13 Септември, 2021 16:57 3 769 11

Уникално мъжко начало за „Фермата: Време за пробуждане“

  • фермата-
  • фермата: време за пробуждане-
  • мъже-
  • състезатели-
  • битки

В първия епизод на риалити шоуто влязоха само мъжете

С титанична мъжка битка под открито небе стартира седмият сезон на „Фермата: Време за пробуждане“ по bTV, в който участниците ще се впуснат в най-възвишената и значима мисия в предаването до момента - да вдъхнат живот на изоставения възрожденски манастир „Свети Архангел Михаил“ в село Шума и да съградят работещо стопанство за монасите.

Уникално мъжко начало за „Фермата: Време за пробуждане“

Преди да минат през тежките дървени порти на „Фермата“, дванадесет силни и целеустремени представители на силния пол, разделени в четири възрастови групи, влязоха в серия от сблъсъци. „Победителят във всяка битка ще спи в къщата на шампионите. Класиралият се втори ще нощува в колибата, а останалият трети всяка вечер ще си ляга под навеса, на твърдата земя“, обясниха водещите и продуценти на най-позитивното риалити Иван и Андрей преди старта на битките.

Уникално мъжко начало за „Фермата: Време за пробуждане“

Първи на Арената излязоха най-младите и самоуверени участници, и се изправиха срещу огромни ритловици. Половин час по-късно, останал без дъх, търговецът на горива Пламен Пеев финишира пръв. След него се наредиха строителят и музикант Виктор Каров и бившият представител на ъндърграунд средите Мариян Щерянов, чиито длани се израниха до кръв от дръжката на брадвата.

В следващата възрастова група №1 стана преуспелият в САЩ Любомир Иванов, втори се класира IT предприемачът Стефан Григоров, а последен - барманът Ивайло Герасимов, който не скри разочарованието си от загубата.

В третата група победата извоюва ресторантьорът Георги Гергинов, като остави след себе си дългогодишния емигрант Костадин Шопов и първия банкер в историята на предаването Борислав Гостев.

Уникално мъжко начало за „Фермата: Време за пробуждане“

Уникално мъжко начало за „Фермата: Време за пробуждане“

В категорията на най-възрастните пръв тържествува актьорът Кирил Михов, изпреварвайки хлебаря Чавдар Христанов и шофьора Цоньо Трифонов.

След края на битките вратите на стопанството се отвориха и дванайсетте мъже развълнувано пристъпиха във фермата, където ги очакват както приключения и изпитания, така и незабравими срещи с българските традиции и с корените на духовността. С влизането си в стопанството участниците готвиха в магерницата, погрижиха се за селскостопанските животни, пяха революционни песни и се хванаха на хоро.

Уникално мъжко начало за „Фермата: Време за пробуждане“

В първия си ден във „Фермата: Време за пробуждане“ те разгледаха снимките на десетте жени, които предстои да влязат в телевизионното риалити на 13 септември, понеделник, и да се борят наравно с мъжете за голямата награда от 100 000 лева.

Уникално мъжко начало за „Фермата: Време за пробуждане“


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    11 3 Отговор
    Да хванеш коча за мъдите и да го доиш е много перверзно.Тия са олигофрени от топ ниво.Чакам с нетърпение кифлоглавите женки
  • 2 ddddd

    10 0 Отговор
    я псевдо патриоти изтъркани сценарии някакви псевдо националисти се правят,че като заковат два дъски спасили държавата и влизат в ролята на големите герои чак и на народа
  • 3 Механик

    14 0 Отговор
    Мъжно, мъжко, колко да е мъжко. Банда бръснатокраки меки китки с талибански брадички. МноУ мъжествено ша знаеш.
  • 4 Алфа Вълкът

    4 1 Отговор
    Днес ги гледахме в кръчмата, един беше обул ботуши и гонеше уж да дои една коза. Побъркахме се от смях, стар лаф е, че ботуши се обуват кога искаш да си пръча на козата! Още двама изверга му помогнаха да я хване и сменихме канала!
  • 5 Чичо Гошо

    6 0 Отговор
    Как може да има толко тъпо предаване. Едно време беше детско, казваше се "бързи, смели,сръчни". Отврат
  • 6 Чичо Гошо

    4 1 Отговор
    Как може да има толко тъпо предаване. Едно време беше детско, казваше се "бързи, смели,сръчни". Отврат
  • 7 Отегчен

    8 0 Отговор
    Уникално реалити за бавно развиващи .
  • 8 Иван

    5 0 Отговор
    Като чуя думата уникално и направо лошо ми става.
  • 9 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

    6 0 Отговор
    Това няма да го гледам никога ,няма да си губя време да гледам как разни хорица се мъчат дадокопат много пари ,като се мъчат със селска работа .
  • 10 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 0 Отговор
    Аз се чудя защо не ме избраха за министър на културата, а то било защото щях да забраня това това тъпо предаване Фермата!
  • 11 Черна котка

    3 0 Отговор
    С пермата. Мъжко начало ...пак някое по.но ще да е. Само с мъже