13 Септември, 2021 11:56 6 881 6

Кейт Бекинсейл влезе по спешност в болница (СНИМКА)

  • кейт бекинсейл-
  • болница-
  • спешно-
  • болки-
  • актриса

Актрисата е получила силни болки в гърба, което е наложило това да постъпи в болница

Кейт Бекинсейл влезе по спешност в болница (СНИМКА) - 1
Снимка: Shutterstock

Актрисата Кейт Бекинсейл, която се прочу с ролята си в холивудската продукция "Пърл Харбър", е била приета по спешност в болница, съобщава TMZ. Според информацията на медията звездата имала непоносими болки в гърба, пише life.dir.bg.

В момента Кейт снима "Дъщерята на затворника" в Лас Вегас, като се предполага, че тя или е пострадала на снимачната площадка, или в хотела си.

Източници, близки до актрисата, съобщават, че тя все още е в спешното отделение, а сегашното ѝ състояние не е известно. По думите им Кейт получила болки в гърба си около 10:30 сутринта, което е наложило бързо да бъде хоспитализирана. Преди часове Бекинсейл пусна от болницата снимка в Инстаграм профила си, с която благодари на онези, които са ѝ пожелали бързо възстановяване.

Откакто пристигна в Лас Вегас за снимките, Кейт Бекинсейл редовно документира всичко, свързано с престоя ѝ там, в социалните мрежи. Тя сподели с последователите си за многобройните тестове за COVID-19, които е трябвало да направи, а също така се оплака от жегата в най-големия град в Невада.

Брайън Кокс, Тайлър Ритър и Ърни Хъдсън също участват в "Дъщерята на затворника". Кокс играе бившия осъден Макс, който след като е освободен от затвора, се опитва да се свърже отново с дъщеря си (Бекинсейл) и племенника си.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитра, е тази

    4 2 Отговор
    Вместо да, влезне! UsA войските, играе във военни филми., а относно гърба, явно докато са правили снимки е носила. некой снайпер на гърба, отврат болка е....!

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хитра, е тази":

    тя е англичанка
  • 4 джедай

    4 0 Отговор
    С абокат е мацето. Сигурно й слагат доста лекарства венозно. Дано да оздравее.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 цербер

    1 0 Отговор
    "Актрисата е получила силни болки в гърба, което е наложило ТЯ да постъпи в болница. " ТОВА е неодушевен предмет.