9 Септември, 2021 13:09 5 564 6

Жената на Рич Форестър мачка грозде в каца (ВИДЕО)

  • рон мос-
  • рич форестър-
  • грозде-
  • съпруга-
  • девин деваскес

Рон Мос откри гроздобера в Пловдивско

Съпругата на Рон Мос, познат от ролята си на Рич Форестър от „Дързост и красота“, мачка грозде в каца, пише вестник "Телеграф".

Бившата звезда на „Плейбой“ Девин ДеВаскес влезе в дървеното буре, пълно с грозде, боса и по стар български обичай танцува върху гроздето, което по-късно ще се превърне във вино.

„Българите знаят как да се забавляват“, сподели Мос, който миналия четвъртък изнесе концерт с пловдивската прима Мария Елена Инфантино.

Обичай

Екранният Рич Форестър и съпругата му си заминаха от страната ни вчера след едноседмична обиколка из Пловдив и София. Рон и Девин пристигнаха заедно с кучето си Господин Принс, което бе с тях през цялото време. Звездното семейство първо се разходило из стария град на Пловдив, където в четвъртък бе и концертът им на сцената на Античния театър. Мос бил силно впечатлен от архитектурата на града, а техен гид през цялото време била прекрасната Мария Елена. Тя ги завела и до село Устина, където ги направила част от обичая за мачкане на грозде. При него боси моми стъпват върху гроздето, сложено в големи дървени каци. В обичая се включила и съпругата на Мос.

Шапка

След обиколката в Пловдив екранният Рич Форестър и жена му пристигнаха в София и се разходиха из най-големите забележителности, сред които Народният театър, Руската църква, храм-паметникът „Св. Александър Невски“ и НДК. Ловецът на автографи Веселин Любенов успя да издебне звездата пред хотела в центъра на столицата и да се снима с него. Певецът и актьор е бил настанен в президентския апартамент и бил изключително отзивчив.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Радев

    0 7 Отговор
    Ричи е помячкал двете български комйонки на снимката
  • 3 В е л и к и я

    2 1 Отговор
    Тоя кравар се е побъркал тук ....!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Лилафка с кривите галоши...!

    2 0 Отговор
    Дали си е измила краката, че това, стават най добрите джибри.!
  • 6 един от стадото

    2 1 Отговор
    ех Ричии, бая си я закъсал. Щом опря до хляб и сол