Last news in Fakti

12 Септември, 2021 11:37 4 523 10

Хепи Ванче разказа за живота си след "Фермата"

  • хепи ванче-
  • фермата-
  • нов сезон-
  • промяна

Риалити предаването се завърна с нов сезон

Едно от най-обичаните риалити предавания в българския ефир се завърна с нов сезон в събота. "Фермата“ отново ще прикове зрителите пред екраните, този път под мотото "Време за пробуждане“.

В продължение на няколко месеца участниците в предаването ще се опитат да вдъхнат живот на изоставения възрожденски манастир "Свети Архангел Михаил“ в село Шума. Заедно те ще изградят работещо стопанство, което ще изхранва монасите.

Шестият сезон на предаването беше спечелен от Ваня Илиева, която всички зрители познават повече като Хепи Ванче. Тя се включи виртуално от Гърция в предаването "Тази събота и неделя“, за да сподели как се промени живота ѝ след като спечели състезанието.

"Реших да се метна само за малко на лодките за един месец. Да поработя, за да изкарам парички и да пътувам“, каза тя. "Тези спечелените ще си ги пазя за гарсониерка.“

Младата жена разкри, че е много пестелива и не би си позволила да си изхарчи парите.

Както винаги Ваня е усмихната и щастлива, но призна, че ѝ липсва "Фермата“.

"Откакто започнаха да промотират новия сезон, много често се връщам назад“, каза тя. "Седя и гледам някакви видеа. Адски големи късметлии са тези хора, които са влезли в момента. Който има шанса да попадне тям е просто благословен.“

След края на предаването участниците са се виждали доста често, но след това всеки е поел по своя път и в крайна сметка срещите им са станали по-редки.

"Скоро всъщност имах рожден ден и половината ми звъняха“, разкри тя.

На участниците, които вече са вътре във "Фермата“, Ваня би казала, че вече са победители, след като са стигнали дотам. Препоръчва да не играят никакви игри и да не се стремят към финала, а да се радват на емоциите, още повече, че мисията е толкова благородна.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Механик

    20 3 Отговор
    И кое му е ЛЮБИМОТО на това "предаване"? Изобщо, на кой му е любимо?
  • 3 мисира

    20 4 Отговор
    "Едно от най-обичаните риалити предавания в българския ефир се завърна с нов сезон в събота." Вие луди ли сте?Това предаване го гледат само ромите,алкохолиците и наркоманите.
  • 4 Алфа Вълкът

    8 12 Отговор
    Не се тунингова, кога имаше пари за да замяза на жена и си намери мъж, сега я чака бъдещето на Дончева!
  • 5 123

    9 4 Отговор
    ...ма мъж не си намери, язък за зора и саморекламата.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ами като е млад човек

    4 3 Отговор
    И умен, разбира се, той може да бъде,, хепи,,.... защо не..... само някой да не го спъва.....ограничени хора, могат да си останат и с фермата.....!
  • 9 🎸🎸🎸🎸🎸🎸

    5 5 Отговор
    Това били любимо на кой , на тези без работи и интереси .На безработните и мързелите. И коя е тази Хепи Ванче . Нито е знам нито искам да я знам.
  • 10 ВАНЧО

    5 2 Отговор
    ванчеее, ванче,.. гледахме ти изпълненията особенно финалът, как спечели та сега и бисери бълваш. ЕЛЕМЕНТАРНО, Уотсън предаване е ФиРМАТА... и до кога ли ще ни облъчва