сте играчи -е...чи..Целувките не са фактор а чука и наковалнята е истината , докато не и се разтвори раздрипа сармата, но това не е по вашата компетенция г-н Илюминат

    Коментиран от #61, #94

  • 60 ДС НРБ

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "🤟🤟🤟🤟🤟":

    Не са истински посетители а факти чески подплънки, когато няма посещаемост. Изкуствена излиза цялата постановка!
    Знаеш ли дали Веска, я е чела облечена от кръста нагоре, или съблечена!

    Коментиран от #62

  • 61 Веси от Казанлък

    3 1 Отговор

    До коментар #59 от "Веро":

    Аз за това първо правя фифи на моя любовник и после чука работи достатъчно време.
  • 62 Ха ха

    2 1 Отговор

    До коментар #60 от "ДС НРБ":

    Само ти си реален, защото си Ти. Страшен анализ.

    Коментиран от #66

  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор
    СУПЕР СТАТИЯ

    Коментиран от #68

  • 64 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 3 Отговор
    половия акт е 14 минути

    Коментиран от #83

  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор
    ДАМИ и ГОСПОДА внимавайте с виаграта

    Коментиран от #73

  • 66 Хо хо хо

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "Ха ха":

    Като искате да сте Вие, правете го истинско!

    Коментиран от #72

  • 67 Черна котка

    4 3 Отговор

    До коментар #58 от "Веси от Казанлък":

    Така е защото мъжете никога не са доволни от жената до себе си, чуждата е винаги по-красива или тази от нета с фотошоп. За това и нямат желание за секс с жените си, а женската част в следствие на това станаха материални: ако ще е с някой, по-добре да е материално подсигурен, че и без това 95% чуждо гледа и ако му падне, няма да откаже. И така до безкрай...наистина тъжно...Ама такива модели на поведение се предлагат 😔

    Коментиран от #70

  • 68 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    3 3 Отговор

    До коментар #63 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Скрий се бе льольо

    Коментиран от #71

  • 69 Бай Ху (By Who)

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Господин ГЕНАДИ, ти нали беше МЛАДОЖЕНЕЦ. Да не би твоята жена да не е отговорила на РОМАНТИКАТА и да е отишла при друг, който има вила на Босфора? Ако е така, намери си нова любима, която няма да убива РОМАНТИКСТА и ЕРЕКЦИЯТА.
  • 70 Бял мачор

    3 0 Отговор

    До коментар #67 от "Черна котка":

    Когато хората бягат от реалността и не ценят това, което имат си е техен проблем. Нещата от живота са много прости, но не са за прости хора.

    Коментиран от #77

  • 71 Абе

    3 2 Отговор

    До коментар #68 от "ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ":

    Изкуственият интелект не може да прикрие естествената простота.

    Коментиран от #75

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Бай Ху (By Who)

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Господине много сте прав и аз ценя вашия съвет. Не трябва заради една ерекция да рискуваме ЖИВОТА и ЗДРАВЕТО си, които са най-ценни. Както правилно отбелязвате половият акт е 14,а даже и 13 минути, а инсултът и инфарктът са ЗАВИНАГИ! Сигурно и вие преди да станете инвалид сте взимали виагра и ето резултата.
  • 74 Гост

    2 2 Отговор
    Венче, тоз път си уцелила десетката. Браво!
  • 75 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    2 1 Отговор

    До коментар #71 от "Абе":

    В простотата е съвършенството! А льольовците си лекувайте сложните психични отклонения.
  • 76 Е дин

    0 0 Отговор
    Най-големият убиец на ерекцията са едни перезервативи с подвеждащо име Mutual pleasure, които от вън са уребрени, а от вътре с някаква смазка за забавяне. Надървям го яко, викам на жената сега ше те праим да умиргаш, нахлузвам го и ерекциятамоментално умря.

    Коментиран от #84

  • 77 Черна котка

    6 1 Отговор

    До коментар #70 от "Бял мачор":

    Реално интернета доведе до това живеене във фантазии. Когато все още не се ползваха компютри / смартфони, мъжете избираха от тези , които познават( ограничен брой) и като цяло идолът за красота им беше някоя актриса. Дори редовното гледане на порно се отразява зле на мъжката психика и води до липса на желание да бъде с реална жена. За съжаление последните поколения са точно така.

    Коментиран от #79

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Бял мачор

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "Черна котка":

    Всичко зависи от това, какво човек позволява на ума си, но това е свързано с труд.
  • 80 Абе

    0 0 Отговор

    До коментар #78 от "Абе":

    Това е до Изкуствения "интелект".

    Коментиран от #92

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Е дин

    1 2 Отговор

    До коментар #64 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Половият акт не трябва да продължава повече, защото човек се отегчава и му се убива ерекцията.

    Коментиран от #85

  • 84 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Е дин":

    Естествено. Напоследък у нас се продават само китайски кондоми. Толкова са тесни, че ти спират притока на кръв.

    Коментиран от #90

  • 85 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #83 от "Е дин":

    2,5 часа @н@л€н с жената, миналата седмица. 6 пъти сврших в нея 0т3@д. Отегчава се ама друг път. Имаш ли жена, която да те пали, трудно ще се отегчиш.

    Коментиран от #88, #91

  • 86 Да, не сте, от червените фенери?

    1 2 Отговор
    Че, имате постоянна, клиентела, като едни много,, послушни бабки или лелки,,..... хахаха..... смях в залата....!

    Коментиран от #89

  • 87 Между другото

    1 3 Отговор
    Много,, харесвам,, този лаф, на витрината на червените, какви ли няма от до........ затова, сте,, штасливи,,......!
  • 88 Е дин

    2 0 Отговор

    До коментар #85 от "Гост":

    Малийййй, ти си машина бе човек. Благородно ти завиждам.
  • 89 Бай Ху (By Who)

    0 0 Отговор

    До коментар #86 от "Да, не сте, от червените фенери?":

    Господине, вие изобщо не сте забавен.

    Коментиран от #98

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Психопаток

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "Абе":

    И какво е това бе, мало у.м.н.и.к.о?
  • 93 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    4 1 Отговор

    До коментар #82 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Я знаеш за тези неща , това от романтичните сериали ли научи . Можеби от чалга клиповете.
  • 94 Масон

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "Веро":

    Има разлика между двата термина . Илимюнат просветлен озарен Масон свободен зидар . Не се прави ,че знаеш много . Аз коментирам както и каквото и който искам. И дава съвет на Генадий от Казанлък .
  • 95 Гост666

    2 1 Отговор

    До коментар #82 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    От розово масло ли правиш смазката . 2 минутния романтик . Какво прави Джереми в после ия епизод , от тъпотията която гледаш. Да не е готвила мусака или кьополо.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Не го пиша, за, да, та забавлявам, мадам

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "Бай Ху (By Who)":

    А от,, наранено сърце,, то боли много.... някое наистина,, животно,, разбра,, че е такова и,, скочи,, за БГ език била стара, за момченца не е, ами внук ти ако отиде със бат Сали, май пак ще ти е добре, карай си с майчиния си език, истински българин, не забравя, езика си....!
  • 99 една жена

    3 1 Отговор
    Нека бъдем честни: ЕГН е най-големият убиец на ерекцията. След една възраст мъжете са на 18,30 и това е всичко.

    Коментиран от #100

  • 100 Пламен

    1 2 Отговор

    До коментар #99 от "една жена":

    А тази възраст при мъжете е70 иии год.

    Коментиран от #101

  • 101 Хаха

    1 2 Отговор

    До коментар #100 от "Пламен":

    Извади числото 25.

    Коментиран от #102

  • 102 Пламен

    0 1 Отговор

    До коментар #101 от "Хаха":

    На 55г. Онанирам всеки ден.
  • 103 33232323

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Значи вече си рогоносец ама от онези със 20 разклонения. Цял отбор баджанаци от Казанлък. Ужас. Дано поне децата са твои.
  • 104 Ваня

    2 0 Отговор
    По време на анален секс, гаджето ми поиска да сменим позата. И докато се нагласим, аз ... пръднах. Това имаше пагубен ефект за ерекцията му. Не успя да го вдигне, до там беше секса.
  • 105 Елеонора

    2 0 Отговор
    Мда, това с прицкането е конфузно. При мен понякога става след анален секс, но е тихо, и мъжа ми не разбира.